Sari la conținut

Honda AfricaTwin - XRV650/750

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12,4k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Frumoasa. Africa chiar merita o astfel de varianta strada- touring. Ti-a iesit fain. Jantele sunt de CBR F? Spune-ne ce modificari ai facut pentru adaptarea lor

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Frumoasa. Africa chiar merita o astfel de varianta strada- touring. Ti-a iesit fain. Jantele sunt de CBR F? Spune-ne ce modificari ai facut pentru adaptarea lor

Multumesc ..roata fata este de f2 si cea de spate de f3..am facut cateva strunjiri,bucsi si flanse in asa fel incat nu s-a modificat nimic la moto si trecerea la rotile originale se poate face in 15-20 de min!!

astazi a intrat in lucru roata de 19" si am testa pe spate caucic de 170\60-17 in combinatie cu roata originala de 21 si mobra merge super...asa ca abiia astept sa o pun pe cea de 19 si sa am gumele in configuratia 110/80-19 si 170/60-17 ..atunci cred ca o sa fie motocicleta ideala pt mine..50% off -50% on-road!!

PS.daca imi iese calumea roata de 19 acesta de fata cu toate adaptarile v-a fi de vanzare!!

Editat de rul
Link spre comentariu

Salutare as vrea sa comand si eu un releu de incarcare de la ignitech.Cine ma poate ajuta si pe mine?Am incercat la ei pe site dar mi-am prins urechile.Parca Sebi comanda sau comandase de la ei.

Editat de Korben
Link spre comentariu

Pentru nostalgici, o Africa Twin 650 , RD03 Marathon.

.. si mergea, nu gluma

Pe autostrada in Italia

Mi se pare mie sau cel de pe autostrada apare in albumul postat de raoulserban?ATMarathon-meet2013-32.jpg

Editat de al_locului
Link spre comentariu

Salutare as vrea sa comand si eu un releu de incarcare de la ignitech.Cine ma poate ajuta si pe mine?Am incercat la ei pe site dar mi-am prins urechile.Parca Sebi comanda sau comandase de la ei.

Daca nu reusesti cu Sebi, da-mi un semn si ti-l comand eu. Eu am mai comandat de la ei in mai multe randuri.

Link spre comentariu

Salutari !

Din plictiseala am dat peste anuntul asta :

http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-honda-africa%20twin-din-1990-524818.html

Stie cineva ceva de jucaria in cauza ?

Sunt curios mai ales de ce nu se poate inmatricula ...

Cu respect ,

Lucian

Link spre comentariu

Salutari !

Din plictiseala am dat peste anuntul asta :

http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-honda-africa%20twin-din-1990-524818.html

Stie cineva ceva de jucaria in cauza ?

Sunt curios mai ales de ce nu se poate inmatricula ...

Cu respect ,

Lucian

Imi place poza :) . Ma duce gandul la vreo motocicleta furata , ajunsa donator de organe . Nu-mi plac astfel de anunturi . Sunt la fel de sinistre ca cele de la accidente .

Editat de Arthur TM
Link spre comentariu

:))

Mi-ai deconspirat gandurile ascunse .

Stabiliti si voi o intalnire cu tipul ... macar de amorul artei .

Ca sa nu mai spun ca o motoreta in stare "excelenta" la 600 euro poate fi foarte folositoare ca piese ...ca inceput al vreunui proiect frumos ...sau macar ca motiv bun sa-ti rupi capul pe coclauri
( asta in cazul in care nu plange cineva dupa ea )

Editat de rip_husi
Link spre comentariu

Anuntul e de ceva vreme pe net. Am sunat si eu pe la inceputul lunii ca eram curios sa-l vad. Motorul cica s-a vandut cu 700 :))) Tipul este un ciudat care habar nu are de motociclete. Cred ca a fost o furaciune, avand in vedere ca mi-a spus ca daca ma mai intereseaza mai are vreo doua motoare fara acte, unul din ele fiind o Honda Genesis :eek: iar celalalt nu mai stie exact.

Link spre comentariu

Va salut

Colegii africanisti din Ungaria, ne invita In perioada 06.09.2013 - 08.09.2013 la intrunirea de pe malul lacului BALATON.

Cazare la cort, sau daca se anunta cineva din timp poate se mai gaseste si la pensiune

Distanta: aprox. 400 km de la Timisoara

Pentru a se putea organiza cu mancarea si bautura, suntem rugati sa ne anuntam participarea cat mai curand

Pana acuma suntem prezenti 2 din Timisoara

Cateva poze de anul trecut: http://www.africatwin.hu/index.php?view=category&catid=65&option=com_joomgallery&Itemid=170

Link spre comentariu

Ce se aude cu Valea Cernei?

Tentant la Balaton, pare a fi genul meu de intrunire (mancare, beutura, balaceala , leneveala) numai ca eu am mobra deaprte si-s busy cu JR.

La anu poate.

Pt. cei interesati, o carte tehnica pt. Afrikana online http://www.motorcycleinstitute.info/honda-africa-twin-xrv750/

Link spre comentariu