micutu moto Postat Decembrie 20, 2009 Share Postat Decembrie 20, 2009 nagyon vicces Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Decembrie 20, 2009 Share Postat Decembrie 20, 2009 nagyon vicces Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Decembrie 20, 2009 Share Postat Decembrie 20, 2009 (editat) nagyon vicces Doamne da-i sanatate celui care a facut Google Translate Rookie , te rog eu frumos ... nu te supara pe mine dar suntem pe motociclism.RO Chiar daca suntem in partea Romaniei cu multi unguri nu inseamna ca stim toti "magyareste" Se pare ca si danutt e confuz Ca sa nu va mai dau de lucru traducerea e : Foarte amuzant Editat Decembrie 20, 2009 de maradeanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Decembrie 20, 2009 Share Postat Decembrie 20, 2009 (editat) Rookie , te rog eu frumos ... nu te supara pe mine dar suntem pe motociclism.RO Chiar daca suntem in partea Romaniei cu multi unguri nu inseamna ca stim toti "magyareste" da ... asta e partea rromaniei cu multi unguri. aia din inima tarii cu tendinte autonomice is elvetieni. Editat Decembrie 20, 2009 de ishmael Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Decembrie 20, 2009 Share Postat Decembrie 20, 2009 da ... asta e partea rromaniei cu multi unguri. aia din inima tarii cu tendinte autonomice is elvetieni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 20, 2009 Share Postat Decembrie 20, 2009 Băi oameni buni! Ați avut Âşi voi un acces de omenie câteva ore sâmbătă Âşi acum vreți să recuperați? TotuÂşi, unde vreți să ajungeți? Nu e destulă răutate în lumea asta? la ce foloseÂşte acest schimb de replici? Vine Crăciunul, nu Jihadul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 (editat) http://www.youtube.com/watch?v=ZN2Tv2brr10 pacat ca le-or trecut vremea.. Editat Decembrie 21, 2009 de paul89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 Deci am terminat video, le-am impartit in 2 parti si am mai taiat una alta din el ca sa incapa pe youtube, pe DVD o sa aveti filmul complet + toate pozele, DVD-urile sper sa le gat pana marti, va voi anunta pe topicul mesaje,discutii cand sunt gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 Deci am terminat video, le-am impartit in 2 parti si am mai taiat una alta din el ca sa incapa pe youtube, pe DVD o sa aveti filmul complet + toate pozele, DVD-urile sper sa le gat pana marti, va voi anunta pe topicul mesaje,discutii cand sunt gata. 1. zi la tactu sa blocheze celalalt topic si 2. mah cocalar, mis cam dezamagit, apai 20 de minute sa ascult numa "last christmas" .....cand faci DVD-urile io zic sa lasi sa se auda si motoarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 Deci am terminat video, le-am impartit in 2 parti si am mai taiat una alta din el ca sa incapa pe youtube, pe DVD o sa aveti filmul complet + toate pozele, DVD-urile sper sa le gat pana marti, va voi anunta pe topicul mesaje,discutii cand sunt gata. is faine facute dar ...e cam sacaitoare melodia Mesaj completat http://www.youtube.com/watch?v=FJ5gtrcde2Y Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 Fain filmul . Multumim ptr. munca depusa si cui nu-i place , sa-si faca singur . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 Deci am terminat video, le-am impartit in 2 parti si am mai taiat una alta din el ca sa incapa pe youtube, pe DVD o sa aveti filmul complet + toate pozele, DVD-urile sper sa le gat pana marti, va voi anunta pe topicul mesaje,discutii cand sunt gata. frumos. cand am vazut pizza mi-am adus aminte ... piparca usturoaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 ...pt tot ce s-a scris mai inainte... raspuns pt topicul celalalt...-2,5 au fost de fapt undeva -4,-5 grade pt ca am ajuns la concluzia ca agregatu' e influentat de caldura ce urca de la motor...oricum a fost friggg, si la 100km/h pe drum inapoi a fost si mai friggg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 Doamne da-i sanatate celui care a facut Google Translate Rookie , te rog eu frumos ... nu te supara pe mine dar suntem pe motociclism.RO Chiar daca suntem in partea Romaniei cu multi unguri nu inseamna ca stim toti "magyareste" Se pare ca si danutt e confuz Ca sa nu va mai dau de lucru traducerea e : Foarte amuzant Nu ma supar eu din atata...Si pt informatia si linistea ta sufleteasca nici eu nu stiu ungureste am scris in ungureste cu ajutorul telefonului, si am facut asta pt a arata persoanei vizate ca sunt cat se poate de serios, dar se pare ca nu ai cu cine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 Nu ma supar eu din atata...Si pt informatia si linistea ta sufleteasca nici eu nu stiu ungureste am scris in ungureste cu ajutorul telefonului, si am facut asta pt a arata persoanei vizate ca sunt cat se poate de serios, dar se pare ca nu ai cu cine.... Hai ma rookie , am glumit cu tine . Nu te supara din atat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tommy_the_gun_2006 Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 Hai ma rookie , am glumit cu tine . Nu te supara din atat dati-i cutit va rog frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 Super misto filmarea si colajul facut de Alex. Parca vizionand filmuletele am trait din nou emotia momentelor de Sambata. Nota 10+ ARAD MOTO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 Super misto filmarea si colajul facut de Alex.Parca vizionand filmuletele am trait din nou emotia momentelor de Sambata. Nota 10+ ARAD MOTO diseara trag dvd-urile pe miercuri sunt gata, eu propun sa ne vedem miercuri seara la un vin fiert in nerv si acolo sa va dau dvd-urile deci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu moto Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 Miercuri seara cine poate si are chef in nerv la un vin fiert Mesaj completat Ora 20 club nerv la un vin fiert toata lumea ii binevenita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 (editat) Hai ma rookie , am glumit cu tine . Nu te supara din atat Da chiar nu m-am suparat, imi trebuie mult mai mult de atat ca sa ma supar Actiunea a aparut si in ziaru CLICK de astazi, iar Laumoto e acolo pe sfert de pagina calare pe mobra, cred ca pe pag 5 nu mai stiu sigur... Editat Decembrie 21, 2009 de rookie22 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 diseara trag dvd-urile pe miercuri sunt gata, eu propun sa ne vedem miercuri seara la un vin fiert in nerv si acolo sa va dau dvd-urile deci? Vin si te iau io cu conserva Miercuri (sa-mi dai PM cu ora si locul), ca la vin nu bag botu' in timpul saptamanii Mesaj completat Alex, sa ne spui cat te costa blanck-urile DVD sa nu ramai in ,,gaura'' dupa atata facere de bine. Manopera o achitam in B.R. sau in vin ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 (editat) Vin si te iau io cu conserva Miercuri (sa-mi dai PM cu ora si locul), ca la vin nu bag botu' in timpul saptamaniiMesaj completat Alex, sa ne spui cat te costa blanck-urile DVD sa nu ramai in ,,gaura'' dupa atata facere de bine. Manopera o achitam in B.R. sau in vin ? nu costa nimic , eventual dati un vin miercuri seara la 20:00 in nerv Editat Decembrie 21, 2009 de Makaveli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 Dam sigur dar problema e urmatoarea.De la atat vin nu o sa mai ajungi acasa ca suntem cam multi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 am scris in ungureste cu ajutorul telefonului, si am facut asta pt a arata persoanei vizate ca sunt cat se poate de serios, dar se pare ca nu ai cu cine.... Cat de serios esti nu am de unde sa stiu... poate o sa am ocazia odata sa trag singura concluzia asta, dar deocamdata cum au zis si altii esti greu de gasit.. in orice caz, cred ca eu am fost singura la care i-a placut raspunsul tau, apreciez gestul Dam sigur dar problema e urmatoarea.De la atat vin nu o sa mai ajungi acasa ca suntem cam multi. ASA E,... FILMUL A IESIT SUPER,.. MERSI CA TE OCUPI DE DVD-URI,.. DAR O SA TE IMBETI MIERCURI DE NU TE VEZI DACA O SA BEI ATATA VIN CATE DVD-URI FACI... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 By Black Wolf Mesaj completat 1. "-ce`i cu gunoiu` asta ?" (pretenii stiu cand) 2. Nicu poate o fost impresionat in mai multe momente, da mai ales impresionaNt la un moment la zapazeala. Jegu ma , JEGU :D Nu-i doresc nimic la mosu' , dar daca ar fi sa ne luam cum clasifica el motoare nu cred ca mai ajungea la centrul ala Luat de pe Mos Craciun pe motocicleta 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate