Picasso_ss Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 LA MULTI ANI HONDITOOOOOOOOOOOOOOO! Nu-ti cant nimic pt. ca nu ma pricep:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violetbiker Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 La Multi Ani si multi kilometri fara incidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 La multi ani si de la mine...griji' sa nu fie prea mult jeger Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 to you... mai departe nu "cant" ca sunt ragusit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 LA MULTI ANI HONDITOOOOOOOOOOOOOOO! Nu-ti cant nimic pt. ca nu ma pricep:P Ba da, pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz La multi ani si de la mine...griji' sa nu fie prea mult jeger Pssssssst mah... imi faci reclama negativa Va multumesc pentru urari, va iubeeeeeeeeeeeeeeeeeeesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Aprilie 4, 2011 Share Postat Aprilie 4, 2011 MOARE forumu... trebuie resuscitat! De cateva zile se zbate intre viata si moarte!!! Abia mai misca Sau numa eu cred si constat asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 Umor de periferie intelectuala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Aprilie 5, 2011 Share Postat Aprilie 5, 2011 Umor de periferie intelectuala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 Umor de periferie intelectuala foarte bun umorul asta! :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Aprilie 7, 2011 Share Postat Aprilie 7, 2011 Propunere Ar fi cineva interesat de o iesire pana la louis(casca principalul+alte chestii )? Din cate stiu cel mai aproape e la Viena, deci...Viena 1000 km dus intors. Ideea e ca singur costa mult drumul, dar daca ar mai fi doritori am putea sa mergem impreuna cu masina si ar iesii mai ok la pret. Asa ca daca e cineva doritor sa ma anunte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 Propunere Ar fi cineva interesat de o iesire pana la louis(casca principalul+alte chestii )? Din cate stiu cel mai aproape e la Viena, deci...Viena 1000 km dus intors. Ideea e ca singur costa mult drumul, dar daca ar mai fi doritori am putea sa mergem impreuna cu masina si ar iesii mai ok la pret. Asa ca daca e cineva doritor sa ma anunte. pt viena merita sa mergi vreo 3 zile doar pt casca de la louis, 1000 km dus -intors intr o zi nu merita sunt x firme care au casti de la louis pe stoc, in Arad si TM mergi, incerci si comanzi care ti se potriveste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 (editat) pt viena merita sa mergi vreo 3 zile doar pt casca de la louis, 1000 km dus -intors intr o zi nu merita sunt x firme care au casti de la louis pe stoc, in Arad si TM mergi, incerci si comanzi care ti se potriveste Te inseli amarnic...am fost pe la toate. Au doar casti de duzina sau integrale. Eu vreau flip-up(Caberg Sintesi) Editat Aprilie 8, 2011 de CuCun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip_tm Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 sunt x firme care au casti de la louis pe stoc, in Arad si TMmergi, incerci si comanzi care ti se potriveste nu mi se pare fair-play gandirea ta. firmele de care zici ca au pe stoc investesc in transport, isi asuma riscul sa nu vanda marfa, tin bani blocati, castile pe care toata lumea le probeaza nu iti convin sa le cumperi ca nu sunt sigilate etc. si mai mult, daca nu cumperi de la ei vor inchide si nu vei mai avea unde sa probezi ceva ca apoi sa cumperi de pe net..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 Te inseli amarnic...am fost pe la toate. Au doar casti de duzina sau integrale. Eu vreau flip-up(Caberg Sintesi) Cred ca orice firma din Arad (AllMoto, Ariciu) iti poate aduce in maxim o saptamana pe comanda casca respectiva la costuri mult mai mici decat te-ar costa sa te deplasezi singur pana acolo. Daca totusi vrei sa mergi, am mai jos o lista cu magazinele de profil si adresele lor din Viena. Iti recomand magazinul Dress'n Helmet. In materie de casti au marfa mult mai multa si diversificata fata de Louis, iar amabilitatea angajatilor este de remarcat. Dress'n HELMET: 1030 Wien Rennweg 79-81 Louis(gigastore) : Kagraner Platz 20, A-1230 Wien - Nord Louis (funshop Sud) :Triester Strasse 258 Hein-Gericke: Wien (Mitte), Florianigasse 55 Hein-Gericke: Wien (Sud), Triester Strasse 230 1230 Wien Hein-Gericke: Wien (Nord), "Fachmarktzentrum" pe Rautenweg nr.7 / Dassanovskyweg, 1220 Wien BMW Wien Motorradzentrum: Heiligenstädter StraĂe 64, 1190 Wien 2RAD-BĂRSE Center - KCO Handels GmbH & CO: Praterstrasse 47, A-1020 Wien Bike City Motorradhandel GmbH: Mariahilfer Str. 206/1 1150 Wien Auner: Wiener StraĂe 11-13 2351 Wiener Neudorf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 Eu am fost anul trecut la Gigastore.. si m-am dezamagit.. era cam...pustiu, cel putin nu la asta m-am asteptat.. poate criza ii de vina, nush.. dar nu merita drumul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Aprilie 8, 2011 Share Postat Aprilie 8, 2011 Eu am fost anul trecut la Gigastore.. si m-am dezamagit.. era cam...pustiu, cel putin nu la asta m-am asteptat.. poate criza ii de vina, nush.. dar nu merita drumul.. A meritat sa-mi faceti in ciuda ca ati gasit casti ROOF si pe site nu apare....acuma puric catalogul sa vad daca este. :laugh: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Aprilie 9, 2011 Share Postat Aprilie 9, 2011 A meritat sa-mi faceti in ciuda ca ati gasit casti ROOF si pe site nu apare....acuma puric catalogul sa vad daca este. :laugh: [/quote ........incearca sa fii mai explicit.... sau continui vreo discutie telefonica ...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 9, 2011 Share Postat Aprilie 9, 2011 ........incearca sa fii mai explicit.... sau continui vreo discutie telefonica ...? Chiar esti curios? Trebuie sa-l intelegi Doar stii ca pe masura ce imbatranesc, oamenii traiesc din amintiri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dice79 Arad Postat Aprilie 12, 2011 Share Postat Aprilie 12, 2011 Salut. Am Âşi eu o rugăminte. Dacă cunoaÂşteți vreo familie mai nevoiaÂşă, am o garnitură de mobilă, mai veche, dar în stare bună, (2 buc. dulap cu 2 uÂşi, un recameu pt. 2 pers., 1 vitrină mare, masă cu 4 scaune, 2 lăzi ce se pun la capătul patului pt. lenjerie de pat, Âşi 1 oglindă cu măsuță pentru machiat, cred ). Decât să le pun pe foc mai bine le dau la cineva care se poate folosi de ele. Dacă cunoaÂşteți, mă puteți găsi la numărul de telefon 0757045248 Cristi. Cu respect Âşi numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Aprilie 12, 2011 Share Postat Aprilie 12, 2011 nu mi se pare fair-play gandirea ta. firmele de care zici ca au pe stoc investesc in transport, isi asuma riscul sa nu vanda marfa, tin bani blocati, castile pe care toata lumea le probeaza nu iti convin sa le cumperi ca nu sunt sigilate etc. si mai mult, daca nu cumperi de la ei vor inchide si nu vei mai avea unde sa probezi ceva ca apoi sa cumperi de pe net..... poate nu m-am exprimat bine modelul care iti place il iei tot de la ei nolanul care il am, l-am luat de la un magazin din tm, de pe calea aradului inainte de piata verde(pt cine cunoaste TM) si a fost mai ieftin ca si in catalog la louis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 Am nevoie de un bec H4 55/60W 12V cu faza scurta arsa Adica sa fie buna doar faza lunga Thanks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 Am eu bec, dar e la tara la parinti, cel tarziu duminica ti-l pot aduce daca vrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 Am eu bec, dar e la tara la parinti, cel tarziu duminica ti-l pot aduce daca vrei. Vreau, multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Aprilie 16, 2011 Share Postat Aprilie 16, 2011 Am nevoie de un bec H4 55/60W 12V cu faza scurta arsaAdica sa fie buna doar faza lunga Thanks Il am si eu si ti-l donez; daca te grabesti poti sa vii azi oricand dupa el la Micalaca 0747 025 339 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Aprilie 16, 2011 Share Postat Aprilie 16, 2011 Intrebare : la ce iti foloseste acel bec ars ? Sa mor de imi dau seama ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate