orestte Postat Decembrie 16, 2011 Share Postat Decembrie 16, 2011 Am vazut acolo pe rafturi, dar ele practic sunt pentru retusul vopselei de pe caroserie. Adera corect la cauciuc? am un amic care a folosit si vopseaua sta bine, insa nu e chiar buna combinatia vopsea pe diluant+cauciuc, trebuie sa vezi exact pe ce baza este Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Decembrie 16, 2011 Share Postat Decembrie 16, 2011 Am cumparat, 12 lei. Sunt toate culorile. Curge, e foarte lichid si daca nu esti atent patezi anvelopa pe unde nu trebuie. Mi-am facut treaba cu el, e loc de mai bine. Am o intrebare: daca se scot carburatoarele pentru curatare ele se deregleaza/desincronizeaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manutza Postat Decembrie 17, 2011 Share Postat Decembrie 17, 2011 Am cumparat, 12 lei. Sunt toate culorile. Curge, e foarte lichid si daca nu esti atent patezi anvelopa pe unde nu trebuie. Mi-am facut treaba cu el, e loc de mai bine. Am o intrebare: daca se scot carburatoarele pentru curatare ele se deregleaza/desincronizeaza? pai daca le desfaci bucati ca sa le speli ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Decembrie 18, 2011 Share Postat Decembrie 18, 2011 Asa m-am gandit si eu. Cat costa, in general, o operatie de sincronizare+reglare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iul1aN~ Postat Decembrie 18, 2011 Share Postat Decembrie 18, 2011 A pierdut cineva un F2 ? http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&act=view&src=db&ID=421822&selpic=2&zoom=1#foto Are nr de IS si cica nu detine acte la motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manutza Postat Decembrie 19, 2011 Share Postat Decembrie 19, 2011 Asa m-am gandit si eu. Cat costa, in general, o operatie de sincronizare+reglare? in general vii la service si vedem despre ce-i vorba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukigsx550es Postat Decembrie 24, 2011 Share Postat Decembrie 24, 2011 Craciun fericit alaturi de cei dragi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat Decembrie 25, 2011 Share Postat Decembrie 25, 2011 http://www.meh.ro/wp-content/uploads/2011/12/meh.ro8976.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Ianuarie 2, 2012 Share Postat Ianuarie 2, 2012 Salut si La Multi Ani ! Cam pe cand incep sa se deschida scolile moto in Iasi si cat dureaza de la data inscrierii pana la examen ? Intreb pentru ca am BAC-ul anul acesta si nu asi vrea sa o intind pana la vara. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihailCalin Postat Ianuarie 4, 2012 Share Postat Ianuarie 4, 2012 Anul trecut m-am inscris pe la mijlocul lunii aprilie si eram cam a doua serie. Intai incepi cu partea teoretica...daca ai dat pentru B n-o sa-ti fie greu. Dureaza cam o saptamana. Faci examen medical, cazier si nu mai stiu ce si intri la poligon. Acolo dureaza 3-4 saptamani. Cu totul ar trebui sa te duci la o luna si jumatate maxim 2 (depinde si cum iei examenele). Ai grija ce scoala alegi ca sa-ti explice bine traseul si sa te lase sa exersezi cat de cat...au fost care au picat pentru ca au gresit traseul in poligon si habar n-aveau ce au gresit. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Ianuarie 4, 2012 Share Postat Ianuarie 4, 2012 Anul trecut m-am inscris pe la mijlocul lunii aprilie si eram cam a doua serie. Intai incepi cu partea teoretica...daca ai dat pentru B n-o sa-ti fie greu. Dureaza cam o saptamana. Faci examen medical, cazier si nu mai stiu ce si intri la poligon. Acolo dureaza 3-4 saptamani. Cu totul ar trebui sa te duci la o luna si jumatate maxim 2 (depinde si cum iei examenele). Ai grija ce scoala alegi ca sa-ti explice bine traseul si sa te lase sa exersezi cat de cat...au fost care au picat pentru ca au gresit traseul in poligon si habar n-aveau ce au gresit. Bafta. Salut. Da, am categoria B din Septembrie anul trecut. Nu am avut probleme cu examenele, am trecut cu succes peste ambele. Ca scoli m-am gandit la Tody Family, Soferul Amator sau Auto Sport. Urmeaza sa ma decid. Ce vreau sa mai stiu : Programarea la examen si toate cele la fel dureaza ca si pentru categoria B ? Adica dai examenul practic dupa o luna de la programare ? Mai revin daca mai am intrebari. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Ianuarie 4, 2012 Share Postat Ianuarie 4, 2012 La mine cam asa a fost,am fost prima serie din 2010 (dar depinde foarte mult de vreme si de cum se misca scolile de soferi cu amenajarea traseului), undeva prin aprilie din cate imi aduc aminte si a fost cam la 3 saptamani din momentul cand am dat examenul teoretic. Ca scoala am optat ptr Tody (mi-au oferit un pret foarte bun fata de ceilalti) si despre traseu...am facut 2-3 sesiuni de pregatire si nu au fost probleme (pana atunci nu mai urcasem pe moto decat ca pasager). Indiferent de varianta aleasa, multa bafta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Ianuarie 5, 2012 Share Postat Ianuarie 5, 2012 A pierdut cineva un F2 ? http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&act=view&src=db&ID=421822&selpic=2&zoom=1#foto Are nr de IS si cica nu detine acte la motocicleta. unde ai vazut tu nr de iasi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Ianuarie 6, 2012 Share Postat Ianuarie 6, 2012 unde ai vazut tu nr de iasi? http://img856.imageshack.us/img856/7972/file421822phpvrx8kb1.jpg Putin photoshop. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikidude Postat Ianuarie 6, 2012 Share Postat Ianuarie 6, 2012 in primavara vreau sa-mi aduc motocicleta din romania in germania. a incercat cineva sa mearga pe afara cu numarul de inmatriculare ridicat? nu stiu daca m-am exprimat bine dar cred ca intelegeti, ridicat ca sa nu poate fi filmat de eventuale radare. daca trec pe langa o masina de politie ceva, ma trag pe dreapta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai Postat Ianuarie 6, 2012 Share Postat Ianuarie 6, 2012 in primavara vreau sa-mi aduc motocicleta din romania in germania. a incercat cineva sa mearga pe afara cu numarul de inmatriculare ridicat? nu stiu daca m-am exprimat bine dar cred ca intelegeti, ridicat ca sa nu poate fi filmat de eventuale radare. daca trec pe langa o masina de politie ceva, ma trag pe dreapta? germania? ai sanse sa te opresti prin austria. oricum, daca te stabilesti acolo ai sa-ti pui numarul cum trebuie, sa nu ai nici un dubiu in privinta asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Ianuarie 6, 2012 Share Postat Ianuarie 6, 2012 in primavara vreau sa-mi aduc motocicleta din romania in germania. a incercat cineva sa mearga pe afara cu numarul de inmatriculare ridicat? nu stiu daca m-am exprimat bine dar cred ca intelegeti, ridicat ca sa nu poate fi filmat de eventuale radare. daca trec pe langa o masina de politie ceva, ma trag pe dreapta? in austria iti poate imobiliza si motorul in functie de viteza peste limita legala sa-ti zic un "secret" in germania sunt autostrazi fara limita de viteaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DaCiaN0 Postat Ianuarie 12, 2012 Share Postat Ianuarie 12, 2012 va salut. va rog daca puteti recomanda vreun shop (sa fie si seriosi) in Iasi de unde s-ar putea achizitiona un scuter . Eventual daca aveti si vreun sfat, recomandare pt un scuter anume... ar fi de mare ajutor : - se doreste un scuter cat mai fiabil, pentru o persoana de aproximativ 50 si ceva de ani, 1,8m inaltime si vreo 100kg - buget 350-500 euro - va fi folosit mai mult pentru naveta la munca si acasa. multumesc si numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikidude Postat Ianuarie 12, 2012 Share Postat Ianuarie 12, 2012 in austria iti poate imobiliza si motorul in functie de viteza peste limita legala sa-ti zic un "secret" in germania sunt autostrazi fara limita de viteaza o, da , stiiiu problema e pana in germania. sa inteleg ca nu-i o idee fericita cu numarul ascuns, multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Ianuarie 12, 2012 Share Postat Ianuarie 12, 2012 va salut. va rog daca puteti recomanda vreun shop (sa fie si seriosi) in Iasi de unde s-ar putea achizitiona un scuter . Eventual daca aveti si vreun sfat, recomandare pt un scuter anume... ar fi de mare ajutor : - se doreste un scuter cat mai fiabil, pentru o persoana de aproximativ 50 si ceva de ani, 1,8m inaltime si vreo 100kg - buget 350-500 euro - va fi folosit mai mult pentru naveta la munca si acasa. multumesc si numai bine Iti zic sincer ca in general in magazine de noi se vand numai chinezarii, daca vrei ceva bun cauta un aprilia, piagio, honda ... etc, firme mai cunoscute. In general nu ai sa gasesti in magazine/service-uri scutere sh la vanzare, cel mai sigur ai sa gasesti pe net sau prin targuri/talcioc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Ianuarie 13, 2012 Share Postat Ianuarie 13, 2012 va salut. va rog daca puteti recomanda vreun shop (sa fie si seriosi) in Iasi de unde s-ar putea achizitiona un scuter . Eventual daca aveti si vreun sfat, recomandare pt un scuter anume... ar fi de mare ajutor : - se doreste un scuter cat mai fiabil, pentru o persoana de aproximativ 50 si ceva de ani, 1,8m inaltime si vreo 100kg - buget 350-500 euro - va fi folosit mai mult pentru naveta la munca si acasa. multumesc si numai bine da un tel. aici 0742635085 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manutza Postat Ianuarie 13, 2012 Share Postat Ianuarie 13, 2012 Iti zic sincer ca in general in magazine de noi se vand numai chinezarii, daca vrei ceva bun cauta un aprilia, piagio, honda ... etc, firme mai cunoscute. In general nu ai sa gasesti in magazine/service-uri scutere sh la vanzare, cel mai sigur ai sa gasesti pe net sau prin targuri/talcioc. chinezarie insemnand automat ceva de proasta calitate...nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Ianuarie 13, 2012 Share Postat Ianuarie 13, 2012 chinezarie insemnand automat ceva de proasta calitate...nu ? De cele mai multe ori da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corpsegrinder Postat Ianuarie 13, 2012 Share Postat Ianuarie 13, 2012 (editat) De cele mai multe ori da. bai baieti..am si eu o rugaminte pt weekend acum! Are care cizme Alpinestars, orice model dar nr 44 sa vad cum se aseaza pe picioru meu? Vreau sa cumpar o pereche si e o investitie ceva mai importanta si nu vreau sa o dau in bara. Ma deplasez "la domiciliu" daca trebuie. Multam Editat Ianuarie 13, 2012 de corpsegrinder Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DaCiaN0 Postat Ianuarie 14, 2012 Share Postat Ianuarie 14, 2012 mersi pt sfaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate