gn77b Postat Decembrie 16, 2009 Autor Share Postat Decembrie 16, 2009 eu nu inteleg ce va doare pe voi capu de motoru altuia, fiecare e liber sa faca ce vrea cu elcine vrea sa aibe grija de el stie din timp ce sa faca cu el sunt destui forumisti care se dau mari si le lasa aiurea fara ulei sau in zapada si apoi plang ca li s-au....motoru app e mai grav sa lesi motoru fara ulei decat in zapada si motoare de 3xxx -4xxxeuro orestte, nu inteleg la ce te referi. cine nu schimba uleiul din motor? cunosti pe cineva anume? nu cred ca asa ceva e posibil. nu in Romania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 orestte, nu inteleg la ce te referi. cine nu schimba uleiul din motor? cunosti pe cineva anume? nu cred ca asa ceva e posibil. nu in Romania. ba in rOMANIA de aia cumperi de la neamt un motor brici si te miri cum din 89 si arata ca nou???? nu se poate e JEMNUIT JMENUITE sunt astea din RO e un caz "celebru" in Iasi in care s-a testat fiabilitatea uleiului si a motocicletei Honda de unde a rezultat ca dupa 20000km FARA NICI UN SCHIMB DE ULEI motocicleta a cedat ULEIUL NU ca sa faci o reparatie dupa o astfel de uzura mai bine iti iei alt motor nu dau nume si sa nu mi-o luati in nume de rau dar ca sa nu-ti schimbi uleiul la timp e tortura pt motor ce e asa greu faci schimbu notezi pe o foita si o lipesti sub sea nr de km la care ai facut schimbu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 ce e asa greu faci schimbu notezi pe o foita si o lipesti sub sea nr de km la care ai facut schimbu sau scrii cu un cui pe aripa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 sau scrii cu un cui pe aripa iesi mai ieftin la revopsit decat sa uiti garantez )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 eu nu inteleg ce va doare pe voi capu de motoru altuia, fiecare e liber sa faca ce vrea cu elcine vrea sa aibe grija de el stie din timp ce sa faca cu el sunt destui forumisti care se dau mari si le lasa aiurea fara ulei sau in zapada si apoi plang ca li s-au....motoru app e mai grav sa lesi motoru fara ulei decat in zapada si motoare de 3xxx -4xxxeuro sa ma simt, sa nu ma simt... motorul meu e 'fara ulei' si in zapada. si ma dau si mare. da' nu prea cred ca o sa ma plang ca mi s-a ... motoru' in alta ordine de idei, dai si tu o platforma sa imi duc motorul la nani? pomo: primita cado, luata de pe ebay cred, acu vreo 3 ani. are oreste huse din cate stiu eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 sa ma simt, sa nu ma simt... motorul meu e 'fara ulei' si in zapada. si ma dau si mare. da' nu prea cred ca o sa ma plang ca mi s-a ... motoru' in alta ordine de idei, dai si tu o platforma sa imi duc motorul la nani? dau.... fac un cadou de craciun da numai platforma ca nu o agat acu dupa masina referitor la ulei sunt mai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 dau.... fac un cadou de craciun da numai platforma ca nu o agat acu dupa masina referitor la ulei sunt mai multi caut masina cu virgula cui de remorcare, ofer bere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 caut masina cu virgula cui de remorcare, ofer bere. mertan avea o oferta parca:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Decembrie 17, 2009 Autor Share Postat Decembrie 17, 2009 varianta englezeasca a "ia du-te si-adu-mi coclenderul": "go fetch some elbow grease from him" http://en.wikipedia.org/wiki/Elbow_grease Wikipedia kicks ass Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 caut masina cu virgula cui de remorcare, ofer bere. Daca nu rezolvi da-mi un PM si te ajut eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 varianta englezeasca a "ia du-te si-adu-mi coclenderul": "go fetch some elbow grease from him" Daca pierzi vremea pe forumuri tehnice, ai sanse sa gasesti raspunsuri semidocte foarte elaborate date incepatorilor care pun intrebari stupide. Ca exemplu, un tip intreaba de ce nu i se mai aprinde semnalul stanga spate si i se raspunde foarte serios ca a ramas fara "blinker fluid" la semnalul respectiv si ca ar trebui sa completeze cat de repede. Eu, de exemplu, asta vara am reglat la motocicleta jocul velvierului, pentru cine nu stie, velvierul fiind o piesa foarte importanta care face legatura intre motor si cutia de viteze la motocicletele cu ambreiaj umed si transmisie finala pe lant. Chucky a intrebat la Dedeman unde au coclendere sau macar volapice si era sa si-o ia pe coaja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Decembrie 17, 2009 Autor Share Postat Decembrie 17, 2009 (editat) las' ca si pe mine ma trimiteai dupa coclender asta vara cind ne-am intilnit in Praktiker. ce sa-i faci, daca is autodidact si n-am petrecut timp prin ateliere cu jmecheri eu am luat teapa pe-un forum strainez si iaca asa am ajuns sa caut pe Google despre elbow grease... las' ca vad ei ce koklender le pregatesc Editat Decembrie 17, 2009 de CalinD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Decembrie 18, 2009 Share Postat Decembrie 18, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Decembrie 18, 2009 Share Postat Decembrie 18, 2009 (editat) las' ca si pe mine ma trimiteai dupa coclender asta vara Tu te-ai prins rapid, tipul caruia i-am servit-o pentru ca ma f*tea la cap crede si acum ca velvierul exista Editat Decembrie 18, 2009 de Alveola Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serghei_S Postat Decembrie 18, 2009 Share Postat Decembrie 18, 2009 Cine-mi poate spune ce fel de Suzuki e acesta?Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Decembrie 18, 2009 Share Postat Decembrie 18, 2009 Suzuki GSR 600 cu multe accesorii touring. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Decembrie 18, 2009 Share Postat Decembrie 18, 2009 Na, ca tot va era dor de pisici http://fishki.net/comment.php?id=61837 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Decembrie 19, 2009 Autor Share Postat Decembrie 19, 2009 Na, ca tot va era dor de pisici http://fishki.net/comment.php?id=61837 Alveolule, da' totusi... ce pisicii... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Decembrie 19, 2009 Share Postat Decembrie 19, 2009 Iliescu: Toata tara ar protesta, daca as fi inchis pentruRevolutie Ion Iliescu declara intr-un interviu acordat renumitului jurnalist BBC John Simpson ca acei oameni care sustin ca el ar trebui sa fie condamnat si inchis "nu sint oameni normali", iar daca cineva ar incerca un astfel de demers, atunci ar provoca un protest general in toata tara. "Cine ar putea sa ma judece pe mine in legatura cu Revolutia romana ? Sa fim seriosi! Tot poporul a simtit ca am facut sacrificii de-a lungul intregii mele vieti si ca in zilele Revolutiei m-am implicat in tot acest proces de transformare a tarii. A exprima dubii cu privire la rolul meu in Revolutie este o chestiune pe care nimeni in Romania nu ar putea sa o ia in serios!", raspunde Iliescu. "Daca cineva ar incerca asa ceva, ar provoca un protest general in intreaga tara", adauga el. Ion Iliescu, care este numit de Simpson "primul presedinte postcomunist" al Romaniei, considera ca zilele in care s-a tras in timpul Revolutiei au fost, de fapt, "o diversiune terorista" indreptata impotriva celor care au organizat prima structura provizorie a noii puteri. Totodata, fostul presedinte roman evidentiaza ca cei care au judecat procesul lui Ceausescu nu ar fi putut lua o alta decizie in afara executiei si ca nu este cazul sa se vorbeasca despre decenta cind un dictator a incercat sa foloseasca forta impotriva unei revolte populare. sa moriii tuuu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dog72cat Postat Decembrie 19, 2009 Share Postat Decembrie 19, 2009 hai ma nea Ioane jurate:))) matale nu intelegi ca niminea nu mai vrea PSDisti????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Decembrie 19, 2009 Share Postat Decembrie 19, 2009 Pastel.e mamii lui de bosorog. Doamne ce n'as da sa'l vad retras definitiv la Bellu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Decembrie 19, 2009 Autor Share Postat Decembrie 19, 2009 Pastel.e mamii lui de bosorog. Doamne ce n'as da sa'l vad retras definitiv la Bellu. si cind ma gindesc citeodata cita pensionarime-l adora, ma apuca asa o stare de nedescris... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Decembrie 20, 2009 Share Postat Decembrie 20, 2009 si cind ma gindesc citeodata cita pensionarime-l adora, ma apuca asa o stare de nedescris... Vrei sa devi pensionar sau sa scapi de pensionari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_ush Postat Decembrie 20, 2009 Share Postat Decembrie 20, 2009 Ce aveti ma cu omu? V-a furat voua ceva? V-a injurat pe voi? Eu unu discutiile astea chiar nu le inteleg, de unde atata ura si dezgust pentru un om pe care nu-l cunosti.....? Dar na, gradina e mare si sunt gauri in gard, vorba frizerului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Decembrie 20, 2009 Share Postat Decembrie 20, 2009 Lasa-i ma, asa se plangeau si de Iasi in pu.la mea si toti ratatii ieseni tot pe Nichita l-au votat..... sunteti ca niste piz.de care va plangeti......va plangeti...........si va plangeti. Va meritati soarta,toti astia care va plangeti de 'politic'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate