gn77b Postat August 15, 2011 Autor Share Postat August 15, 2011 http://www.oddee.com/item_96932.aspx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat August 24, 2011 Share Postat August 24, 2011 (editat) Lumeee, am un pisoi gasit pe strada ca vai de el, nici 1 luna nu cred ca avea ca nu ii dadusera nici ochii, acum e bine mersi dar din pacate am deja o pisica si parca 2 e deja cam mult + ca nu am chef de mai multi. Detalii pe PM sau 0762683122. Editat August 24, 2011 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iul1aN~ Postat August 26, 2011 Share Postat August 26, 2011 Efectuez reincarcarea instalatiei de aer conditionat si climatizare cu freon la orice marca si model de masina. Pretul variaza intre 80-100RON. TEL : 0757 204 089 - Iulian. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrilacocuz Postat Septembrie 6, 2011 Share Postat Septembrie 6, 2011 Foarte tare: http://www.dcnews.ro/2011/09/de-marti-motocicletele-smurd-vor-circula-prin-bucuresti/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Septembrie 6, 2011 Autor Share Postat Septembrie 6, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Floris Postat Septembrie 27, 2011 Share Postat Septembrie 27, 2011 (editat) http://www.220.ro/faze-tari/Bataie-In-Trafic/ennbAkwJm2/ Editat Septembrie 27, 2011 de Floris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Octombrie 5, 2011 Share Postat Octombrie 5, 2011 bai, ce somn i-a dat! altfel, mare greseala sa-ti dai jos casca de pe cap! Aseara ieseam din Iasi spre targul frumos cand trece pe langa mine un VFR 1200 (inconfundabila dupa masca fata). Motocicleta e superba. Am sa visez la asa ceva cadn am scresc mare. Vfr 1200 + Camaro SS 1969 . Felicitari posesorului, probabil erau din Neamt ssi se indreptau spre Tecu e din Iasi posesorul daca era visinie/neagra. a avut inainte tot un VFR dar de 800. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Octombrie 5, 2011 Share Postat Octombrie 5, 2011 @dexxter: multam, e posibil sa fi fost din visinie, era seara si aveam soarele in fata, nu am putut distinge culorile corect. Am sa belesc ochii dupa vfr-ul asta prin oras . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreipr Postat Octombrie 6, 2011 Share Postat Octombrie 6, 2011 Aseara am vazut cum e sa aluneci pe nisip (sau ce o fi fost pe jos pe acolo, in rondul de la Agronomie). Problema e ca nu l-am vazut si m-a luat complet prin surprindere. Am mai vazut si in restul orasului portiuni cu nisip si pietre. Nici nu mai ai pe unde sa te plimbi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Octombrie 6, 2011 Share Postat Octombrie 6, 2011 (editat) nisip in intersectii: - in intersectia de la Tesatura - intersectia nicolina cu soseaua ce duce spre voinesti, acolo e si rampa/ panta deci aveti grija - azi mi-a alunect spatele* cum coboram podul alexandru (langa Bras) pe prima banda - strada paralela cu copoul (n iorga sau cum se cheama) este in constructii in dreptul facultatii de arte -> mult pietris si nisip A inceput sa-mi alunece* mult prea des roata spate zilele astea, a scazut temperatura, gumele nu se mai incalzesc suficient, deci aderenta din parti. Mi-a alunecat spatele* si acum cateva zile pe sculeni (probabil nisip, in curba S), deci pentru mine sezonul de dat tare s-a incheiat, acum merg catinel si precaut. PS: salutari Chucky, urcai copoul si te-am vazut abia cand erai in dreptul meu. * fara sa cad Editat Octombrie 6, 2011 de robertd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Octombrie 6, 2011 Share Postat Octombrie 6, 2011 Daca am gresit cu ceva, poti sa ma corectezi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Octombrie 19, 2011 Share Postat Octombrie 19, 2011 Salut. Unde pot replica o cheie fara cip? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin26 Postat Octombrie 19, 2011 Share Postat Octombrie 19, 2011 in parcare la Kaufland Nicolina sau in parcare la SIRAJ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZEROS Postat Octombrie 24, 2011 Share Postat Octombrie 24, 2011 http://www.thebikerspot.com/video/redbull-sponsored-motorcycle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
86taz Postat Octombrie 30, 2011 Share Postat Octombrie 30, 2011 Salut. Unde pot replica o cheie fara cip? La Carrefour Felicia, la intrarea din dreapta, iti replica aproape orice model, eu mi-am copiat de Yamaha si de Logan vreo 25 de lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Noiembrie 5, 2011 Share Postat Noiembrie 5, 2011 Gasesc prin Iasi banda protectoare (HEAT WRAP TAPE) http://www.louis.de/_20dc9aa1622dd64394b0ed0e6604389eac/index.php?topic=artnr&artnr=10027087 sau are cineva de vanzare vreo cativa metri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Noiembrie 6, 2011 Share Postat Noiembrie 6, 2011 http://www.motogp.com/en/videos/2011/Valencia+pay+tribute+to+Marco+Simoncelli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iul1aN~ Postat Noiembrie 6, 2011 Share Postat Noiembrie 6, 2011 A terminat cineva de pe aici facultatea de instalatii? Doresc sa adresez cateva intrebari. Daca ma poate ajuta cineva astept PM ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Noiembrie 13, 2011 Share Postat Noiembrie 13, 2011 Salutari. Unde se sustine proba de poligon in Iasi ? Mai precis unde este poligonul ? Prin ce zona ? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Noiembrie 13, 2011 Share Postat Noiembrie 13, 2011 (editat) 47.151932,27.64485 baga in google maps Editat Noiembrie 13, 2011 de robertd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 47.151932,27.64485 baga in google maps ) este in drumul meu. Zilnic trec pe acolo, vin dinspre Dancu spre oras. Chiar nu stiam ca acolo este poligonul. O.o Si scolile au poligonul propriu unde se tin sedintele ? Sau tot aici vii unde dai examenul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M!rra Postat Noiembrie 15, 2011 Share Postat Noiembrie 15, 2011 ca sa mai inveselim lumea ... o compilatie cu cazaturi moto de la evenimentul din Nov 2011 Iasi-Bucium. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PainRedefined Postat Noiembrie 20, 2011 Share Postat Noiembrie 20, 2011 ) este in drumul meu. Zilnic trec pe acolo, vin dinspre Dancu spre oras. Chiar nu stiam ca acolo este poligonul. O.o Si scolile au poligonul propriu unde se tin sedintele ? Sau tot aici vii unde dai examenul ? Acelasi poligon ( cel mai sus mentionat ) il folosesti si in cazul sedintelor si in cazul examenului. Fiecare scoala vine cu instructorul+motocicleta din dotare si pe rand/aleatoriu fiecare 'elev' invata treptat motocicleta/mersul pe ea/traseul de examen. In functie de aglomeratie apuci sa faci 2-3 / mai multe ture / sedinta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Noiembrie 21, 2011 Share Postat Noiembrie 21, 2011 Acelasi poligon ( cel mai sus mentionat ) il folosesti si in cazul sedintelor si in cazul examenului. Fiecare scoala vine cu instructorul+motocicleta din dotare si pe rand/aleatoriu fiecare 'elev' invata treptat motocicleta/mersul pe ea/traseul de examen. In functie de aglomeratie apuci sa faci 2-3 / mai multe ture / sedinta. Aha, am inteles. Iti multumesc mult pentru ajutor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Decembrie 3, 2011 Share Postat Decembrie 3, 2011 Eu ies prin fundatie in vreo jumatate de ora, ma intalnesc cu cineva apoi iesim la o tura; daca mai e cineva care ar vrea sa iasa si nu are cu cine e bine venit, vremea e frumoasa pentru perioada asta si e pacat sa nu iesim ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate