Emanuel Iancu Postat Ianuarie 21, 2015 Share Postat Ianuarie 21, 2015 Ok,multumesc tare mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Ianuarie 29, 2015 Share Postat Ianuarie 29, 2015 Ia să vă văd? Ce e asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Ianuarie 29, 2015 Share Postat Ianuarie 29, 2015 K58? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Ianuarie 29, 2015 Share Postat Ianuarie 29, 2015 K58? Mi-ai luat vorba din gura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Februarie 4, 2015 Share Postat Februarie 4, 2015 In carterele de motor am gasit amblielajul de JLO ... restul nu stiu de la ce provin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i_alex Postat Februarie 9, 2015 Share Postat Februarie 9, 2015 (editat) Salut, Ma adresez in special cunoscatorilor DKW-ului NZ350 - 250 ( 350-1, 1943) . Am intrat in posesia unui butuc de roata fata , crezand ca apartine modelului NZ350. La o analiza mai atenta am constatat ca diametrul tamburului de frana este de 150mm si nu de 180mm cum ar trebui. In rest ( in afara de latimea butucului, distanta intre rulmenti, etc pe care nu am apucat sa le verific ) piesa este absolut identica in ceea ce priveste aspectul si , cel mai bizar , numarul de reper inscris pe butuc, care coincide cu cel din lista de piese pe care o am pentru DKW NZ 350. Cerculetele stemei DKW sunt la locul lor, piesa nu prezinta nici o modificare , dealtfel este intr-o stare foarte buna. O sa incerc sa pun si poze insa internetul imi joaca feste la capitolul asta. Singura explicatie pe care am gasit-o este ca butucul ar putea fi de la NZ 250, insa nu am certitudinea ca este asa. Astept si parerile voastre. Multumesc anticipat Editat Februarie 9, 2015 de i_alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Februarie 9, 2015 Share Postat Februarie 9, 2015 Deci un DKW de 125 cm.Acu l-am masurat.Exct 15 cm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Februarie 9, 2015 Share Postat Februarie 9, 2015 (editat) Forma butucului e identica cu cea de IJ 49 / DKW NZ 350. DKW de 125 nu a avut butuc cu forma aia. Butucul ce il are Alex nu are surub gresor. Editat Februarie 9, 2015 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i_alex Postat Februarie 9, 2015 Share Postat Februarie 9, 2015 (editat) Salut, Am reusit sa atesez niste poze, poate ajuta la identificare In lista de piese pentru dkw NZ 350/250 este mentionata la un moment dat o lungime de spitza de 173mm si este specificat ca se gaseste la roata fatza pe partea cu tamburul.Diferenta fatza de lungimea de 160mm care este specificata pentru NZ 350 este de 13mm, aproximativ cat este si diferenta de raze dintre tamburi ( 15mm pe raza, respectiv pe lungime de spitza ), ceea ce m-a facut sa cred ca butucul ar fi de NZ250. Nu exista gresor..... Seara buna » Post actualizat in 09 Feb 2015 20:15Rulmentii au diametrul exterior de 35mm si latimea de 12mm, distantierul dintre rulmenti are diametrul interior de 15,5mm, deci , probabil, ax de 15mm Latimea totala a butucului este de 100mm Editat Februarie 9, 2015 de i_alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Februarie 9, 2015 Share Postat Februarie 9, 2015 (editat) DKW NZ 350 are butucul cu latimea totala de 100,5 mm deci e mai lat decat ce ai tu in poze plus ca are surub gresor. Clar nu e de NZ 350 si nici de NZ 250 deoarece au aceiasi butuci ambele modele. Editat Februarie 9, 2015 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Februarie 12, 2015 Share Postat Februarie 12, 2015 Da ,nu e de 125.Am vazut acum la masuratoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i_alex Postat Februarie 12, 2015 Share Postat Februarie 12, 2015 (editat) Dragi colegi de "suferinta", Tot pe la nemtzotei pe e-bay am gasit urmatoarea chestie care-mi confirma ipoteza. Butucul este de DKW NZ 250, asemanarile erau prea mari , si in principal numarul de reper, ca sa apartina unei alte categorii ( KS, RT, SB, etc ). In poza de mai jos se vede cum este specificat ( asta tine de corectitudinea si buna informare a celui care vinde) faptul ca butucul este de NZ250 si NU ( nicht ) de NZ350, ca sa stie omu' care cumpara, si este asezat si pe o rigla unde se vede ca diametrul nu este de 180mm ci de ~150mm, chiar daca valoarea exacta nu se poate citi. Eu nu neg faptul ca ar fi existat DKW-uri NZ250 care sa fie echipate cu tamburi de Ø180, din diverse motive - de restaurare deficitara, etc, insa tamburul care ar trebui sa echipeze aceste motociclete , asa cum a fost proiectat de constructor, are diametrul de 150mm. Cand am masurat latimea butucului , nu am masurat foarte exact, e posibil sa fie de 100,5mm . In ceea ce priveste gresorul, din restul pozelor nu reiese ca ar exista vreunul, insa nu ma pot pronunta cu certitudine deoarece nu stiu daca pozele au fost facute de jur imprejur, desi asa pare. Daca mai aveti alte idei sunt binevenite, chiar daca nu sunteti de acord cu mine PS. prin urmare, mie nu-mi foloseste, daca il vrea cineva........ O zi buna tuturor Editat Februarie 12, 2015 de i_alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei13 Postat Februarie 15, 2015 Share Postat Februarie 15, 2015 Salut De la ce motocicleta sunt cele 2 piulite ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Februarie 15, 2015 Share Postat Februarie 15, 2015 BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn Postat Februarie 17, 2015 Share Postat Februarie 17, 2015 Am gasit prin fiarele bunicului dar nu cred ca este pt jawa 175 pe care a avut-o in dotare.Pare un releu dar...nu stiu pt ce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei13 Postat Martie 14, 2015 Share Postat Martie 14, 2015 BMW Multumesc Lolo. Mai am o roata. Nu stiu de la ce provine. Are 16" cred. E si de vanzare in caz ca ii trebuie cuiva. Am si spitele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Martie 14, 2015 Share Postat Martie 14, 2015 Cred ca e roata de Jawa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Martie 18, 2015 Share Postat Martie 18, 2015 Salutare d-lor , stie cineva ce moto e cel din poza ,si cat la % e inca original? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Martie 18, 2015 Share Postat Martie 18, 2015 http://www.tocmai.ro/miercurea-ciuc-motocicleta-antic-23335884.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Martie 19, 2015 Share Postat Martie 19, 2015 http://www.tocmai.ro/miercurea-ciuc-motocicleta-antic-23335884.html Probabil e aceias motocicleta, un amic vrea sa o cumpere si ma intreba daca e corcita sau asa e originala, dar cum pe mine ma depaseste acest subiect cer parerea si altora pentru a lua o decizie cat mai buna. Multumesc pentru ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Martie 19, 2015 Share Postat Martie 19, 2015 Probabil e aceias motocicleta, un amic vrea sa o cumpere si ma intreba daca e corcita sau asa e originala, dar cum pe mine ma depaseste acest subiect cer parerea si altora pentru a lua o decizie cat mai buna. Multumesc pentru ajutor Pozele puse de tine par a fi facute cu telefonul de pe ecranul computerului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 Salutare ! Va rog cine ma poate ajuta sa identific acest motor de IJ ? Initial am crezut ca e de ' 56 dar se pare nu e. Deci : stie cineva ce model e, in ce an s-a montat si pe ce model,performante,etc,etc ? Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 IJ 56. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei13 Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 Salutare ! Va rog cine ma poate ajuta sa identific acest motor de IJ ? Initial am crezut ca e de ' 56 dar se pare nu e. Deci : stie cineva ce model e, in ce an s-a montat si pe ce model,performante,etc,etc ? Merci. Il vinzi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 IJ 56. Merci mai Lolo mai ! Asa fara capacelu' de la dinam ? Ij 56 ?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate