Sari la conținut

Banditmania

hot_wheel
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 15,8k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Multam Alin! :(

Am avut o perioada in care m-am ocupat de grafica si fotografie. In ultimul timp am inceput sa fiu f critic cu mine si in afara de asta am ajuns la un fel de saturatie. M-am cam saturat sa tot stau cu aparatul la ochi in loc sa ma relaxez si sa-mi bucur sufletul de natura/peisaj. De data asta nici nu am facut f multe poze, iar multe din ele sunt facute de sotie. Pozele de pe picasa sun puse la rezolutie mica. Sincer nu sunt f multumit de ele. Am avut si zile mai bune. Multe au probleme cu incadrarea/nu se respecta regula treimilor/punctelor de aur (sa zicem ca este de scuzat la cele facute din barca - cu o "mana" conduceam cu alta faceam poze, tangaj, etc), altele au probleme cu balansul de alb, altele nu sunt destul de sarp (sa zicem ca-i obiectivul de vacanta 18-250), unele nu sunt focusate, unele le-am mai ametit in dorul lenii in photoshop, sunt multe de zis. Oricum ma bucur nespus ca va plac. Dar hai ca asta este forum de banditi, nu de arta fotografica. :)

Eu oricum de-abia astept sa vad cat mai multe poze cu Banditi, oricum ar fi ele.

Editat de seagull
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Man, nu-i timpul pierdut. Poate un wheelie in curba imortalizat cu un DP1. :) Parca Sigma DP1 aveai. :(

dea... oricum nu-i un aparat pt. asa ceva.

i se potriveste f bine ce spuneau unii: aparat de peisaje. obiectiv wide fara zoom, o placere. calitativ is multumit de el da' are limitele lui destul de clare.

Link spre comentariu

vroiam sa va salut !

de azi am trecut la bandit 600s si sper sa mai fie loc pt un membru in +

eu sunt cata , din bucuresti

va prezint si mobra :(

post-17217-1279136850_thumb.jpg

Link spre comentariu

vroiam sa va salut !

de azi am trecut la bandit 600s si sper sa mai fie loc pt un membru in +

eu sunt cata , din bucuresti

va prezint si mobra :(

E model 98-99 ?

La modelul kult predomina culoarea asta, un fel de albastru-verzui din cate am vazut:)

Sa-l stapanesti sanatos..ce model de bandit ai avut inainte, daca a fost model N, poti spune daca se simte diferenta la viteza ?

@seagull- Am rezolvat problema cu jocul din acceleratie..ma rog, nu eu, un prieten(cred ca tu il stii pe sica, cel cu zx9r)

Mersi pt. sfaturi..

-Am ajustat si farul cum trebuie, lantul l-am strans ca la carte..acum nu mai am ce sa fac..Dar am vazut 2-3 puncte negre pe toba, cred ca o sa frec maine toba sa fie si ea impecabila..

Link spre comentariu

salut si bine ai venit printre banditi.

ai trecut de la ce la bandit, daca nu sunt indiscret :(!?

Bine v-am gasit!

ultima a fost aprilia pegaso 650

@Banditrider - nu-mi pot da cu parerea deoarece n-am mers cu N , desi sunt innebunit de cum arata , dar intre a-mi incanta mie okiul si a fi practic la drum am ales practic (in sensul ca afara semicarenele isi cam fac simtita prezenta),dar asta o stiti si voi

Link spre comentariu

pentru ca e vara, pt ca e frumos afara , pt ca suntem multi banditi , propun sa facem o`iesala` in weekendul asta undeva pe aproape , undeva unde e frumos si drum nu doar drept , adica pe cheia ;)

acum trece sezonu si nu am iesit

* asta daca aveti si placerea sa iesiti

* destinatia nu e asa importanta , ideea e sa iesim

care se baga ?

Editat de gabi88
Link spre comentariu

pentru ca e vara, pt ca e frumos afara , pt ca suntem multi banditi , propun sa facem o`iesala` in weekendul asta undeva pe aproape , undeva unde e frumos si drum nu doar drept , adica pe cheia ;)

acum trece sezonu si nu am iesit

* asta daca aveti si placerea sa iesiti

* destinatia nu e asa importanta , ideea e sa iesim

care se baga ?

M-as baga dar tre sa ajung urgent acasa.

Cat despre crashpad, este luat de la MAC este marca ER si este prins fix de o ureche a cadrului. Si-a facut treaba ok de vreo 2 ori. M-a salvat de la ceva cheltuiala.

Editat de sorinbogdan
Link spre comentariu

Lasati prostiile si haideti weekendul viitor la Predeal!! SI facem acolo o "iesire" ;)

anu asta zic pas.

la mine-n firma sa planuieste o iesire de un weekend cu 5 motoare. planul ar fi un weekend Transfagarasan si inapoi iar urmatorul la mare. teoretic m-as baga si eu la Transfagarasan dar inca nu e sigur.

Link spre comentariu

Super tare. Hai sa facem o lista cumva sa ne putem identifica acolo ...

Macke: BC05KNE

Cand vreti sa iesiti la predeal ?

Si de acolo se face traseu ceva, sau doar intrunire ? Ca sa vad cum stau si eu cu bugetul..

Numai hotii sunt admisi, sau si alte motoare ?

ps. Tocmai am venit de la o tura prin oras, nici nu am iesit bine de pe stradutele din dr. taberei, ca m-a si oprit politia..

Au verificat hotul, actele..a fost ok !

La Romana politie, la Eroilor politie, la Academie iar politie(ne-a urmarit un logan de politie cu luminile stinse, asta a fost tare)..

Aveti grija cu tobele sport, sa nu ramaneti fara talon..parca dl. Gabi avea ceva de gen ;) mult succes

Link spre comentariu

Vizitator Macke
nu cred ca e necesara o asemenea lista, recunoastem noi motoarele...

La cate motoare vor fi acolo, va fi greu, daca nu foarte greu sa ne gasim. Dar...respect si decizia ta!

Nu sunt admisi doar banditi ;) .. e o intalnire nationala, ca oricare alta. Asta are avantajul ca e in centrul tarii, si multa lume poate ajunge.

Editat de Macke
Link spre comentariu