mobiletron Postat Februarie 18, 2023 Share Postat Februarie 18, 2023 Aste e Banditul 600 (an 2003) pe care l-am cumparat: Motocicleta si este intr-o stare foarte buna dpdv tehnic si chiar estetic desi am cumparat-o cu cateva zgaibe: a fost cazuta pe loc si avea maneta de ambreiaj rupta la un capat si o oglinda rupta, oglinzile oricum erau niste mizerii si voi pune unele noi regulamentare, esapamentul si capacele ceasurilor sunt vopsite negru mat, avea niste semnalizari cu led care abia se vedeau dar dupa cum se vede in poza am pus deja niste semnalizari replici de Suzuki GN125 pana voi gasi unele originale de Bandit dar cu acestea sunt multumit pt ca sunt vizibile in trafic fiind cu bec clasic de 21W. Ce m-a determinat sa o cumpar a fost faptul ca in afara problemelor minore mentionate motocicleta este intr-o stare perfecta, merge absolut impecabil din toate punctele de vedere si are toate "suruburile" la locul lor. Pe bord afiseaza clasicii 37.000km dar acestia sunt reali, are totul original pe in zona bordului, sub sa, in zona motorului, vopsea originala cu foarte mici defecte date de utilizare si trecerea timpului, sa originala fara uzura sau rupturi, discuri de frana fara uzura, si cum am spus mai sus totul este confirmat si de functionarea impecabila a motocicletei in ansamblul ei: motor, suspensii, frane. Chiar m-am mirat ca am mai putut gasi o motocicleta relativ veche intr-o stare atat de buna si cu km reali. Urmeaza sa schimb bujiile, ulei plus filtre, am avut noroc de baterie noua, kitul de lant este foarte bun, anvelopele nu au uzura dar din pacate sunt cam vechi (DOT 2016) si va trebui sa le schimb. Maneta de ambreiaj schimbata: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
medevac106 Postat Iunie 29, 2023 Share Postat Iunie 29, 2023 Donez unui posesor de Bandit 600 manualul de service (este în limba germană dar are atâtea scheme încât ...) La 21.01.2023 la 21:37, mobiletron a spus: Are cineva manual de Bandit din 2003? Ce am gasit pe net nu se poate descarca... https://drive.google.com/drive/folders/0BwOfRZYQM8aKM3pCS2VCcWdrcE0?resourcekey=0-0UUPUPVCZnTk6353A3FEIA&usp=drive_link poate găsești ceva util... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misuc Postat Martie 21 Share Postat Martie 21 Salutari! Dupa o usoara alunecare pe asfalt (anul trecut) cu Banditul 1250SA 2008, s-a rupt suportul scaritei pasagerului, partea stanga. Am gasit nou, pe la 900 de lei. Mi se pare un pret enorm pentru o bucata de aluminiu. Aveti cumva piesa cu pricina, de vanzare la un pret mai decent? Sau stiti pe unde si cum sa caut - dezmembrari...? Cea colorata cu rosu din imaginea de mai jos: Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Martie 21 Share Postat Martie 21 (editat) Acum 44 minute, misuc a spus: Salutari! Dupa o usoara alunecare pe asfalt (anul trecut) cu Banditul 1250SA 2008, s-a rupt suportul scaritei pasagerului, partea stanga. Am gasit nou, pe la 900 de lei. Mi se pare un pret enorm pentru o bucata de aluminiu. Aveti cumva piesa cu pricina, de vanzare la un pret mai decent? Sau stiti pe unde si cum sa caut - dezmembrari...? Cea colorata cu rosu din imaginea de mai jos: Multumesc anticipat. Pot să îți recomand cineva care sudează așa ceva, însă e în București. Am pățit la fel, însă pe partea dreapta (deci ținea și toba) și a ieșit perfect. Editat Martie 21 de pierrotlefou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate