Rotila Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 Domne, eu nu inteleg cum de te dai cu Husqvarna aia, cand ai Husaberg si Yamaha.Sau o tii special pentru terase? 610i = rules in oras 400 = deabea l-am reparat si e pt coclauri 550 fe = rally raid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icv45 Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 610i = rules in oras400 = deabea l-am reparat si e pt coclauri 550 fe = rally raid pai si una colorata de terase? un er unu un faerbleid ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Iunie 4, 2009 Autor Share Postat Iunie 4, 2009 , carburator, pompa de apa, electromotor, ambreiaj, ... Ba da, conteaza Cu cat puterea e mai mare si cilindreea e mai mica, cu atat motoru e mai reising si mai putin fiabil. are modificari la axe cu came si genu motorul dar restul e identic de pe una pe alta si chiar nu conteaza valenta motorului daca este sau nu racing ma refeream la 510 si 610 sm pe langa modificarile astea practic e cam acelas motor tziai luat Hq610 pana urma ? sau esti tot in cautare ? daca ma intrebi pe mine ...nu nu mi-am luat inca nu am vandut motorul care il am acum caut un 610 sm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iNs0mN1a Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 As vrea si eu niste pareri va rog de la fosti/prezenti posesori de sm 510,cam cat costa schimbul de ulei,probleme avute,+ alte pareri...multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorel Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 eu am constatat ca ii lipseste ceva putere intr-a 3-a... Dupa 15k, sincer o simt slabuta in depasiri de la 80km/h in sus..e vorba de depasiri normale, nu-n 6-7 mii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiroiban Postat Septembrie 23, 2009 Share Postat Septembrie 23, 2009 Sunt interesat de un SM 610. Imi puteti spune cum sta cu fiabilitatea? Pe net nu am vazut nici un Husky 610 cu mai mult de 15000 KM. Nu poate mai mult? Se gasesc usor consumabile / piese de schimb ? M-am uitat pe louis.de / ebay.co.uk / ebay.de si nu prea am gasit piese pentru motor. Sa inteleg ca doar de la paneuro se pot cumpara piese? Mersi mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eduardfl Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Sunt interesat de un SM 610. Imi puteti spune cum sta cu fiabilitatea? Pe net nu am vazut nici un Husky 610 cu mai mult de 15000 KM. Nu poate mai mult? Se gasesc usor consumabile / piese de schimb ? M-am uitat pe louis.de / ebay.co.uk / ebay.de si nu prea am gasit piese pentru motor. Sa inteleg ca doar de la paneuro se pot cumpara piese? Mersi mult! Salut,uite aici una . /index.php?showtopic=424169 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiroiban Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 @eduardfl - fain motoru, dar e destul de nou si nu m-am lamurit cum e cu fiabilitatea. La concurenta mare cu oferta de la Paneuro ... dar nu am bani eu de jucarii din astea Intre timp am mai aflat una, alta despre SM 610, model cu carborator (2005-2007). Nu am bani de modele cu injectie, asa ca nici nu m-am interesat de ele. Am vazut la Spinners unul (model mai vechi 99) cu 24000 km... deci se poate. Cica astea noi merg mai mult. Schimb ulei, filtre, verificare supape, suruburi la 5000 km. Fata de schimburile normale de consumabile (ulei, filtre, placute, lant), pe la 10.000 trebuie schimba lantul de distributie(sau cum ii zice pe romaneste, eng: cam chain), care face 50euro + 3 ore manopera. Tot nu am inteles cum se verifica uzura lantului de distributie. Am vazut pe net niste poze cu o piesa pe care sa numarul clicurile... dar tot nu am priceput. Cum era de asteptat, consumabile se mai gasesc si la Romi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disney Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 Stiti careva un mecanic bun pt husqvarna in Bucuresti? just in case ... M-ar interesa un electrician mai mult. Am probleme cu niste cabluri. MS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 Incearca la CartuÂş, el a avut chiar 510-le si are vreo 2-3 610ie frecvente la revizii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
formintem Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 (editat) sau incearca la paneuro pe titulescu(basarab) la et 3 langa bcr k ei se ocupa de husqvarna Editat Septembrie 28, 2009 de formintem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disney Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Incearca la CartuÂş, el a avut chiar 510-le si are vreo 2-3 610ie frecvente la revizii. Multumesc, la ce service lucreaza?... sau incearca la paneuro pe titulescu(basarab) la et 3 langa bcr k ei se ocupa de husqvarna Am fost pe acolo... il apreciez extrem de mult pe dl Florin Bila care chiar isi da silinta ca orice client sa plece multumit, dar din pacate, mecanicii lor sunt buni doar pe scutere. La husqy e treaba dreq.. nu oricine are rabdare cu un astfel de motor. Va multumesc frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Multumesc, la ce service lucreaza?... 072MOTOARE Service-ul e MyMotoTuning si e in Sos. Viilor 14 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clau_84 Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 Multumesc, la ce service lucreaza?... Am fost pe acolo... il apreciez extrem de mult pe dl Florin Bila care chiar isi da silinta ca orice client sa plece multumit, dar din pacate, mecanicii lor sunt buni doar pe scutere. La husqy e treaba dreq.. nu oricine are rabdare cu un astfel de motor. Va multumesc frumos pai baietii mei au fo la scolarizare si ar trebui sa stie cum merge treaba. chiar si lucian a fost si daca e o problema sunt sigur ca o putem rezolva din pacate mecanicii cu mai multa experienta sunt la mine in mures, dar si cei din titulescu stiu ce sa le faca la jucarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 Cred ca ar fi bine sa-i mai duci pe la scolarizare sa invete cate ceva si despre HUSQVARNA 610 SM,daca ei SARACII nu au reusit sa regleze corect jocul la SUPAPE,ca sa nu mai spun de alte lucruri mai complicate. Mesaj completat Cred ca ar fi bine sa-i mai duci pe la scolarizare sa invete cate ceva si despre HUSQVARNA 610 SM,daca ei SARACII nu au reusit sa regleze corect jocul la SUPAPE,ca sa nu mai spun de alte lucruri mai complicate. SCUZE!!!! Nu vreau sa o ei in nume de rau dar cam asa sta situatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 Cred ca ar fi bine sa-i mai duci pe la scolarizare sa invete cate ceva si despre HUSQVARNA 610 SM,daca ei SARACII nu au reusit sa regleze corect jocul la SUPAPE,ca sa nu mai spun de alte lucruri mai complicate.Mesaj completat SCUZE!!!! Nu vreau sa o ei in nume de rau dar cam asa sta situatia. Stai linistit, ca asta nu e problema neaparat la Husqvarna. Peste tot e cam la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 Pai si atunci un mecanic ce trbuie sa stie???,cum se strange ghidonul sau pe ce parte este lantul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daniel.O Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 Salutare, am si eu o intrebare legata de Husqvarna sm 610 din 2006 supermoto, doresc sa achizitionez una sh , am inteles ca piesele se pot comanda de la Paneuro , din experienta ultima data am asteptat 2 luni o piesa, la Husqvarna ajung mai repede sau se pot comanda si din alta parte din bucuresti, stie cineva ? Mobra este 2006 dar cadru cu actele sunt 2001 ... intreb daca este diferenta mare intre cadrul 2001 si cel 2006 !? probleme ce pot sa apara ? multumesc astept un raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 Difernta la cadru nu este mare,difera mai mult amortizoarele si discul fata frana si greutatea totala.Motocicleta este destul de fiabila cu o conditie sa faci schimbul de ulei si filtru la timp(constructorul spune la 5000km,dar eu l-am schimbat la 3000)mentionez ca am avut an fabr. 2008.Piese se pot comanda la PANEURO.Recomandat de folosit ulei MOTUL 300V-DUBLU ESTER. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daniel.O Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 mersi pt info, daca cineva mai poate sa-mi dea un sfat imi este de ajutor eu pun cap la cap si procesez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fra'su Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 Ar fi interesant un raspuns de la un posesor de Husqvarna sm 610 an de fabr. macar din 2006. Asta tot de procesare si curiozitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 Paneuro se misca mult mai bine cu comenzile de piese, incepand cu 2009. 2 colegi de munca au SM610 modele 2007+ iar piesele nu au ajuns mai tarziu de 7-10 zile de la comanda. Un termen de bun simt. De curiozitate: vanzatorul cum a motivat schimbarea asta a cadrului ? Adica mie imi pare un pic ciudata treaba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iNs0mN1a Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 Cam la ce distante pot visa in afara orasului cu un smr 510?cu pauze binenteles... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 Cat te tine fundul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iNs0mN1a Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 Pai ce inseamna asta? dupa cati km te doare fundul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate