mihai_prd Postat Octombrie 23, 2016 Share Postat Octombrie 23, 2016 Ceva capac de la vreo distributie de la vreun motor BMW. » Post actualizat in 06 Nov 2016 09:44Un tambur de frana care ar putea fi de la? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Noiembrie 17, 2016 Share Postat Noiembrie 17, 2016 Ceva capac de la vreo distributie de la vreun motor BMW. Ma scapa cineva de el? E moka. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 17, 2016 Share Postat Noiembrie 17, 2016 Io. In colet impreuna cu prinderea scaun pasager. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Noiembrie 24, 2016 Share Postat Noiembrie 24, 2016 Doamne ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Ianuarie 18, 2017 Share Postat Ianuarie 18, 2017 Are idee cineva ce motocicleta este asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 20, 2017 Share Postat Ianuarie 20, 2017 Wilkinson. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz1 Postat Februarie 23, 2017 Share Postat Februarie 23, 2017 Pe un rezervor de m-72 sunt niste marcaje mai deosebite. Ce ar putea sa insemne ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Februarie 24, 2017 Share Postat Februarie 24, 2017 Nu vrea sa ma creada ca scrie Ирбит cu sigla IMZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminx11 Postat Februarie 24, 2017 Share Postat Februarie 24, 2017 IRBIT....URAL M72 IRBIT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 24, 2017 Share Postat Februarie 24, 2017 » Post actualizat in 24 Feb 2017 12:08 » Post actualizat in 24 Feb 2017 12:09 » Post actualizat in 24 Feb 2017 12:10In fine, imaginile sunt elocvente. Numai ca rezervorul in sine este de M61/K750, mai putin de M72. Sau ma rog, a fost folosit si pe M72, in anii terminali. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu.D Postat Aprilie 2, 2017 Share Postat Aprilie 2, 2017 Stie cineva de la ce motocicleta este bobina asta si eventual ce caracteristici tehnice are?Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminx11 Postat Aprilie 3, 2017 Share Postat Aprilie 3, 2017 Jawa,Cz,12 volți Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu.D Postat Aprilie 4, 2017 Share Postat Aprilie 4, 2017 Am cumparat-o de la cineva din targ gandindu-ma ca este de 6V... Asta e. Merge si de 12 in locul celei de 6V. Multumesc pt ajutor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Aprilie 6, 2017 Share Postat Aprilie 6, 2017 Buna seara Domnilor! Oala far, diametru 17o mm. Poate stie cineva de ce mobra este. Multumesc. » Post actualizat in 06 Apr 2017 15:46 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 6, 2017 Share Postat Aprilie 6, 2017 Interbelica nemteasca de capacitate mica-medie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Aprilie 6, 2017 Share Postat Aprilie 6, 2017 Multumes Mihai! Domnilor..., o seara placuta in continuare! M am edificat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brrrrrrr Postat Mai 9, 2017 Share Postat Mai 9, 2017 Va salut! Are cineva idee de la ce provin roata si saua? Multumesc. » Post actualizat in 11 May 2017 16:59niste noutati cu semne de intrebare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Mai 30, 2017 Share Postat Mai 30, 2017 (editat) Seaua e de MZ RT125 Editat Mai 30, 2017 de bach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat Iunie 22, 2017 Share Postat Iunie 22, 2017 Salutare. Poatw cunoaste cineva de la ce provine roata...as dori sa stiu ce vand. Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn Postat Iunie 22, 2017 Share Postat Iunie 22, 2017 Jawa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat August 9, 2017 Share Postat August 9, 2017 Nu tine strict de zona moto, dar fiindca este o vechitura, care pentru mine este ca si un OZN, cer ajutorul colegilor pasionati de electronica pentru identificarea acestui aparat. Este un Philips, are in interior trei lampi din sticla si ceva potentiometre si intrerupatoare...si-a mai avut jos sub aparat un manunchi de fire cu borne si papuci, care datorita vremii s-au dus! Cand eram mic ma jucam cu acest aparat de-a transmisionistii, apoi...l-am uitat intr-un cotlon din pod...si-acum cautand niste table moto, am dat de el! As vrea sa stiu cam ce stia sa faca acest aparat si daca s-ar putea repara si repune in functiune (asta daca nu lansa cumva prin satelit bombe atomice, caz in care renunt la reparatia si refolosirea lui!). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat August 9, 2017 Share Postat August 9, 2017 (editat) Nu tine strict de zona moto, dar fiindca este o vechitura, care pentru mine este ca si un OZN, cer ajutorul colegilor pasionati de electronica pentru identificarea acestui aparat. Este un Philips, are in interior trei lampi din sticla si ceva potentiometre si intrerupatoare...si-a mai avut jos sub aparat un manunchi de fire cu borne si papuci, care datorita vremii s-au dus! Cand eram mic ma jucam cu acest aparat de-a transmisionistii, apoi...l-am uitat intr-un cotlon din pod...si-acum cautand niste table moto, am dat de el! As vrea sa stiu cam ce stia sa faca acest aparat si daca s-ar putea repara si repune in functiune (asta daca nu lansa cumva prin satelit bombe atomice, caz in care renunt la reparatia si refolosirea lui!). Nea Ivane, la femei te pricepi dar la astea ba: http://www.radiomuseum.org/r/philips_2532_1.html Se pare ca e din 1930... Editat August 9, 2017 de petre81 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat August 9, 2017 Share Postat August 9, 2017 Deh...nu le poti avea pe toate! Staim io ca exista pe-aci si pasionati de cu totul altceva decat mine (!), de-aia am si apelat la ajutor! Multumesc frumos, se pare ca acum mai detin inca o piesa foarte rara! Adunatura mea de fiare vechi si alte tinichele prinde contur! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat August 9, 2017 Share Postat August 9, 2017 Deh...nu le poti avea pe toate! Staim io ca exista pe-aci si pasionati de cu totul altceva decat mine (!), de-aia am si apelat la ajutor! Multumesc frumos, se pare ca acum mai detin inca o piesa foarte rara! Adunatura mea de fiare vechi si alte tinichele prinde contur! Nu ma pricep deloc la ele, doar am dat cautare pe google: Philips 2532 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat August 9, 2017 Share Postat August 9, 2017 http://www.radiomuseum.org/r/philips_2532_1.html e un radio din 1930 - 32 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate