Dobrescu Postat Decembrie 24, 2003 Share Postat Decembrie 24, 2003 Ce parere aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Decembrie 24, 2003 Autor Share Postat Decembrie 24, 2003 Mai multe info gasiti pe www.feuling.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan R Postat Decembrie 24, 2003 Share Postat Decembrie 24, 2003 Arata interesant, chiar bine asi zice numai ca prima data m-a dus cu gandul la tipa mutanta cu trei sani din filmul Total Recall cu Arnold... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Decembrie 24, 2003 Share Postat Decembrie 24, 2003 Hm... pe mine m-a dus cu gandul la un motor de avion, de tip stea (a mai fost un nebun care si-a pus pe o motocicleta doi cilinidri decupatzi dintr-un motor de avion de tip stea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Decembrie 25, 2003 Share Postat Decembrie 25, 2003 moshulik tipul cu cilindri de la stea e din ro sau ai vazut pe net? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Decembrie 25, 2003 Share Postat Decembrie 25, 2003 arata interesant, dar trebe sa aiba niste mari probleme de racire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 27, 2003 Share Postat Decembrie 27, 2003 in general toate motoarele in V ca harleiul si racire pe aer au probleme cu racirea cilindrului din spate asta ca are ttrei din care ultimi doi sunt aproape acoperiti cred ca este interesat sistemul de ungere la primul cilindru de aratat arata tare dubios cum suna tre sa fie interesant sau poate nu intre bare oare cum are puse biele cum arata vibrochenul????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Decembrie 27, 2003 Share Postat Decembrie 27, 2003 ce ziceti aceasi motocicleta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Decembrie 28, 2003 Share Postat Decembrie 28, 2003 desi nu sint tipul meu de motoare trebuie sa recunosc ca arata superb faptul ca "umple" bine spatiul de sub cadru o creste mult in ochii mei in general, ma deranjeaza (din punct de vedere estetic) motoarele care parca ar avea o "gaura" acolo unde-i motoru, nu mi se par "bine legate" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 28, 2003 Share Postat Decembrie 28, 2003 desi nu sint tipul meu de motoare trebuie sa recunosc ca arata superbfaptul ca "umple" bine spatiul de sub cadru o creste mult in ochii mei in general, ma deranjeaza (din punct de vedere estetic) motoarele care parca ar avea o "gaura" acolo unde-i motoru, nu mi se par "bine legate" (din punct de vedere estetic) fiecare are gusturile lui si din punct de vedre estetic.....asa e...............????? arata bine motorul dar nu mar supara sa aibe si un cadru inaltat in fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Decembrie 29, 2003 Share Postat Decembrie 29, 2003 in general toate motoarele in V ca harleiul si racire pe aer au probleme cu racirea cilindrului din spate asta ca are ttrei din care ultimi doi sunt aproape acoperiti cred ca este interesat sistemul de ungere la primul cilindru de aratat arata tare dubios cum suna tre sa fie interesant sau poate nu intre bare oare cum are puse biele cum arata vibrochenul????? Corect, si de aceea cilindrii sunt decalati si nu sunt aliniati ca la cele stea. Cred ca era bine daca ar fi facut niste lamele de ghidare a aerului la cilindrul din fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 1, 2007 Share Postat Martie 1, 2007 Up, ca aveti de invatat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_q Postat Martie 1, 2007 Share Postat Martie 1, 2007 damn, cineva mi-a furat ideea shi a facut motor cu 3 cilindri in v io insa l-as fi racit cu apa. ar fi aratat mult mai smeker Acum o sa trebuiasca sa ma gandesc cum sa fac un motor cu 4 cilindrii in v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 damn, cineva mi-a furat ideea shi a facut motor cu 3 cilindri in v io insa l-as fi racit cu apa. ar fi aratat mult mai smeker Acum o sa trebuiasca sa ma gandesc cum sa fac un motor cu 4 cilindrii in v pai exista: v max, vf magna, gandeste-te deja la 5... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ApacheChief Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 mda, e ciudat ca aspect. io-s mai back to the basics so... il apreciez doar ca 'faza' asa. uite-l si pe asta care are chiar stea intreaga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 Foarte misto realizat ce capacitate cilindrica o avea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate