hayabusika Postat Noiembrie 13, 2010 Share Postat Noiembrie 13, 2010 Sti sigur ca a murit ?? sau ai intrebat daca a murit ?? eu unul nu prea imi dau seama ??!! RESPECT Stiu sigur ca a murit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Noiembrie 13, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2010 R.I.P. RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nike20 Postat Noiembrie 15, 2010 Share Postat Noiembrie 15, 2010 acel baiat avea 24 de ani..a terminat liceul in Deva ..La Liceul Auto... R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Noiembrie 15, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2010 Sincer .... nu l-am cunoscut personal , dar urez Sincere Condoleante familiei si prietenilor care i-au fost aproape !!! Sper ca lumea din jurul lui ( prietenii apropiati ) sa invete ceva din aceasta tragedie , si sa o lase putin mai ursor cu spectacolul si viteza .....acestea nu duc la nimik bun . ASFALT USCAT TUTUROR !!! si drumuri fara evenimente nedorite !!! RIP ! RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Noiembrie 15, 2010 Share Postat Noiembrie 15, 2010 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 (editat) il chema bogdan zis si gabau statea in dorobantzi deva,barman la barul reno il stiam pe baiat dar din pacate viteza ucide si pe cei buni si pe cei rai nu face diferente.....r.i.p. duminica a avut loc mormantarea si bravo celor ce au participat ma refer la bikeri au fost din deva orastie deva tm...in orice caz multi in legatura cu born-outurile si pocnitorile cam rusinica era frumos un mars in liniste... Editat Noiembrie 16, 2010 de calutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rebel1 Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 RIP si condoleante familiei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 Abia azi am venit din Praga, as fi venit si eu neaparat ... imi pare rau. RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 ..pacat..R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigflames Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 Abia azi am venit din Praga, as fi venit si eu neaparat ... imi pare rau. RIP Am reusit sa fac un scurt filmulet ca omagiu pentru cei care l-au cunoscut ..... pentru cei care vor sa vada filmuletul aveti linku Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 Am reusit sa fac un scurt filmulet ca omagiu pentru cei care l-au cunoscut ..... pentru cei care vor sa vada filmuletul aveti linku Foarte frumos. Felicitari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Noiembrie 16, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2010 Am reusit sa fac un scurt filmulet ca omagiu pentru cei care l-au cunoscut ..... pentru cei care vor sa vada filmuletul aveti linku Se vede ca ati fost buni prieteni , bravo pentru realizarea filmului , Am mai pierdut un biker dintre noi pamantenii ....... cutremurator ........... RIP RESPECT Mesaj completat -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- RESPECT Timisoara Bikers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biela Postat Decembrie 26, 2010 Share Postat Decembrie 26, 2010 Cu tristete va anunt ca a mai disparut un byker dintre noi,e vorba de Sandu, (san dul) motociclist adevarat, gata oricand sa dea o mana de ajutor la nevoie,condoleante familiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Decembrie 26, 2010 Share Postat Decembrie 26, 2010 Cu tristete va anunt ca a mai disparut un byker dintre noi,e vorba de Sandu, (san dul) motociclist adevarat, gata oricand sa dea o mana de ajutor la nevoie,condoleante familiei. Sa nu-mi spui ca e vorba de sandu din deva? .Ce s-a intamplat? R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Decembrie 26, 2010 Share Postat Decembrie 26, 2010 Dumnezeu sa-l ierte. Condoleante familiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Decembrie 26, 2010 Share Postat Decembrie 26, 2010 (editat) Dumnezeu sa-l ierte. Sandule, vei ramane mereu in inimile noastre Editat Decembrie 26, 2010 de Rocker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Decembrie 26, 2010 Autor Share Postat Decembrie 26, 2010 ** Din pacate , Sandu avea de mult problem cu inima , care se pare ca acum cateva zile , a inceput sa ii joace feste rau , moment in care el s-a internat la spital , iar azi noapte , undeva in jurul orei 2.am , inima i-a cedat . ** Din cate am inteles , azi a fost tinut la spital pt autopsie , iar maine ii dau drumul . ** Maine seara , am inteles ca la cimitirul de la Bejan , in Deva , la capela de acolo , va avea loc priveghiul. Cand aflu mai multe detalii , le postez aici pe forum !!! RIP Sandul !!! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ASA imi amintesc de Sandu .......un om de milioane ............ Odihnestete in Pace prieten Motociclist !!! Si tot timpul , facea si nazbatii .........poanta cu poseta .....Prietenii stiu de ce ! RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Decembrie 26, 2010 Share Postat Decembrie 26, 2010 Dumnezeu sa-l ierte si eu l-am cunoscut . Baiat fain , dimineata la festival am avut de furca cu el cu niste baieti din Lugoj ) Da a fost totul ok. R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacul Postat Decembrie 26, 2010 Share Postat Decembrie 26, 2010 Dumnezeu sa-l Odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maru Postat Decembrie 26, 2010 Share Postat Decembrie 26, 2010 RIP SANDULE. Suntem impreuna cu familia ta. Vei ramane mereu acelasi tip veael cu instalatiile electrrice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondini Postat Decembrie 26, 2010 Share Postat Decembrie 26, 2010 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace....sincere condoleante familiei R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Decembrie 26, 2010 Share Postat Decembrie 26, 2010 Dumnezeu sa-l odihneasca R.I.P. :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacul Postat Decembrie 27, 2010 Share Postat Decembrie 27, 2010 Cativa prieteni ai lui Sandu ne vom intalnii la ora 18:00 la Capela de langa Trident (Deva). Dumnezeu sa-l odihneasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Decembrie 27, 2010 Share Postat Decembrie 27, 2010 Dacule, noi ne-am hotarit la 19.00, dar poate ne vedem acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nasty Postat Decembrie 27, 2010 Share Postat Decembrie 27, 2010 Dumnezeu sa-l odihneasca! :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate