Sari la conținut

Banditmania

hot_wheel
 Share

Postări Recomandate

Si-a reglat careva singur surubu de la aer? S-a bagat un "mecanic" si mi l-a c-am dereglat si ca sa nu moara motoru tre sa stau cu socu putin tras, trebuie reglat dinou aerul. Ma gandeam ca poate ati facut careva "operatiunea " asta. Intreb asta din lipsa de $$$ pana la salariu :))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 15,8k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Vizitator Macke

ce inseamna la tine surubul de aer? :D si de ce 1 surub si nu 4?!

PS: e cineva maine la SMAEB intre 11 si 13? Ajung si eu pe la 10 juma, pana intru, pana alea...sunt in zona! Dati semnal pe privat... daca aveti chef sa vedeti un vechi bandit :laugh:

0741173732 ... ciprian daca nu vreti macke
Link spre comentariu

Salut inca un bandit aici varianta pentru plimbari mai lungi din 2000.

A fost o alegere grea intre bandit si hornet insa nu este una regretata...m.am speriat prima data cand am pus mana pe ea fiind foarte mare,grea eu incepator si mers numai pe scuter(livrator de meserie) dar dupa vreo de 1000km nu am nici un dubiu ca asta e motocicleta perfercta pt mine.

Ce as fii curios are ceva daca merg mai ''ne-turata'' adica cu a6a la 2500 3000 prin oras,adica se depune,deregleaza cv sau ii place(la cum aud eu motorul parca ii place).

post-73620-0-48017800-1365872187_thumb.jpg

post-73620-0-30309300-1365872193_thumb.jpg

Editat de alexdx09
Link spre comentariu

Un frate de-al nostru a fost accidentat INTENTIONAT! Cat mai multe share-uri : http://www.facebook.com/photo.php?fbid=161541714011770&set=a.161542257345049.1073741828.100004678264263&type=1&theater

Mai multe detalii la sectiunea accidente.

Felicitari pt achizitie alexdx09.

din pacate nu cred ca o sa se rezolve ceva ... e mai complicat cu astia care au numere de bulgaria, sfatul meu este ca atunci cand vedeti numere de bulgaria sa fugiti de ele ca de dracu.

Link spre comentariu

am dat si eu share, au dat si niste pretini d-ai mei bulgari (dup-aia le-am spus ca sunt slabe sanse sa fi fost bulgar la volan)

in alta ordine de idei...astia care at mai strans cablul de ambreiaj...ati facut-o la rece sau la cald?

ca eu am facut la rece si....si la rece e ca la carte, la cald...jocul nu mai e 15 mm, ci cam 20-22 mm.

in manual nu zice...

Link spre comentariu

salut.uite aici. http://www.hotfiles.ro/download/service_repair_manual_suzuki_gsf_600s_bandit.pdf/846376

daca nu merge imi trimiti e-mailul tau si il trimit.

imi cer scuze celor care au incercat sa downloadeze manualul din acel link si nu a mers.

http://fastupload.rol.ro/c3688fd7bc4140ab0a3df23ae21068f1.html mi-am facut cont pe acest site si am pus acolo manualul si acum merge bine.

Link spre comentariu

Vizitator Macke

Surubu ala care intra in carburator sa regle aerul. (am poza dar nu gasesc unde e butonu de attach :)) X-( )

nu stiu ce surub ai tu care sa regleze aerul. jiglerele nu sunt ca la Dacie, de aer si de benzina, lucrurile sunt un picut mai complicate!

Link spre comentariu

Surubu ala care intra in carburator sa regle aerul. (am poza dar nu gasesc unde e butonu de attach :)) X-( )

cand scrii un mesaj sau dai quote in partea din dreapta jos ai POST si MORE REPLY OPTIONS. dai click pe al doilea si vei vedea optiunea de ATTACH FILES :P

Editat de BikerMF
Link spre comentariu

ALOOO! nimeni?

...astia care at mai strans cablul de ambreiaj...ati facut-o la rece sau la cald?

ca eu am facut la rece si....si la rece e ca la carte, la cald...jocul nu mai e 15 mm, ci cam 20-22 mm.

in manual nu zice...

Link spre comentariu

@MotoRocker, la mine s-a reglat ambreajul, dar din pacate nu am fost de fata. Trimit acum intrebarea la cel care a facut treaba si cand vine raspunsul te anunt.

In rest am observat ca de 1 mai ar cam ploua(acuma mai e pana atunci o gramada). Vezi ca o sa cam vin si eu cu inca 2-3 persoane cred. asta in cazul in care nu plecam mai devreme.

@Claman jerry a avut banditu albastru. ce iti trebe de la el ca poate dam de proprietarul cel nou.

Rugaminte la banditi. Dupa ce va incalziti motoretele, daca sunteti amabili, masurati si voi cat va da alternatorul la relanti si postati aici(sa treceri si anul de productie). Sunt curios ca dupa ce am facut carburatia nu mai face asa urat, si in plus s-a mai stabilizat si tensiunea. Pentru modelul meu in carte scrie ca ar trebui sa dea 13,5. Acuma daca da pana in 14,5 nu cred ca e o buba asa mare, dar la mine inca da undeva pe la 14,8-15,0.

Editat de Zven
Link spre comentariu

@MotoRocker, la mine s-a reglat ambreajul, dar din pacate nu am fost de fata. Trimit acum intrebarea la cel care a facut treaba si cand vine raspunsul te anunt.

In rest am observat ca de 1 mai ar cam ploua(acuma mai e pana atunci o gramada). Vezi ca o sa cam vin si eu cu inca 2-3 persoane cred. asta in cazul in care nu plecam mai devreme.

@Claman jerry a avut banditu albastru. ce iti trebe de la el ca poate dam de proprietarul cel nou.

Jerry avea de 600 albastru , asta de il caut eu e de 650 bleu .... nu caut nimic ,am un poster textil misto cu modelul si vreau sa-l fac cadou

Link spre comentariu

pai...caldura dilata totul, de toate piese interne ale ambreiakului, pana la cablu => "play" mai mare la maneta

@ Zven...maxim man! abia astept 1 mai

PS: Dragi banditi, am uitat sa va zic....haideti la mare!

/index.php?/topic/693778-bucuresti-vama-veche-pe-1-mai-via-calarasi-ostrov-cu-bacul/

Link spre comentariu

chiar daca se regleaza la rece nu are cum sa sara jocul mai mult de un 1cm oricat s-ar dilata.

Asta este raspunsul de la nenea care mi`a facut magaru.

Link spre comentariu

nu stiu ce surub ai tu care sa regleze aerul. jiglerele nu sunt ca la Dacie, de aer si de benzina, lucrurile sunt un picut mai complicate!

Merci de ajutor :D am incercuit "surubu" ... am bagat`o in service a curatat carbutatoarele si filtru de aer si a scos apa din rezervor =))). Merge tipla :D

post-73449-0-18365000-1366151163_thumb.jpg

Link spre comentariu