jilaveanucoste Postat Ianuarie 7, 2004 Share Postat Ianuarie 7, 2004 La un ij 56 ce benzina se foloseste,ce ulei de amestec si cat la %. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Ianuarie 7, 2004 Share Postat Ianuarie 7, 2004 Pai ...in principiu baga-i premium ordinar....poti sa bagi si mai proasta, festivalu' mergea si cu gazolina.Ca deh, in colhozu' rusesc asta se gasea cand a parasit el poarta fabricii Nu e deloc un motor pretentios pentru ca are raport mic de compresie. Ca raport de amestc....un vecin de-al meu de la tara cu un festival d-asta cu atas baga 40 g/litru din orice ulei de amestec...io as zice ca merge cu orice proportie intre 30 si 40 g/litru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simsonawo425s Postat Ianuarie 8, 2004 Share Postat Ianuarie 8, 2004 In carte (de IJ 49 ) scrie ca trebuie pus 50ml ulei la un litru de benzina in perioada de rodaj si 40 dupa aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motormouse Postat Ianuarie 9, 2004 Share Postat Ianuarie 9, 2004 la totte rusestile aproape zice de 50 de grame- asta ca sa lasi dara k lumea in urma sa te gaseaska usor potera. 30 ajunge, daca nu-i cald rau si e reglat bine. aku depinde ce bagi, ca una-i silkolene si alta rompetrol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Ianuarie 9, 2004 Share Postat Ianuarie 9, 2004 Un capac de rezervor la 2,5 l (scrie pe capacul original ca are 100ml) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Ianuarie 17, 2004 Share Postat Ianuarie 17, 2004 eu am jupiter si merg cu 40 la litru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Iulie 16, 2004 Share Postat Iulie 16, 2004 Baga ulei de doi timpi special si ar trebui sa scrie pe eticheta in ce proportie... pentru un motor pretentios, deci merge si la IJ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dt_yamaha Postat Iulie 17, 2004 Share Postat Iulie 17, 2004 Am cautat putin pe net si am gasit in mai multe locuri 50:1, deci, poti sa incerci pt ca oricum nu poate sa-ti faca rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BED2BONE Postat Iulie 17, 2004 Share Postat Iulie 17, 2004 Depinde de cum mergi cu el da ca sa fi sigur oricat intre 40 si 50 g la litru si nu mai e nici un risc.Oricum o sa faca eventual putina calamina care cand ii dai cateva minute jar si o ti constanta asa se arde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Iulie 19, 2004 Share Postat Iulie 19, 2004 35 - 40 ml la litru. GARANTAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Iulie 19, 2004 Share Postat Iulie 19, 2004 mai mult de 50 nu baga se depune cala mina pe piston, pe segmantul 1 pe bujie si faci mai mult rau decat bine eu zic un 35 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate