aurelian_mz_rt125 Postat Martie 1, 2012 Share Postat Martie 1, 2012 (editat) are cineva habar despre urmatoarele? an fabricatie, ce au echipat , motorul ce capacitate? Editat Martie 1, 2012 de aurelian_mz_rt125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Martie 2, 2012 Share Postat Martie 2, 2012 are cineva habar despre urmatoarele? an fabricatie, ce au echipat , motorul ce capacitate? Pare a fi un Fichtel&Sachs de 98cmc. Dupa stiinta mea motoarele astea au echipat mai multe motorete, Wanderer, Sachs, Grippen, si altele care nu imi vin in minte acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 aripa asta de la ce atas este?sa fie de m63? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 aripa asta de la ce atas este?sa fie de m63? e aripa pt.atas de nipru,ii lipsesc suporti de tabla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 e aripa pt.atas de nipru,ii lipsesc suporti de tabla. multumesc dani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radunico1 Postat Martie 11, 2012 Share Postat Martie 11, 2012 Roata pe 19,are 40 de spite,diametrul tamburului de franare 200 mm.Rog ajutor pentru identificare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Martie 12, 2012 Share Postat Martie 12, 2012 Ce ziceti de chestia asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Martie 12, 2012 Share Postat Martie 12, 2012 (editat) Ce ziceti de chestia asta? Pare a fi un motor din blocul sovietic in 2 timpi racit cu apa. Zic eu intre 500 si 750 cc. Un carburator din ala am avut eu pe simson si cica era pentru 350cc. asa mi-a zis fostul proprietar si tind sa-l cred ca-mi afuma si uda bujia.. Editat Martie 12, 2012 de TM06UFO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wer_buksi Postat Martie 12, 2012 Share Postat Martie 12, 2012 Roata pe 19,are 40 de spite,diametrul tamburului de franare 200 mm.Rog ajutor pentru identificare. roata este de zundapp 500 600 e de vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 Tovarasi ma puteti lamuri va rog de la ce soi de masina provine electrodinamul asta sau alternator ce'o fi? daca face trebuinta cuiva...e de vanzare. va multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 Pare a fi un motor din blocul sovietic in 2 timpi racit cu apa. Zic eu intre 500 si 750 cc. Un carburator din ala am avut eu pe simson si cica era pentru 350cc. asa mi-a zis fostul proprietar si tind sa-l cred ca-mi afuma si uda bujia.. Este vorba de o manufactura. Doua motoare de CZ380 (tip 514 paremi-se) unite la partea de ambielaj si cu un "bloc motor" comun din aluminiu. Acest motor a fost pe vremuri instalat pe o motocicleta de curse cu atas. Din ce imi spune proprietarul acestui motor la vremea respectiva era foarte tare. Carburatoarele sunt Jikov. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 Este vorba de o manufactura. Doua motoare de CZ380 (tip 514 paremi-se) unite la partea de ambielaj si cu un "bloc motor" comun din aluminiu. Acest motor a fost pe vremuri instalat pe o motocicleta de curse cu atas. Din ce imi spune proprietarul acestui motor la vremea respectiva era foarte tare. Carburatoarele sunt Jikov. Fain ! Ce productie ? Ce capacitate are ? Are si marsarier ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 Fain ! Ce productie ? Banateana Ce capacitate are ? 380 X 2 = 760cmc Are si marsarier ? Nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 o roata, de la ce provine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 Janta e nemteasca dar butucul pare cam "suspect" (o fi de ceva bicicleta ?). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rove Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 O piesa de colectie pe care am vrut sa o pun la rubrica ''vechituri'' dar nu stiu exact de la ce moto provine. Cutia este functionala,intra in viteze,etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 O piesa de colectie pe care am vrut sa o pun la rubrica ''vechituri'' dar nu stiu exact de la ce moto provine. Cutia este functionala,intra in viteze,etc. dracovenia asta de la ce drac o mai fi din cate vad eu pare sa fie o cutie de viteze pt un motor v 2 ceva productie americana dar nu sunt sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cisu68 Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 O piesa de colectie pe care am vrut sa o pun la rubrica ''vechituri'' dar nu stiu exact de la ce moto provine. Cutia este functionala,intra in viteze,etc. sal.. dupa pozitia schimbatorului pe dreapta si a ambreajului pe cutie pare a fi de NSU OSL 250 asta daca are trei viteze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 o roata, de la ce provine? Daca e pe 19" este roata de atas Steib, cel putin asa cred. Am si eu una la fel ce a echipat un LS200. Pe vremuri existau si ceva semanatoare ce aveau iarasi niste roti pe 19" si seamanau cu cele de Steib ca doua picaturi de apa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 (editat) Butucul rotii de Steib nu are "crabotii" aia 4 ce apar in pozele puse de edivkv. Editat Martie 22, 2012 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wer_buksi Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 daca stie careva de la ce utilaj sant cele doua roti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 daca stie careva de la ce utilaj sant cele doua roti? La cat sunt de late sa nu fie cumva de masina .....oricum frumoasa constructie au butucii . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radunico1 Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 Rog ajutor pentru identificare pentru aceasta furca.Telefon 0742080634. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 Rog ajutor pentru identificare pentru aceasta furca.Telefon 0742080634. Seamana cu cea de Simson Awo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 e de emw.ce pret are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate