boieru' Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 Varianta finala si de pus in rama, pe motor, in garaj sau sub perna a afisului. Mai e mult pana marti? Ca o iau razna aici, in mijlocul marii... Abia astept intalnirea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 Am vazut si la Hepco&Becker ceva interesant, dar nu gasesc pret, ca site-ul lor e doar de prezentare Gasesti pret numai daca navighezi in limba germana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 @ Stelia-vezi ca are rulmenti peste tot, la toate articulatiile. Stiu Ti-am si raspuns cand ai intrebat daca sunt bucse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyk Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 mai organizatorilor, m-am inscris si eu pe XRV insa nu sint inca validat , as vrea si io 2 tricouri un L si un XL. multumexxxxxxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 mai organizatorilor, m-am inscris si eu pe XRV insa nu sint inca validat , Esti validat Si tu si Bulinu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neagu Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 Mai avem o saptamana pana la hora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
namaste Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 Stie cineva o sursa buna pentru un crashbar de RD03? Ma bate gandul sa vin cu ea la intrunire, dar mi-e teama sa nu ii fac praf carenele. Andrei.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 cstelia ar fi una, parca pe xrv.ro avea la vanzare si heavyduties.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 Daca nu gasesti crashbar, rezolvam dupa intrunire. Te costa decat materialul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
namaste Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 (editat) Daca nu gasesti crashbar, rezolvam dupa intrunire. Te costa decat materialul. Haha, tot intre ploiesteni se rezolva problemele. Daca reusesc sa eliberez week-ul ala o sa plec din Ploiesti spre Valeni, poate mergem impreuna. Andrei.. Editat August 12, 2011 de namaste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 Nu se potriveste de TA PD06? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
namaste Postat August 13, 2011 Share Postat August 13, 2011 Ba da, dar nu vreau modelul ala de crashbar, pentru ca nu are prindere in suruburile scutului. Plus ca nu se potriveste perfect si are prinderea de baza la scarita. Andrei.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat August 13, 2011 Share Postat August 13, 2011 (editat) boieru faci crashbar-uri? Editat August 13, 2011 de lauramarginea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat August 13, 2011 Share Postat August 13, 2011 fac. crashbar-uri, cricuri centrale, suporti de coburi, masti de protectie farurui, si cam orice e nevoie. dar nu am facut in scop comercial inca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyk Postat August 13, 2011 Share Postat August 13, 2011 (editat) am montat noul parbriz, se vede o imbunatatire - minima, stie cineva unde gasesc un inaltator ca cel din imagine ? multumexxxx Editat August 13, 2011 de kyk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat August 13, 2011 Share Postat August 13, 2011 Si cu parbizul acela tot minima o sa fie imbunatatirea daca esti inalt. Se numeste varioscreen, si costa o caruta de bani. E mai simplu sa il faci singur din niste plexiglas. Daca vrei te pot ajuta, dar rezultatul nu o sa fie deloc spectaculos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat August 13, 2011 Share Postat August 13, 2011 boieru ai matrite pt suporti de coburi?sau faci numai cu mobra de fatza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat August 14, 2011 Share Postat August 14, 2011 (editat) De la intalnirea de la Nadrag 2011 mai am ramase cateva tricouri. Marimile disponibile sunt: - M de dama - 2buc - S de dama - 1 buc - XS de dama - 1 buc - XXL de barbati - 4 buc - Xl de barbati - 2 buc - L de barbati 2 buc - M de barbati 1 buc De la intalnirea de la Nadrag 2010 mai am ramase 3 tricouri XL barbatesti. Daca sunt doritori, va rog PM. Editat August 14, 2011 de cstelia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat August 14, 2011 Share Postat August 14, 2011 zebra pe zebra:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat August 14, 2011 Share Postat August 14, 2011 Mai am si eu tricouri cu Lacul Vulturilor 2010, si ceva stickere. O sa le iau la intrunire, in caz ca mai sunt amatori. Inca nu stiu exact ce marimi sunt, dar le face Roxy un inventar si o sa pun lista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat August 14, 2011 Share Postat August 14, 2011 Eu ma abonez de pe acum la un tricou Lacul Vulturilor 2010 marimea L. Al meu l-am patat cu ceva si nu mai iese decat cu foarfeca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihutz77 Postat August 14, 2011 Share Postat August 14, 2011 Salutare, Dat fiind ca Valeniul e cam aproape de Brasov, vineri ridic ancora pe la 5 dimineata cu directia Bacau, Vaslui, Husi, Albita, Chisinau...pauza de o cafea,retur pri Galati, Focsani, Rm. Valcea, Buzau, Valenii de Munte. Daca cineva e interesat de tura...e loc :-) Sunt cam 1000km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neagu Postat August 14, 2011 Share Postat August 14, 2011 Salutare, Dat fiind ca Valeniul e cam aproape de Brasov, vineri ridic ancora pe la 5 dimineata cu directia Bacau, Vaslui, Husi, Albita, Chisinau...pauza de o cafea,retur pri Galati, Focsani, Rm. Valcea, Buzau, Valenii de Munte. Daca cineva e interesat de tura...e loc :-) Sunt cam 1000km. de la focsani la rm valcea este ceva de mers poate ai vrut sa zici rm sarat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zece_ursi Postat August 15, 2011 Share Postat August 15, 2011 Salutare, Dat fiind ca Valeniul e cam aproape de Brasov, vineri ridic ancora pe la 5 dimineata cu directia Bacau, Vaslui, Husi, Albita, Chisinau...pauza de o cafea,retur pri Galati, Focsani, Rm. Valcea, Buzau, Valenii de Munte. Daca cineva e interesat de tura...e loc :-) Sunt cam 1000km. daca se respecta programul piatra-neamtul se uneste cu vasluiul vineri in jur de ora 17 la bacau...numai ca traseul e prin onesti brasov....din cate tin eu miunte...suntem cam dezoraganizati asa ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihutz77 Postat August 15, 2011 Share Postat August 15, 2011 de la focsani la rm valcea este ceva de mers poate ai vrut sa zici rm sarat da, gresesala mea. Sorry... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate