laumoto Postat Decembrie 6, 2009 Share Postat Decembrie 6, 2009 LA MULTI ANI NICU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Decembrie 6, 2009 Share Postat Decembrie 6, 2009 NU IL MAI FACETI MOS PE NICU . La Multi Ani Nicu !!! poate nu ati stiut da omul incepe sa imbatraneasca de cand se urca pe motor deci nicu are cam 26 de ani ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Decembrie 6, 2009 Share Postat Decembrie 6, 2009 LA MULTI MULTI ANI NICU ! ! ! Sa fii sanatos, voios voinic asa cum te stim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Decembrie 6, 2009 Share Postat Decembrie 6, 2009 (editat) Mos Nicu! La multi ani !!!! Editat Decembrie 6, 2009 de stanalexro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_ Postat Decembrie 6, 2009 Share Postat Decembrie 6, 2009 LA MULĂI ANI NICU!!! SĂNĂTATE ÂŞI VIRTUTE, SĂ AI BANI, SĂ AI CE ...NUMĂRA, BINEÎNĂELES! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 6, 2009 Share Postat Decembrie 6, 2009 E minunat sa ai prieteni! Va multumesc, ati transformat o zi rece si mohorata intr-una minunata Va iubesc pe toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Decembrie 7, 2009 Share Postat Decembrie 7, 2009 Cu intarziere da' tot te urez si io ...La multi ani!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 7, 2009 Share Postat Decembrie 7, 2009 Cu intarziere da' tot te urez si io ...La multi ani!!! Las' ca asa o sa fac si eu peste cateva zile Oricum, iti multumesc atat tie cat se celor care m-au felicitat pe mess sau sms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Decembrie 7, 2009 Share Postat Decembrie 7, 2009 Las' ca asa o sa fac si eu peste cateva zile Oricum, iti multumesc atat tie cat se celor care m-au felicitat pe mess sau sms Eu m-am abtinut sa iti spun La Multi Ani ieri , pentru ca vreau sa iti spun cand chiar ii cazu ... mai un pic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 7, 2009 Share Postat Decembrie 7, 2009 Eu m-am abtinut sa iti spun La Multi Ani ieri , pentru ca vreau sa iti spun cand chiar ii cazu ... mai un pic Pai ieri a fost Sf. Nicolae Aia ce zici tu e altceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Decembrie 7, 2009 Share Postat Decembrie 7, 2009 Pai ieri a fost Sf. NicolaeAia ce zici tu e altceva Pentru mine cand zic "La Multi Ani" ii cu semnificatia de zi de nastere , asta cu zi de nume ii altceva Mesaj completat Printre multe alte webcam`uri pozitionate foarte fain de pe Jurnalul National , a mai aparut una foarte foarte spectaculoasa si importanta as zice eu ... Sa va fac curiosi nu va zic despre ce este vorba Convingeti-va singuri... Apropo , ca o mica sugestie: Ii un loc unde ar vrea cu siguranta sa ajunga orice motociclist in fiecare vara cel putin odata pe an. Click pe WebCam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 7, 2009 Share Postat Decembrie 7, 2009 Sa va fac curiosi nu va zic despre ce este vorba Convingeti-va singuri... Apropo , ca o mica sugestie: Ii un loc unde ar vrea cu siguranta sa ajunga orice motociclist in fiecare vara cel putin odata pe an. Click pe WebCam! sa vina vara si mergem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
73deauville Postat Decembrie 7, 2009 Share Postat Decembrie 7, 2009 Sa va fac curiosi nu va zic despre ce este vorba Convingeti-va singuri... Apropo , ca o mica sugestie: Ii un loc unde ar vrea cu siguranta sa ajunga orice motociclist in fiecare vara cel putin odata pe an. Click pe WebCam! sa vina vara si mergem Nu am fost niciodată, dar acum după ce am văzut imaginea de pe webcam cred că se conturează un plan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 7, 2009 Share Postat Decembrie 7, 2009 (editat) Nu am fost niciodată, dar acum după ce am văzut imaginea de pe webcam cred că se conturează un plan. Transfagarasanul este unul acele trasee obligatorii in agenda oricarui motociclist din Romania, si nu numai Ma ofer sa-ti fiu ghid Editat Decembrie 7, 2009 de Korben Dallas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Decembrie 7, 2009 Share Postat Decembrie 7, 2009 (editat) Nu am fost niciodată, dar acum după ce am văzut imaginea de pe webcam cred că se conturează un plan. Cu motorul este ceva de vis! Cateva poze, filmulete de pe Transfagarasan poti sa vezi Aici , Aici si inca un link Aici Astazi am stat cu un prieten si am facut cateva calcule: km , bani , timp ... sa mergem iarna asta la zapada pentru ski si snowboard pe Transfagarasan. Din Arad kilometri dus-intors sunt aprox 700 km , asta daca is 4 pers in masina vine cam 45-50 lei de pers. Bani pentru telecabica: O urcare de la Balea Cascada la Balea Lac ii 15 lei... hai sa zicem ca apuci sa te dai de vreo 3 ori. Apropo sunt vreo 14 km la o tura. Normal ar fi frumos si mai lejer de mers pe 2 zile, dar in cazul in care nu or fi destui bani se poate ace si intr-o zi. Cu plecare la ora 4:00 dimineata. Ajungi in vreo 6 ore ... te dai cat de dai si incet incet spre casa... Sigur este obositor dar asta ii farmecu ! Toata treaba ii sa facem rost de bani ... ca de nins o sa ninga 50 lei transaport , 45-60 lei telecabina , 20-30 lei mancare ... din maxim 150 lei iese o tura si o excursie de vis pe Transfagarasan la ski/snowboard. In cazul in care se innopteaza undeva inca un 40-50 lei de pers... Total 2 zile undeva 200 lei. Sper sa o traiesc si pe asta ! Ca sa va faceti o idee cam cat s-ar putea da omu pe acolo va pun 2 poze: In prima poza se vede pana unde este Cascada ! Pana acolo se poate urma cat decat drumu sau o tai pe unde de apuca... binenteles cand este zapadoi. In a doua poza se vede continuarea la prima poza, de la Cascada pana efectiv la Balea Cascada de unde se i-a telecabina. Total 14 km. Se urmeaza tot drumul ... asta asa banueisc pentru ca nu vad cum altfe... ca ii prea abrupt de la cascada pana la telecabina. Editat Decembrie 7, 2009 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Decembrie 7, 2009 Share Postat Decembrie 7, 2009 (editat) Nu am fost niciodată, dar acum după ce am văzut imaginea de pe webcam cred că se conturează un plan. Heeeeeeeeei, ... Mergem impreuna la anul... Tu, baga-te si pe topicul Cine are motor si de care... si arata-i baietiilor HONDA aia frumoasa pe care-l ai Mesaj completat Transfagarasanul este unul acele trasee obligatorii in agenda oricarui motociclist din Romania, si nu numaiMa ofer sa-ti fiu ghid Cred ca se aduna o gasca fainaaaaaaaaaaaaaaa pana la urma,... Eu ma duc oricum,.... sunt foarte hotarata.... de abia astept ... Editat Decembrie 7, 2009 de Hondita500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Decembrie 7, 2009 Share Postat Decembrie 7, 2009 deci cel mai frumos loc din romania pe care l-am vazut a fost Transfagarasanul. Mai tii minte Korben la Obrsia Lotrului cand te-ai tot dus ca nu ai vazut bannerul cu Transalp.ro ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 7, 2009 Share Postat Decembrie 7, 2009 Heeeeeeeeei, ... Mergem impreuna la anul... Tu, baga-te si pe topicul Cine are motor si de care... si arata-i baietiilor HONDA aia frumoasa pe care-l ai Mesaj completat Cred ca se aduna o gasca fainaaaaaaaaaaaaaaa pana la urma,... Eu ma duc oricum,.... sunt foarte hotarata.... de abia astept ... doar tu esti hotarata??!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Decembrie 7, 2009 Share Postat Decembrie 7, 2009 stati calmi ba nu va agitati. daca ne ajuta dumnezo la anu facem un litoral Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Decembrie 7, 2009 Share Postat Decembrie 7, 2009 deci cel mai frumos loc din romania pe care l-am vazut a fost Transfagarasanul Inca nu ai fost pe TransALPina ... cand vei ajunge si acolo o sa " cantaresti " acest raspuns! Te gandesti bine care ii cel mai frumos loc , Transfagarasanul sau TransALPina... Sa fim sinceri , fiecare are frumusetea ei aparte Astept sa bag o tura la anu pe TransALPina asfaltata , cat or fi facut din ea... Noroc ca am scapat de incidentul de acuma-s 15 min ca altfel poate numai anujeam la anu Am dat intr-o curba de ud ... prima alunecat fata , dupa spatele , dupa m-am trezit inafara drumului prin noroaie , dupa care am trecut de ceva borduri aflate intr-un sens de vreo 15 cm , era sa intru intr-un gard , dupa intr-o bariera indreptata cu varful spre mine si intr-un final intr-un camion parcat. Dar toate aceste lucruri le-am scapat cu o sperietura si cu un crac de la pantalon plin de noroi si apa murdara cum m-am bagat prin belti Toata treaba s-a petrcut in max 5 sec ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Decembrie 7, 2009 Share Postat Decembrie 7, 2009 Inca nu ai fost pe TransALPina ... cand vei ajunge si acolo o sa " cantaresti " acest raspuns! Te gandesti bine care ii cel mai frumos loc , Transfagarasanul sau TransALPina... Sa fim sinceri , fiecare are frumusetea ei aparte Astept sa bag o tura la anu pe TransALPina asfaltata , cat or fi facut din ea... Noroc ca am scapat de incidentul de acuma-s 15 min ca altfel poate numai anujeam la anu Am dat intr-o curba de ud ... prima alunecat fata , dupa spatele , dupa m-am trezit inafara drumului prin noroaie , dupa care am trecut de ceva borduri aflate intr-un sens de vreo 15 cm , era sa intru intr-un gard , dupa intr-o bariera indreptata cu varful spre mine si intr-un final intr-un camion parcat. Dar toate aceste lucruri le-am scapat cu o sperietura si cu un crac de la pantalon plin de noroi si apa murdara cum m-am bagat prin belti Toata treaba s-a petrcut in max 5 sec ! bai,da-o naibii...si tu cazi ca si mine in ultima tura de pista dupa o zi de dat? ce naiba...atentie mare mai avem nevoie de tine! Bine ca te-ai ales doar cu hainele muradre! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Decembrie 7, 2009 Share Postat Decembrie 7, 2009 pai ai grija si tu mai lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Decembrie 7, 2009 Share Postat Decembrie 7, 2009 (editat) stati calmi ba nu va agitati. daca ne ajuta dumnezo la anu facem un litoral poate in Croatia, pentru ca in Romania unde vrei sa ai conditii decente, te usca de bani, si unde vrei ieftin pana sa ajungi sa intri in mare calci in ciouri, chistoace si c*cat daca ai noroc. Editat Decembrie 7, 2009 de swartelf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Decembrie 7, 2009 Share Postat Decembrie 7, 2009 scuzati-ma ca va intrerup cu drumurile voastre ... Roly , chiar n-ai pic de mila pentru ambreiajul ala ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Decembrie 7, 2009 Share Postat Decembrie 7, 2009 scuzati-ma ca va intrerup cu drumurile voastre ... Roly , chiar n-ai pic de mila pentru ambreiajul ala ? ambreiaj...neeeaaahh...de cauciucu' dupa spate ii e lui,iti zic eu...se roade prea repede! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate