iridiu192 Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 pentru @iridiu192 uite aici mersul trenurilor arad-nadlac http://www.regiotrans.ro/mersul-trenurilor-arad-nadlac e traseu privat, de aceea probabil nu ai gasit nimic pe saitul celor de la CFR mersi mult. era ciudat sa aiba nadlac gara si sa nu circule tren - eu cautasem doar pe CFR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 Deseara ne vedem la arteziana? Vremea teatrului a trecut:) ....ora 20:00?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 salut cum ajung din arad (sambata dimineata) in nadlac? transdara nu circula.... stie cineva alt autobuz/duba/etc.? multumesc Pai daca mergi cu mobra ce are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iggy Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 Am auzit de la un vecin, ca a fost ceva accident in Gradiste, nu se prea pricepe el la motoare dar zice ca era un Aprilia Pegaso, si ca motocilistul a intrat in ceva plasa de sarma, si ca l-au dus la spital... Stie cineva ce s-a intamplat si care este starea riderului? Eu sper totusi sa fii fost numai un zvon aiurea... Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
73deauville Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 Am auzit de la un vecin, ca a fost ceva accident in Gradiste, nu se prea pricepe el la motoare dar zice ca era un Aprilia Pegaso, si ca motocilistul a intrat in ceva plasa de sarma, si ca l-au dus la spital... Stie cineva ce s-a intamplat si care este starea riderului? Eu sper totusi sa fii fost numai un zvon aiurea... Numai bine Am auzit si eu din doua surse diferite de accident, dar nici unul nu stia cum s-a produs accidentul si nu stia nimic despre motociclist. Se pare ca nu e doar un zvon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icey Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 Si eu am auzit de pe FB ca a fost ceva accident in zona , dar nema detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
herlopaul Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 wasn`t me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Picasso_ss Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 Eu am auzit ca a fost vorba de un TDM alb cu rosu. Mi-a spus tipul si numarul de inmatriculare dar ametit cum sunt l-am uitat:) Zicea ca a fost politia si salvarea pe mijlocul drumului si motorul imprastiat pe drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iunie 10, 2012 Share Postat Iunie 10, 2012 http://www.aradon.ro/motociclist-ranit-grav-pe-strada-petru-rares/1121668 Care il cunoaste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 10, 2012 Share Postat Iunie 10, 2012 http://www.aradon.ro/motociclist-ranit-grav-pe-strada-petru-rares/1121668 Care il cunoaste? Si de ce ii poza din față de la Coandi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
herlopaul Postat Iunie 10, 2012 Share Postat Iunie 10, 2012 si de cand scuterul e motocicleta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iunie 10, 2012 Share Postat Iunie 10, 2012 Banuiesc ca au folosit o poza din arhiva. Deci nimeni nu stie nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 10, 2012 Share Postat Iunie 10, 2012 Eu v-am mai spus ca aradon e de tot rahatul Evident ca fotografia nu are nicio legatura cu evenimentul relatat, e facuta pe Calea Romanilor, nu pe Petru Rares Si probabil e copiata de undeva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Picasso_ss Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 Cine se mai baga intre 8 si 10 iunie 2012 la festivalul moto din Muntil Sureanu (langa Transalpina) ??? As vrea sa rezervam o camera...asa ca cei interesati sa se anunte repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
herlopaul Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 15-17 vroiai sa scri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 15-17 vroiai sa scri Ovi rezervă cameră pe ieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niiiin23 Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 Fratilor,stie careva de la ce motoare se mai potriveste disc frana spate pentru kawa gpz 500s an 1995?...Mi s-a ovalizat si pana pe 20 iunie tre sa fac ITP. Sau daca stiti pe cineva care are v-as fi foarte recunoscator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 Fratilor,stie careva de la ce motoare se mai potriveste disc frana spate pentru kawa gpz 500s an 1995?...Mi s-a ovalizat si pana pe 20 iunie tre sa fac ITP. Sau daca stiti pe cineva care are v-as fi foarte recunoscator. Daca vrei nou;... http://www.romimoto-piese.ro/category/10700000000/vehicle/18451 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razor- Postat Iunie 12, 2012 Share Postat Iunie 12, 2012 Cine se mai baga intre 8 si 10 iunie 2012 la festivalul moto din Muntil Sureanu (langa Transalpina) ??? As vrea sa rezervam o camera...asa ca cei interesati sa se anunte repede. Vrei sa spui 15 - 17 Iunie 2012 Detalii aici: http://achimoto.ro/carpathiansmotoadventure/index.html Poze: /index.php?/topic/672806-festival-moto-cu-caracter-soft-enduro/page__st__20 Cu cine mergi pana acuma? Duceti si fetele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 12, 2012 Share Postat Iunie 12, 2012 Vrei sa spui 15 - 17 Iunie 2012 Cu cine mergi pana acuma? Duceti si fetele? Eu plec sâmbătă, după ploaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Picasso_ss Postat Iunie 12, 2012 Share Postat Iunie 12, 2012 Vrei sa spui 15 - 17 Iunie 2012 Detalii aici: http://achimoto.ro/carpathiansmotoadventure/index.html Poze: /index.php?/topic/672806-festival-moto-cu-caracter-soft-enduro/page__st__20 Cu cine mergi pana acuma? Duceti si fetele? Mda, ca de obicei am o problema cu data:) Bineinteles ca vorbesc de weekendul 15-17. Pana acum sunt eu si Ramo de la AMW. Noi am vrea sa mergem sa rezervam o camera dar mai e nevoie de inca vreo 4 persoane ca sa umplem o camera de 6. Doritori de vineri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
herlopaul Postat Iunie 12, 2012 Share Postat Iunie 12, 2012 ultima mea speranta s-a spulberat ; sambata trebuie sa merg iar la Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Vreau ceva cauciuc spate mai spre enduro decat Heidenaul k76 al meu...nu are nimeni sa imi dea/vanda? Dimensiuni 130/80/17. Merge si un 140/80/17. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Vreau ceva cauciuc spate mai spre enduro decat Heidenaul k76 al meu...nu are nimeni sa imi dea/vanda? Dimensiuni 130/80/17. Merge si un 140/80/17. Mitas E-07? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razor- Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Mitas E-07? Ce profil fain au gumele astea. Nicu, ma duc si eu Vineri la 14 spre sureanu cu restu. Si cred ca ma intorc sambata seara, mai vad eu acolo. Ne-om vedea acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate