kato_arad Postat Iulie 13, 2012 Share Postat Iulie 13, 2012 Maine cine poate sa vina asadar pe strada Clujului 111, la ora 13,30 cu mobrele sa-l insotim la cununie pe Albert e binevenit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iggy Postat Iulie 14, 2012 Share Postat Iulie 14, 2012 Hallo, cunoasteti pe cineva care are TA PD 06 la dezmembrat? MA intereseaza partea din fata , Tshuss, weekend placut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icey Postat Iulie 14, 2012 Share Postat Iulie 14, 2012 As fi venit si eu la moto wedding dar am terminat de facut tobele prea tarziu am folosit pana la urma banda de teflon. Sa aduceti poze de la nunta pe motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coyotu' Postat Iulie 15, 2012 Share Postat Iulie 15, 2012 Salutare,stiti pe cineva care aduce produse de la polo motorrad? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iulie 16, 2012 Share Postat Iulie 16, 2012 (editat) Salutare,stiti pe cineva care aduce produse de la polo motorrad? Ia legatura cu el: /index.php?/user/944-romi3/ sau pe site-ul lui: http://www.romimoto.ro/ Sambata la ora 12,15 la primarie voi semna un certificat. De sambata incolo, legal. Dupa cativa ani de acomodare ne-am hotarat se ne legam destinele. Asadar sambata orele 10-10,30 am rugamintea la prietenii mei motociclisti sa ma insoteasca in numar cat mai mare la casa de casatorii. Plecarea va avea loc de la cartierul Via Carmina la orele 11,30. Pana atunci vom servi un suc, cafa , ceva de rontait, incalecam pe mobrele frumos ornate si curate, facem un traseu stabiit de acasa, urmeaza festivitatea la casa de casatorii apoi destinatia restaurant Riviera unde veti lua o gustarica, suc, prajituri. Va astept cu drag! Editat Iulie 15, 2012 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niiiin23 Postat Iulie 16, 2012 Share Postat Iulie 16, 2012 salutare..maine merg la rar c moto si am causiucurile putin mai mari..e vreo problema..or sa se ia de ele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Iulie 17, 2012 Share Postat Iulie 17, 2012 salutare..maine merg la rar c moto si am causiucurile putin mai mari..e vreo problema..or sa se ia de ele? nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciupri Postat Iulie 17, 2012 Share Postat Iulie 17, 2012 salutare..maine merg la rar c moto si am causiucurile putin mai mari..e vreo problema..or sa se ia de ele? Mie doar mi-a spus ca e cam roasa guma pe fata:) In Micalaca am facut ITP-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
14mad Postat Iulie 17, 2012 Share Postat Iulie 17, 2012 (editat) Cum fras sa nu se lege de gume daca nu au dimensiunea din talon? Editat Iulie 17, 2012 de 14mad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Iulie 18, 2012 Share Postat Iulie 18, 2012 Cum fras sa nu se lege de gume daca nu au dimensiunea din talon? la mine sunt trecute si dimensiunile dar nu le verifica, oricum am mai mari decat in talon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
14mad Postat Iulie 18, 2012 Share Postat Iulie 18, 2012 Jucati-va,asa o ramas Rares (LCC) fara talon si amenda 140 lei pa valea muresului.Apai fa-ti programare la RAR cu guma schimbata (cea din talon),acolo alta taxa si tat asa ...patzashti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Iulie 19, 2012 Share Postat Iulie 19, 2012 Jucati-va,asa o ramas Rares (LCC) fara talon si amenda 140 lei pa valea muresului.Apai fa-ti programare la RAR cu guma schimbata (cea din talon),acolo alta taxa si tat asa ...patzashti si sa fiti atenti sa aveti buletinele la voi chiar si intre "prieteni" nu se stie niciodata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
14mad Postat Iulie 19, 2012 Share Postat Iulie 19, 2012 si sa fiti atenti sa aveti buletinele la voi chiar si intre "prieteni" nu se stie niciodata ...si-n in ziua respectiva chiar l-am sunat pe "prieten" sa-l rezolve macar de amenda...mhm...Un adevarat prieten ce mai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ursu2276 Postat Iulie 21, 2012 Share Postat Iulie 21, 2012 (editat) Sambata la ora 12,15 la primarie voi semna un certificat. De sambata incolo, legal. Dupa cativa ani de acomodare ne-am hotarat se ne legam destinele. Asadar sambata orele 10-10,30 am rugamintea la prietenii mei motociclisti sa ma insoteasca in numar cat mai mare la casa de casatorii. Plecarea va avea loc de la cartierul Via Carmina la orele 11,30. Pana atunci vom servi un suc, cafa , ceva de rontait, incalecam pe mobrele frumos ornate si curate, facem un traseu stabiit de acasa, urmeaza festivitatea la casa de casatorii apoi destinatia restaurant Riviera unde veti lua o gustarica, suc, prajituri. Va astept cu drag! CASA DE PIATRA!!!. [quote name='kato_arad' Sambata la ora 12,15 la primarie voi semna un certificat. De sambata incolo, legal. Dupa cativa ani de acomodare ne-am hotarat se ne legam destinele. Asadar sambata orele 10-10,30 am rugamintea la prietenii mei motociclisti sa ma insoteasca in numar cat mai mare la casa de casatorii. Plecarea va avea loc de la cartierul Via Carmina la orele 11,30. Pana atunci vom servi un suc, cafa , ceva de rontait, incalecam pe mobrele frumos ornate si curate, facem un traseu stabiit de acasa, urmeaza festivitatea la casa de casatorii apoi destinatia restaurant Riviera unde veti lua o gustarica, suc, prajituri. Va astept cu drag! CASA DE PIATRA!!! Editat Iulie 21, 2012 de ursu2276 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laciempire Postat Iulie 22, 2012 Share Postat Iulie 22, 2012 sambata in 28 iulie???? casa de piatra sa aveti. imi pare rau ca nu voi fi prezent o parte din BLACK ANGELS vom fi in padis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iulie 22, 2012 Share Postat Iulie 22, 2012 sambata in 28 iulie???? casa de piatra sa aveti. imi pare rau ca nu voi fi prezent o parte din BLACK ANGELS vom fi in padis Gresit Laci, a fost evenimentul deja, in 21. Va multumim celor care ne-au insotit la fericitul eveniment. Numai bine prieteni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Iulie 24, 2012 Share Postat Iulie 24, 2012 (editat) casa de piatra!! Editat Iulie 24, 2012 de laumoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Iulie 24, 2012 Share Postat Iulie 24, 2012 Felicitari si casa de piatra ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draqonlady Postat Iulie 24, 2012 Share Postat Iulie 24, 2012 casa de piatra!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iulie 25, 2012 Share Postat Iulie 25, 2012 Multumesc pentru urari! http://www.aradon.ro/kempes-mi-e-frica-de-mor-sa-urc-pe-scena/1144337 Multumesc pentru urari! http://www.aradon.ro/kempes-mi-e-frica-de-mor-sa-urc-pe-scena/1144337 http://www.slowride.ro/2012/07/12/scrisorica-intai-pentru-motociclisti/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iulie 26, 2012 Share Postat Iulie 26, 2012 http://www.slowride....u-motociclisti/ Cetateanului care a scris pe slowride ii scapa un "mic" detaliu: traim in Romania, si aici nu se poate trai prin bun simt Cina ma cunoaste stie ca in general militez pentru un motociclism civilizat si in armonie cu ceilalti participanti la trafic (urasc formularea asta) si mai ales in armonie cu legislatia in vigoare (care e de cacao) Dar din pacate experienta de zi cu zi ma impinge din ce in ce mai des si mai puternic spre o maniera agresiva de impunere a drepturilor mele pe strada, atunci cand sunt pe motocicleta Deci ce fac? Continui sa conduc asa cum am fost invatat sau ma adaptez la "trafic"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cris J Postat August 1, 2012 Share Postat August 1, 2012 Â Vand Yamaha YZF R6 2003 in stare impecabila din toate punctele de vedere , inmatriculata , 30 000 km , evacuare Akrapovic, filtru aer K&N , xenon 6000k pe ambele faze , baterie noua , toate consumabilele schimbate recent!!! motivul vanzarii : AM NEVOIE DE BANI URGENT!!! pret 2700 euro!!! Â Â Vand Yamaha YZF R6 2003 in stare impecabila din toate punctele de vedere , inmatriculata , 30 000 km , evacuare Akrapovic, filtru aer K&N , xenon 6000k pe ambele faze , baterie noua , toate consumabilele schimbate recent!!! motivul vanzarii : AM NEVOIE DE BANI URGENT!!! pret 2700 euro!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icey Postat August 5, 2012 Share Postat August 5, 2012 Merge careva azi la cursul moto de la TM de la ora 17 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oti121 Postat August 5, 2012 Share Postat August 5, 2012 Merge careva azi la cursul moto de la TM de la ora 17 ? Ce curs moto? Pare interesant... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icey Postat August 5, 2012 Share Postat August 5, 2012 La 3:30 ma intalnesc cu inca un amic la Lukoil >service ArNou si o intindem spre Calea Sagului, langa Metro. Uita-te pe Timisoara la topicul curs moto gratuit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate