gn77b Postat Februarie 7, 2010 Share Postat Februarie 7, 2010 citeva idei pt. niste subiecte clasice de cearta: - ulei de motor vs. ulei de masina - Honda rulz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovi_zd3 Postat Februarie 7, 2010 Share Postat Februarie 7, 2010 citeva idei pt. niste subiecte clasice de cearta:- ulei de motor vs. ulei de masina - Honda rulz mda ...subiecte clasice X( ... Honda a ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Banditosul argintiu Postat Februarie 7, 2010 Share Postat Februarie 7, 2010 citeva idei pt. niste subiecte clasice de cearta:- ulei de motor vs. ulei de masina - Honda rulz Salutare Caline Honda?? Am avut una din 1993 pana-n 1996, cand a murit complet motoru (vibrochenu s-a bulit, a-nceput sa bata si a belit si cuzinetii, sau invers) si nu mai merita sa il schimb. Era o CB 900 Bol d'Or, din 1982. A fost prima mea mobra mai marisoara, si am facut cu ea in 3 ani (pana a murit) vreo 80000 km... Eram tanar si nelinistit....... ce vremuri meseriase.... studentie.... excursii..... MI-A PLACUT HONDA. Dar e istorie pentru mine. Acu ma bucur de banditoasa mea noua de 1250 , dupa ce-am avut una de 1200, care mi-a fost furata din garaj in Iulie 2008!!! Numa' bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 Am avut una din 1993 pana-n 1996, cand a murit complet motoru (vibrochenu s-a bulit, a-nceput sa bata si a belit si cuzinetii, sau invers) si nu mai merita sa il schimb. deci Honda sux! qed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 Zic si eu ca sa nu tac ... Suzuki are motoare super o, singura lor problema este faptul ca la cilindree asemanatoare cu concurenta, ofera ceva mai putini cai. Sau judec eu aiurea concurenta? :-/ Adica Hornet este concurenta sau CBF-ul? Mesaj completat *super ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 Hornet - GSR CBF - Bandit oricum, eu zic ca nu se pune problema de concurenta. doar ca exista marketing, zic eu. PS: vorbesc de pe Google, de fapt nici nu am motocicleta Mesaj completat saptamina asta fac comanda de bujii de pe ebay, ajung la 33 RON/bucata la usa voastra. last call. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 Zic si eu ca sa nu tac ...Suzuki are motoare super o, singura lor problema este faptul ca la cilindree asemanatoare cu concurenta, ofera ceva mai putini cai. Sau judec eu aiurea concurenta? :-/ Adica Hornet este concurenta sau CBF-ul? Mesaj completat *super ok Care concurenta man? Suzuki n-are concurenta, credam ca stii asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 vroiam sa spun competitorul direct Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 am uitat sa mentionez ca se pot lua si bujie chioare (adica non-iridium, din astea care tin un sezon), costa cam 15 RON. cea mai minunata motocicleta din lume: http://www.motobiz.de/fotos/101.jpg hai ceartaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 (editat) Mie imi place...vand banditul si o cumpar...nu maine, ca am treaba, poimaine! Editat Februarie 8, 2010 de Macke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 ok, am eu vreo 3 in camara, le dau ieftin, 30 de ron bucata. haideti sa discutam despre alte prostii. ca tot veni vorba de bicle, mai sint care se trag si fara motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 ok, am eu vreo 3 in camara, le dau ieftin, 30 de ron bucata. haideti sa discutam despre alte prostii. ca tot veni vorba de bicle, mai sint care se trag si fara motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 am vreo 3 prin camara, le dau la 30 ron bucata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 am vreo 3 prin camara, le dau la 30 ron bucata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 (editat) ce-ai vrut sa faci Caline?!?! Esti balbait?! Iata cum arata casca cu viziera fumurie (silver iridiu) Editat Februarie 8, 2010 de Macke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 s-a *izdit forumu' de tot. am postat de mai multe ori, crezind ca rahatu' n-a luat in calcul postu' anterior. e de la scuteristi, cum incep sa se duca la culcare isi revine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovi_zd3 Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 s-a *izdit forumu' de tot. am postat de mai multe ori, crezind ca rahatu' n-a luat in calcul postu' anterior. e de la scuteristi, cum incep sa se duca la culcare isi revine. fratzilor ...la mine nu mai merge forum d loc ...merge foarte greu ..sa dus de tot... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 (editat) post dublu Editat Februarie 8, 2010 de Dan_06 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 (editat) ok, am eu vreo 3 in camara, le dau ieftin, 30 de ron bucata. haideti sa discutam despre alte prostii. ca tot veni vorba de bicle, mai sint care se trag si fara motor? Da,eu,mai ales in oras vara. I drink and bike.E frumos sa apari cu motorul la terasa,dar din pacate nu poti sa bei. Iata cum arata casca cu viziera fumurie (silver iridiu) Am vazut ca cel de la care ai luat viziera are ceva ce ma intereseaza si pe mine:sistemul de prindere al vizierei.La mine s-a rupt tamburusul intr-o parte si nu mai pot deschide complet fara sa sara. Cat e-a costat transportul,cu ce a trimis si cat a durat? PS: Am vrut Suzuki pt. ca e Made in Japan. Editat Februarie 8, 2010 de Dan_06 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovi_zd3 Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 (editat) PS: Am vrut Suzuki pt. ca e Made in Japan. EU am vrut Suzuki pt ca mi-a placut din totdeuna banditu si gsxr-u ieri mi-a montat un amic un turometru ca arata ff urat fara el ...este e hyosung ....dar nu a facut legaturile ...a facut doar adaptarea ....acum astept poze sa vad cum arata ...dar am impresia ca o sa arate super naspa, dar cu parbrizu sper sa nu se observe diferenta ...oricum e o solutie temporara pana cand voi gasi sa cumpar unu original la un pret cat de cat rezonabil....nu gen 80euro doar turometru fara capac-u din spate+30euro capacu spate ...voi reveni maine cu o poza(sau maine noapte cand pot sa uploadez poze ) Editat Februarie 8, 2010 de Ovi_zd3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Banditosul argintiu Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 [cea mai minunata motocicleta din lume: http://www.motobiz.de/fotos/101.jpg hai ceartaaaa Hai salutare Caline, si "tutulol ielementelorr strrahine, agenturilii" FOTO 1: Spre comparatie cu cbf-ul trimis de tine, iti dau un alt exemplar pe tava aceeasi culoare si acelasi unghi de fotografiere. Rezulta, dupa doar o foaaarte scurta analiza vizuala, doar, ca: SUPERIOR E BANDITUL!!!! - Poza o am de pe http:\\www.bikez.com. (La a mea, imediat dupa ce-am ajuns acasa de la reprezentanta, i-am dat jos ochiul ala de pisica portocaliu de pe aripa fata, nu-mi placea. Cred ca strica imaginea motorului. Si o strica bine.) FOTO 2:Asa, cachestie de faptica localo-transilvaneana, iti propun a doua fotografie, aici cu familionul personal. Nu te speria, nu toti sunt puradeii mei, doar fatuca aia mica de pe sa, in mijloc. Si baietzoiu' ala din spatele banditoasei, langa ma-sa. Doar plozii astia doi is ai mei... FOTO 3: Si ca tachamul sa fie complet, iti (va) trimit o poza supertare cu motociclotzi congolezi, fotografiata cu mobilul, din masina, in Point Noire, Republica Congo, in drum de la aeroport la baza noastra. Vizionare placuta. Iar si din nou va cant un cantecel: Vine, vine, PRIIMAAVAARAAA !!! ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Februarie 9, 2010 Share Postat Februarie 9, 2010 Am vazut ca cel de la care ai luat viziera are ceva ce ma intereseaza si pe mine:sistemul de prindere al vizierei.La mine s-a rupt tamburusul intr-o parte si nu mai pot deschide complet fara sa sara.Cat e-a costat transportul,cu ce a trimis si cat a durat? Subtotal: £17.50 Postage & packaging: £6.99 Trimisa Luni, 01.02, primit avizul Vineri 05.02. Sper din suflet sa nu-si fi luat teapa la transport, pentru ca pe plic ( a fost trimisa in plic "izolat" cu foliea cu bule ) scria shipping 10 lire Dar...un casca SH? nu gasesti sa iei mecanismul (in tara, ca daca e de pe ebay, comanzi direct mecanismul) .. la cat e de usor, mai mult de 3 lire nu e transportul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea2008@yahoo.com Postat Februarie 9, 2010 Share Postat Februarie 9, 2010 Deci si prin urmare care ar fi anvelopele de la michelin care ar merita montate anu asta ,ca aci la noi astea au cel mai bun pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate