Metal Heart Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 Atasez si eu cateva, restul le downloadati de pe transfer (link mai jos). LINK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zapacitul Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 Cei de la Piaggio&Vespa au avut cele mai superbe fete, de departe....si decent imbracate, si scumpe la figura!Mai mare dragul sa le privesti...nu indecenta, nu vulgaritate...zambete frumoase, imbracaminte ok... True , true Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 (editat) True , true Iti dai seama ca in trei zile petrecute acolo am avut timp sa le observ atat mutrele/imbracamintea cat si caracterul....Si fetele alea chiar erau faine....Nu stiu de ce, mi-au dat impresia de studente care si-ar mai fi dorit sa mai faca si ele bani de o iesire, si nu sa-si etaleze formele siliconate, publicului dornic sa le vada Ma rog, mai erau cateva la Kawa si BMW, dar cele mai sus mentionate ar merita premiu I-ote si Cricket-ica (careia ii si multumesc pt prezenta la standul nostru ) Editat Aprilie 12, 2009 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pozaru' Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 A dracu gravitatia asta cum se baga ea si strica tot ce-i frumos. Sa nu uitam ca timpul si gravitatia nu iarta. Cele mai frumoase (parerea mea) : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Pe topicurile despre SMAEB vad ca vorbeste lumea si de motoare....au fost si motociclete acolo? acum on-topic, in ordinea numerelor de pe tricou ca sa zic asa: si inca cateva, asa, random... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Poza asta e foarte incitanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ahonen Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 fete de stand vs. fete motocicliste 0-1 aceasta este de departe cea mai reusita reprezentanta a fetelor de stand. 1-0 pentru Honda Pentru feministe: exemplu clar in care bicicleta ia fatza cu brio unei purtatoare de XX Deloc rea domnisoara un punct si pt kawa si cu inca doua, in total 3 puncte pentru kawa aici sunt doua perechi care ies in evidenta. Identificati perechile Fetele de stand si-au luat liber. 8servati traiectoria privirii brunetei Si o singura poza cu motoriste. Femei naturale. Firesti. Expresive. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpiuta Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 anul asta dezamagire totala! daca m-am dus sa vad conturile bine definite ale motocicletelor "formele" pitipoancelor a cam lasat de dorit langa jucaria de 100.000 Euro statea o forma rotunjita (am presupus eu luna a 3-a) se pare ca si feltele la cum aratau erau tot de criza inafara de 3-4 care aratau super ok in rest - criza in plus nu mi-am gasit manusi decente ) Asfalt Uscat! semnat delu de pe contul scorpiutei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sadr1an1 Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Asaaa ... cu riscul ipocriziei: ... m-a cucerit privirea ei! da, sustin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inefabilul220 Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Asaaa ... cu riscul ipocriziei: ... m-a cucerit privirea ei! "dar domnu' Dan".. cat de frig ii era Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnynebunul Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Asaaa ... cu riscul ipocriziei: ... m-a cucerit privirea ei! spor la treaba utilizatorului!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merishor Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 48 users are reading this topic wow ! ce interes ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
perseu77 Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Fetele de la SMAEB sunt rapitoare. Cine a ajuns acolo nu stia unde sa se uite: la motociclete sau la fete??! Pe langa ca iti distargeau privirea ti-o mai violentau si cu forme in ciuda ... mea. Si nu numai privirea... ci si simtirile inimii din piept si pantaloni... Au nelinistit mintile unor oameni inocenti! ........asa ca alde mine ca nici nu mai stiu sa mai scriu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mantheone Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 De departe cea mai simpatica "aparitie" de anul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Hop si eu! Fiu-meu a insistat sa-l pozez cu toate "mami" de la SMAEB : Riiiiiiiiiight.. Io catre duduia respectiva nici nu m-am obosit sa indrept aparatul, iar poze cu DN-0 ala nu ar merita puse pe net, tratament de care ar trebui sa beneficieze si Moto Guzzi Stelvio si poate si alte mobre la care marii expozanti s-au gandit sa nu dea voie fraierilor de vizitatori sa le "atinga". Exceptand (cum a zis si Esesu') accesoriile roz, duduia avea prezenta. E una din putinele fomei pe care chiar le-as fi fotografiat. Cu toate ca a fost "depusa" pe cea mai urata motocicleta din salon. E o kezdie de gusturi, asa ca fiecare e liber sa pozeze ce doreste.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 (editat) Iti dai seama ca in trei zile petrecute acolo am avut timp sa le observ atat mutrele/imbracamintea cat si caracterul....Si fetele alea chiar erau faine....Nu stiu de ce, mi-au dat impresia de studente care si-ar mai fi dorit sa mai faca si ele bani de o iesire, si nu sa-si etaleze formele siliconate, publicului dornic sa le vada Ma rog, mai erau cateva la Kawa si BMW, dar cele mai sus mentionate ar merita premiu I-ote si Cricket-ica (careia ii si multumesc pt prezenta la standul nostru ) Gen , aparuse unu cu un aparat de fotografiat , cu par mult , gen emo... cu niste toale de firma care s-a dus la o fata de la Vespa , i-a bagat trei vorbe , patru chiar cand treceam pe langa si reactia ei a fost : " Scrie , 074... " . Atunci m-am simtit prost. Editat Aprilie 13, 2009 de Thug-R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 De departe cea mai simpatica "aparitie" de anul asta Ei bine, asta numesc eu o pereche de tzatze strashnice! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 (editat) tind sa cred ca nu sunt tunate, doar push-up-uite nitel. Dar either way sunt extrem de generoa$$e In sprijinul acestei afirmatii sustin ca daca, asa cum banuiesc, nu este fana Sillicon Valley, este exact motivul pentru care si-a pus sutien. In caz contrar pot sa jur ca nici prin cap nu ii trecea sa isi monteze unul..... Editat Aprilie 13, 2009 de Carturaru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimitris Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Gen , aparuse unu cu un aparat de fotografiat , cu par mult , gen emo... cu niste toale de firma care s-a dus la o fata de la Vespa , i-a bagat trei vorbe , patru chiar cand treceam pe langa si reactia ei a fost : " Scrie , 074... " . Atunci m-am simtit prost. Buna, vroiam sa te intreb daca te-ar interesa o sedinta foto pentru o revista mondena. ea: da Da-mi numarul tau te rog sa te sun. Ea: 074.... Nu m-ar mira sincer... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Gen , aparuse unu cu un aparat de fotografiat , cu par mult , gen emo... cu niste toale de firma care s-a dus la o fata de la Vespa , i-a bagat trei vorbe , patru chiar cand treceam pe langa si reactia ei a fost : " Scrie , 074... " . Atunci m-am simtit prost. D-aia e bine sa ai aparat smecher si prestanta de fotograf profesionist...macar atat...daca mai ai si o vesta cu un ecuson la gat, clar sansele cresc Imi iau Dslr tind sa cred ca nu sunt tunate, doar push-up-uite nitel. Dar either way sunt extrem de generoa$$e In sprijinul acestei afirmatii sustin ca daca, asa cum banuiesc, nu este fana Sillicon Valley, este exact motivul pentru care si-a pus sutien. In caz contrar pot sa jur ca nici prin cap nu ii trecea sa isi monteze unul..... Salve bre Carturare....ai fost sa le vezi pe viu pe caprioare? Tin sa specific ca l-am chemat si pe fratimiu, care nu are el treaba cu fenomenul moto, si ii plac manelistele imbracate sexos cu accesorii roz, etc....pfff, l-au bagat in boala, fetele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Salve bre Carturare....ai fost sa le vezi pe viu pe caprioare? Bre, daca iti vine sa crezi, nici macar nu am fost la 1 km apropiere de SMAEB. Ce rost avea? Era ca data trecuta, cu niste variatzii mici pe aceeasi tema. Cocalareala peste limita admisa, tarpfe cat cuprinde, panarame de mashini tunate cu prost-gust.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex-bandit Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Slabuta selectia de anul asta. Mie cel mai mult mi-a placut: Restul de poze la http://s139.photobucket.com/albums/q292/ea...eb09/?start=all Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loco rider Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 49 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gixer-boy Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Asaaa ... cu riscul ipocriziei: ... m-a cucerit privirea ei! Draguta privire , si mie mia atras atentia sincer ! prietenul meu a dat vreo 10 ture numai la standul ei ! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate