ar88rol Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 am eu niste cunostinte pe acolo, facem sa fie bine ?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 sincer deja m-am saturat de MONEASA-ARAD DEVA si etc. dc nu mergem in ungaria undeva. si la un suc macar,avem om de baza Honditza ,legat de clubul moto vad ca deja multi au la Club: Aradbikers, ma bucur ca cineva incearca sa faca ceva chiar daca unii nu sunt de acord cu asta, si daca om fi macar 20 e un inceput si cand am spus sa facem club m-am referit sa fim un grup unit ce inseamna unit adica toti sa ne adunam sa mergem impreuna, nu unu merge la moneasa unu la lipova unu la timisoara. Acum poate unii o sa se lege de mine si o sa spuna Ce club vrei tu ba ca tu nu ai carnet nu ai motor ....da nu am asta e dar pe viitor o sa am. Ma multumesc si cu cat am si ca pot sa ies si eu cu voi. Si cred ca ar trebui sa fim si noi mai uniti ca cei de la HD sau cei de la TM. vad ca pe forum suntem aceiasi, cunosc multe persoane din Arad care au motor si nu stiu de forum. chiar iei am vb cu cineva si mi-a spus ca dc nu iam zis si lui sa vina. infine ramane la atitudinea fiecaruia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_dejavu Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 In leg cu club! Nu ar fii rau sa stii ce inseamna sa ai un Club! Kato stie destule.. Vorbeste cu el.. Daca ai inteles toate chestiile si punctele. Ai de discutat cu cel mai mare club din arad.. Ei fiind "MC Trust". Chiar iti doresc binele.. si te sfatuiesc sa nu treci peste ei. Si acum.. Cine are curaj de o horinca.. E bine venita! Comunic adresa prin PM.. ((pecica)cel tarziua pana la ora 02:00 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 In leg cu club! Nu ar fii rau sa stii ce inseamna sa ai un Club! Kato stie destule.. Vorbeste cu el.. Daca ai inteles toate chestiile si punctele. Ai de discutat cu cel mai mare club din arad.. Ei fiind "MC Trust". Chiar iti doresc binele.. si te sfatuiesc sa nu treci peste ei. Si acum.. Cine are curaj de o horinca.. E bine venita! Comunic adresa prin PM.. ((pecica)cel tarziua pana la ora 02:00 ) hai ca m-ai facut sa rad acum, Nu inteleg ce legatura are un club cu altul , ca si la fotbal sau la hambal sau orice alt sport etc. nici un club nu are legatura unul cu altul la feol cum clubul timisoarabikers nu are legatura cu hunedoarabikers sau alt club. Oricine vrea poate sa isi faca club ( de moto,fotbal,etc) nu ii intereseaza pe nimeni ce faci tu la clubul tau si cum. fiecare club are membrii lui,numele lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 hai ca m-ai facut sa rad acum, Nu inteleg ce legatura are un club cu altul , ca si la fotbal sau la hambal sau orice alt sport etc. nici un club nu are legatura unul cu altul la feol cum clubul timisoarabikers nu are legatura cu hunedoarabikers sau alt club. Oricine vrea poate sa isi faca club ( de moto,fotbal,etc) nu ii intereseaza pe nimeni ce faci tu la clubul tau si cum. fiecare club are membrii lui,numele lui. MCTRUST???????????????,NU AM VAZUT NIMIC ORGANIZAT DE EI,MAI MULTE AM FACUT SI FACEM NOI ASTIA DEZORGANIZATI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_dejavu Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Pentru ca nu ai fost prezent la ce au organizat ei! De ex: Ghioroc, mancare la ceaun. Intreaba`l pe Korben Dallas sau Kato! Ei au fost prezneti! Nu vreau sa fiu cel care e impotriva voastra. Noroc! "Si" Asfalt uscat!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 (editat) Pentru ca nu ai fost prezent la ce au organizat ei!De ex: Ghioroc, mancare la ceaun. Intreaba`l pe Korben Dallas sau Kato! Ei au fost prezneti! Nu vreau sa fiu cel care e impotriva voastra. Noroc! "Si" Asfalt uscat!! Si Hondita a fost prezenta... Buuun a fost.... Editat Decembrie 3, 2009 de Hondita500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 (editat) stiti ceva? ia mai terminati cu discutiile astea , gata punct, care vrea ceva ne gaseste pe aradbikers vorbim acolo . hai sa laudam acuma cluburi moto RESPECTELE MELE PT Hunedoara Bikers intrunici ca ei nu organizeaza nimeni Editat Decembrie 3, 2009 de Makaveli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Pentru ca nu ai fost prezent la ce au organizat ei!De ex: Ghioroc, mancare la ceaun. Intreaba`l pe Korben Dallas sau Kato! Ei au fost prezneti! Nu vreau sa fiu cel care e impotriva voastra. Noroc! "Si" Asfalt uscat!! O MANCARE LA CEAUN NU INSEAMNA NIMIC,FAPTE LEGATE DE MOTOCICLISM VREAU SA VAD ,SI MA INSCRIU IMEDIAT ,ARAD STA PE LOC IN PRIVINTA MOTOCICLISMULUI,SI CAND APARE O IDEE TOTI DA INAPOI,SA RAMANA ASA ,EU TOT PE MOBRA MA DAU. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 In leg cu club! Nu ar fii rau sa stii ce inseamna sa ai un Club! Kato stie destule.. Vorbeste cu el.. Daca ai inteles toate chestiile si punctele. Ai de discutat cu cel mai mare club din arad.. Ei fiind "MC Trust". Chiar iti doresc binele.. si te sfatuiesc sa nu treci peste ei. Si acum.. Cine are curaj de o horinca.. E bine venita! Comunic adresa prin PM.. ((pecica)cel tarziua pana la ora 02:00 ) nu te supara...dar Poftim MC TRUST -->>> /index.php?...89&hl=TRUST Merita citit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 CAND APARE O IDEE TOTI DA INAPOI,SA RAMANA ASA aici ai perfecta dreptate CAND APARE O IDEE TOTI DA INAPOI,SA RAMANA ASA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 (editat) In leg cu club! Nu ar fii rau sa stii ce inseamna sa ai un Club! Kato stie destule.. Vorbeste cu el.. Daca ai inteles toate chestiile si punctele. Ai de discutat cu cel mai mare club din arad.. Ei fiind "MC Trust". Chiar iti doresc binele.. si te sfatuiesc sa nu treci peste ei. Si acum.. Cine are curaj de o horinca.. E bine venita! Comunic adresa prin PM.. ((pecica)cel tarziua pana la ora 02:00 ) Mai Zoli mai...acum ce laegatura am eu cu diferitele cluburi din Arad daca vreau eu cu prietenii mei sa fac un club moto? Scuza-ma dar aberatie mai mare nu am mai auzit pana acum in legatura cu asta.Ce,trebuie sa cer voie celorlalte cluburi sa ca sa fac si eu unul? Unde depun cererea? Daca ei sunt cine sunt,vreau si eu cu 10 amici mobristi sa fim cine vrem noi.Dealtfel vad doar initialele si emblema clubului pe geaca la vre-o unul sau altul,dar as vrea sa vad si ceva actiune din partea lor.O adunare,organizare,actiune,ceva acolo,macar una care sa fie trecuta in calendarul anual al intrunirilor motociclistilor.Sper ca nu voi fi atacat cu lanturi pe strada de membrii acestora. Revenind la subiect atat cat te incadrezi in legalitate si vrei sa infiintezi un club,nu trebuie sa ceri voie asta altui club,sa fie clar.Daca e asa cum zici tu eu maine defilez gol cu o pancarta la primariei si protestez . Editat Decembrie 3, 2009 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 (editat) Mai Zoli mai...acum ce laegatura am eu cu diferitele cluburi din Arad daca vreau eu cu prietenii mei sa fac un club moto? Scuza-ma dar aberatie mai mare nu am mai auzit pana acum in legatura cu asta.Ce,trebuie sa cer voie celorlalte cluburi sa ca sa fac si eu unul? Unde depun cererea? Daca ei sunt cine sunt,vreau si eu cu 10 amici mobristi sa fiu cine vrem noi.Dealtfel vad doar initialele si emblema clubului pe geaca la vre-o unul sau altul,dar as vrea sa vad si ceva actiune din partea lor.O adunare,organizare,actiune,ceva acolo,macar una care sa fie trecuta in calendarul anual al intrunirilor motociclistilor.Sper ca nu voi fi atacat cu lanturi pe strada de membrii acestora. Revenind la subiect atat cat te incadrezi in legalitate si vrei sa infiintezi un club,nu trebuie sa ceri voie asta altui club,sa fie clar.Daca e asa cum zici tu eu maine defilez gol cu o pancarta la primariei si protestez . te sustin ... " le doresc tot binele din lume " de aia o luat bataie un om nevinovat de la trust ? /index.php?...89&hl=TRUST Editat Decembrie 3, 2009 de paul89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_dejavu Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Mai mult ca sigur.. toti stim de actiunea noastra: "Mosh craciun pe motocicleta 2"...Mda.. Si ei fac o asemenea actiune.. de care nu se discuta pe forum... Ei, au mai facut aceeasi actiune si in anii precedenti.. in alte localitati.. Nu neapara in arad. ( Nu dau nume, Nu am dreptul). Nu sunt impotriva voastra... Dar sa fiu sincer.. Nu ar strica sa discutam cu ei "Prieteneste". Va aduc la cunostina. ca nu am nici o legatura cu ei! Va/Ne vreau binele.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Mah , voi chiar nu aveti nimic de lucru ? Mai puteti sa va balacariti atata pe aici ? Sunteti fenomenali ... parca imi place sa citesc ce se petrece aici in ultimele ore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Mah , voi chiar nu aveti nimic de lucru ? Mai puteti sa va balacariti atata pe aici ? Sunteti fenomenali ... parca imi place sa citesc ce se petrece aici in ultimele ore pai in felul asta umplem 50 de pagini pe zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Mah , voi chiar nu aveti nimic de lucru ? Mai puteti sa va balacariti atata pe aici ? Sunteti fenomenali ... parca imi place sa citesc ce se petrece aici in ultimele ore AICI TOTI SUNTEM TARI,DAR LA PLIMBARI,CAFEA..ETC.,NIMENI NU ZICE NIMIC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 pai in felul asta umplem 50 de pagini pe zi Si surprizaaaa , DEGEABA !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 AICI TOTI SUNTEM TARI,DAR LA PLIMBARI,CAFEA..ETC.,NIMENI NU ZICE NIMIC Lutzifer nu bea cafea nu fumeaza, nu sta in localuri ( si daca sta nu sta mult ) , fiind vorba de tine, vii Sambata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 (editat) Mai mult ca sigur.. toti stim de actiunea noastra: "Mosh craciun pe motocicleta 2"...Mda.. Si ei fac o asemenea actiune.. de care nu se discuta pe forum... Ei, au mai facut aceeasi actiune si in anii precedenti.. in alte localitati.. Nu neapara in arad. ( Nu dau nume, Nu am dreptul).Nu sunt impotriva voastra... Dar sa fiu sincer.. Nu ar strica sa discutam cu ei "Prieteneste". Va aduc la cunostina. ca nu am nici o legatura cu ei! Va/Ne vreau binele.. atunci ce tot ii lauzi atata? nu cumva tre sa vorbesc cu cei din M.C Trust ca sa am dreptul sa merg pe strada ?sau sa ies din casa? Ei cu ale lor noi cu ale noastre. atunci trebuie sa vorbim si cu celelalte cluburi din arad si din tara daca ne dau acordul Editat Decembrie 3, 2009 de Makaveli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Lutzifer nu bea cafea nu fumeaza, nu sta in localuri ( si daca sta nu sta mult ) , fiind vorba de tine, vii Sambata? NU STIU CAT LUCREZ,POATE SCAP DEPINDE DE RABLE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu moto Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 NU STIU CAT LUCREZ,POATE SCAP DEPINDE DE RABLE Scapa cit mai repede sa mergem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 NU STIU CAT LUCREZ,POATE SCAP DEPINDE DE RABLE incearca, dupa o saptamana de munca ar prinde bine o mica excursie la casoaia + la un gratar si suc + sfanta tigara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu moto Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 incearca, dupa o saptamana de munca ar prinde bine o mica excursie la casoaia + la un gratar si suc + sfanta tigara De acord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Lutzifer nu bea cafea, nu fumeaza, nu sta in localuri ( si daca sta nu sta mult ) , fiind vorba de tine, vii Sambata? Si mai adaug: nu umblu la curve Din pacate eu numai pot iesii niciunde cu moto o perioada nelimitata de timp , motivul este unu simplu si foarte trist ... Nu-s Bani ! In vremea cand am avut bani am fost atat cat am avut, puteam merge saptamanal sute, mii de km ... a fost si aia o perioada frumoasa si nu regret nici un leu dat pe benzina si toate cheltuielile aferente. Sa fiu si eu actual cu tema ce se discuta acuma cu acel CLUB ... eu am o parere personala! Nu de club ii nevoie aici , ci de: bani de benzina Ai bani de benzina si putina imaginatie se aduna lumea si ies multe lucruri frumoase impreuna... De exemplu cel mai important lucru pentru mine ,sunt excursiile moto...(cel putin au fost cat am putut, acuma i-au o pauza fortzata). Daca ai putina imaginatie si te informezi cat de cat si gasesti o destinatie interesanta , postezi cateva detalii si pot sa spun din propria experienta ca vei gasi oameni cu cine sa mergi si sa faci ceva impreuna... nu vad de ce ar trebui facute cluburi si tot felu de minuni dinastea! Pana la urma ce se vrea ? Reclama sau sa se simta lumea bine...? Eu am o vorba : Nu conteaza atat de mult destinatia cat de mult conteaza anturajul. Nu stiu ce s-a inteles din ce am zis eu Dar sa nu o luati in nume de rau ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate