Sari la conținut

Ce Parere Aveti?


motomaniac
 Share

Postări Recomandate

Pe afara arata bine...daca nu are acte mai pune peste aia un minim de 2 milioane...daca motorul nu e in stare de functionare PERFECTA,mai pune....chiar daca e....tot trebuie sa mai pui ;) ce mai bagi in el.

Daca are cauciucuri imbatranite sau uzate(din poza rtezulta ca sunt) ....mai pune 1.200.000.Daca sistemul electric nu merge, asta inseamna adaptari/improvizatii/probail si o baterie noua=500.000.Un amic si-a trecut simsonul pe 12 v cu alternator de ij si l-a costat.....6 mil :lol: Se poatre face si cu mult mai putin, dar tot costa.

Vad ca nici semnalizatoare nu are, deci mai pune un minim de 50.000 X 4 = 200.000. Probabil si releul de semnal...mai costa si ala .

Mai calculeaza ce mai lipseste/trebuie inlocuit pe ici-colo si ajungi la o suma orientativa, PE CARE ORICUM O SA O DEPASESTI CAND TE APUCI SA TI-L FACI :D :P :lol: Asta daca vrei sa te si poti baza pe el...

 

P.S. : Daca ti se pare ca exagerez, pun raul inainte, sunt deprima(n)t sau mai-stiu-io-ce :lol: , mai intreaba si pe altii care si-au facut un motor de genul asta .

 

Bafta !!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc ca v-ati dat cu parerea.Cred ca il voi lua pana la urma.Nu este primul motor pe care il cumpar,dar Simson nu am mai avut pana acum si stiu mai mult toerie despre aceste motociclete.Oricum il iau mai mult pentru motor si acte.Cadrul si celelalte chestii vor fi facute de la 0.Sper sa iasa un rigid frumos din el.Deci eu va multumesc inca o data si poate o sa pun niste poze cand il termin.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

mai vlad baiatu tati...lasa taraboantele..mai strange ceva banutzi si cumpara ceva calumea...dar stii ca nu itzi spun povesti..eu is patzit...la fel ca si axa , care stie prin cate tre sa treci pana aduci fieru' la la viatza si cu acte in regula :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sa stii ca Axel are mare dreptate. Io p'al meu am dat 5 mil cu acte noi dar avea motorul facut varza. Si am bagat destul in el. Si inca mai bag ca a crapat acu' subit!

Eh, dar daca zici ca ai mai avut motor, cam stii care e treaba!!

 

P.S. Axel, io am gasit cauciucuri Continental neuzate deloc aproape, cu 300 de mii

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

K...Multumesc inca o data pentru raspunsuri.Dupa cum am mai spus daca iau motorul asta il iau ca sa-l modific(si sincer parca nu as da 6 mil. ca dupa aceea sa incep sa tai din el si sa raman doar cu motorul in brate)

Am mai vorbit cu propietarul si acum zice ca nu l-ar mai da,ce mai o tot intoarce(macar daca ar sti sa mearga pe motor :D,da omu nu stie nici macar sa mearga pe bicicleta).Cred ca voi mai astepta,mai ales daca zice si Sergiu care de obicei are dreptate.Apropo cand mai vii pe la Bt. Am auzit ca Emi vine maine adik pe 9.Daca vii mai da si tu un semn.Mai vorbim noi...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...