Ravenitza Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 M-as fi bagat si eu, dar am de invatat, abia peste 1 saptamana scap...oricum drum bun si privelisti frumoase va urez! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezamagitoru Postat Aprilie 1, 2009 Autor Share Postat Aprilie 1, 2009 raven, iar o dai cotita hai lasa cartea! ca doar repetentia este mama invataturii, nu ce faci tu acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fln Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 Cred ca ma bag si eu sa fie gasca mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piccolino Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 pentru cei din bucuresti imi pare aiurea sa intram in ploiesti si sa orbecaim dimineata in oras sa gasim supermarketul respectiv. imi pare mai simplu sa ne vedem la sensul giratoriu spre valenii de munte sau chiar in fata la paula's... ca oricum trebuie s-o luam in directia respectiva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSXR-UL Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 sa stabilit ceva... e pe 4 sau pe 5 ... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Ieri a plouat. Azi ploua. N-o sa fie noroi pana la genunchi ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucasone Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 vremea va fi ok. unde se intalnesc bucurestenii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezamagitoru Postat Aprilie 2, 2009 Autor Share Postat Aprilie 2, 2009 Bucurestenii se vor regrupa pentru la Lukoil la intrare in Ploiesti, sambata, 04.04.2009 intre 8:30-9:00, ca sa poata ajunge la Interex sa se regrupeze cu ploiestenii intre 9:00 - 9:30. Sa nu uitati sa aduceti camere de luat vedenii si aparate de pozat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 eu din pacate trebe sa renunt la plimbare pentru ca nu mai am placute de frana si nu stiu daca voi mai avea bani dupa operatiunea de schimbare a lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 vin si eu,,,propun loc plecare din bucuresti la arteziana miorita, chiar langa institutul mina minivici, , de la sensul giratoriu casa presei libere (casa scanteii), spre directia ploiesti, prima intersectie cu sens giratoriu, inainte de benzinaria de sub pod baneasa,,,ce ziceti ? ? eu stiu unde este interex asa ca nu orbecaim prin ploiesti, pe onoarea mea,,,ideea este sa plecam in gasca din bucuresti, sa beneficiem de "siguranta in grup" , mai scapi de un radar, etcetc nu ca am fi noi mari vitezomani... ora 08 00 ca sa plecam la 08 15 ?? eu marius tel 0755197404 , id mess : arushajack@yahoo.com piccolino, ia si gps ul, ok ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobobarosanu Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 vin si eu,,,propun loc plecare din bucuresti la arteziana miorita, chiar langa institutul mina minivici, , de la sensul giratoriu casa presei libere (casa scanteii), spre directia ploiesti, prima intersectie cu sens giratoriu, inainte de benzinaria de sub pod baneasa,,,ce ziceti ?? eu stiu unde este interex asa ca nu orbecaim prin ploiesti, pe onoarea mea,,,ideea este sa plecam in gasca din bucuresti, sa beneficiem de "siguranta in grup" , mai scapi de un radar, etcetc nu ca am fi noi mari vitezomani... ora 08 00 ca sa plecam la 08 15 ?? eu marius tel 0755197404 , id mess : arushajack@yahoo.com piccolino, ia si gps ul, ok ? Subscriu pentru grupul de la Fantana Miorita ora 8:00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 ok, lasati si voi niste telefoane, baietii din bucuresti cat si cei din ploiesti,,,ca sa ne anuntam in caz ca intarziem, ne ratacim , este vreme ploioasa etc , etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosX Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Daca finantele permit. vin si eu. Doar ca benzinaria ar fi un punct mai bun de intalnire. Eu oricum trebuie sa opresc sa fac plinul. Daca ma opresc la Miorita...dupa aia trebuie sa ma mai opresc intr-o benzinarie sa alimentez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fln Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 In concluzie care sunt detaliile finale ora -loc de intalnire - traseu final ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezamagitoru Postat Aprilie 3, 2009 Autor Share Postat Aprilie 3, 2009 Bucurestenii, se intalnesc sambata, ora aprox 7:45 - 8:00, fie la miorita fie la petrom ala de langa miorita, dupa care, in jurul orei 8:45 - 9:00, se vor regrupa (daca e neovoie) la lukoil la intrare in Ploiesti, dupa care se vor indrepta catre Interex. Acolo ii vor astepta ploiestenii. Siguranta in grup (vorba magarusului) nu e deloc de neglijat. Si pe DN se merge superlejer in grup. Aveti legatura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 eu zic totusi sa ne intalnim la miorita (mina minovici), la 08 00 adunarea ca sa plecam la 08 15. Hai sa nu schimbam locul, poate unii au citit ieri mesajele si au ramas cu ideea intalnirii la miorita. Cine n-a bagat benzina, nici o problema, il asteptam sa bage de la petrom, 200 m mai incolo,,,ce ziceti , e bine ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fra'su Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 (editat) k Editat Aprilie 3, 2009 de fra'su Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezamagitoru Postat Aprilie 4, 2009 Autor Share Postat Aprilie 4, 2009 astia de stati cu okii pe forumuri la 7 dimineata: echiparea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSXR-UL Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 ...si care ar fi traseu?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fra'su Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosX Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Frumos !! Poate puneti si o harta sau un desfasurator cu traseul...ca io habar nu am pe unde am fost...am pierdut firul pe la Slanic ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 hai cu poze baieti ca eu azi dimineata ma zgariam pe fata ptr ca eram la scoala cand ati trecut prin Ploiesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Topicul cu poze este aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 salutare, scuze de intarziere,,, eu am creat o adresa de mail si am pus acolo pozele si filmuletele adresa motoprahova@gmail.com si parola interexploiesti calitatea este cam jalnica fiindca am montat camera mult prea jos si se vede mai mult asfaltul,,,dar imi cumpar suport de ghidon si ma revansez data viitoare. Deocamdata dati si voi cursorul inainte pana vedeti ceva interesant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 Cand va reveniti, detaliati va rog traseul si starea drumurilor. Multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate