rul Postat Octombrie 21, 2013 Share Postat Octombrie 21, 2013 ok.........asa si cum spune Harea prea multe modificari nu sunt bune!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Octombrie 21, 2013 Share Postat Octombrie 21, 2013 (editat) Merci fain tuturor, am intrat si eu in contact cu Brasovul. Editat Octombrie 21, 2013 de Galen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Octombrie 21, 2013 Share Postat Octombrie 21, 2013 (editat) faina si aia de la Cristi...dar pe vremea cand aveam eu AT visam la asa ceva http://www.ruggedroads.co.uk/shop/article_72093PD/Arrow-Stainless-Steel-2-into-1-Header-Pipes-%E2%80%93-Africa-Twin-XRV750-RD07-_-RD07A.html?sessid=UdsM6aCcU6WzN5b52tj61p8iuIJ6sV86Dw2XGhFmVBWYV5atdCgaBJyIaUTASNjl&shop_param=cid%3D31%26aid%3D72093PD%26 plus o carca de accesorii de la RR ....uofff, poate la a doua tinerete Editat Octombrie 21, 2013 de raoulserban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Octombrie 21, 2013 Share Postat Octombrie 21, 2013 Rămâneţi cu visele dacă nu încetaţi a pompa bani în motoretă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Octombrie 21, 2013 Share Postat Octombrie 21, 2013 tu vorbesti, uite cati bani tre sa bagi in ea. ma intreb daca nu cumva ar fi fo bine sa lasi turele deoparte si sa o pui la punct. is convins ca ai fi bagat mai putini banuti in ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Octombrie 21, 2013 Share Postat Octombrie 21, 2013 Adevarul este undeva la mijloc..pentru o parte placerea este sa se dea indiferent de conditia estetica sau functionala ,o alta parte stau cu carpa si ceara de lustruit toata ziua pe mobra dar sunt si cei care le imbina pe cele doua ,acesta cale fiind cea mai costisitoare deoarece te toaca de bani si in tura si in a mentine mobra in parametri!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Octombrie 21, 2013 Share Postat Octombrie 21, 2013 Partea cu direcţia cred că se datorează într-o mare măsură tablei dintre jambe, deocamdată este prinsă numai în 2 şuruburi, restul sunt rupte. Şi-apăi restul problemelor le-au avut şi alţii ( vezi măcăria cu segmentarea, care au făcut-o destui ). Numai că la mine a fost mereu ceva de meşterit la ea, de asta m-am cam săturat. Oricum ar fi ea, nu am de gând să o vând, aşa că ruptă-n gură cum o fi, adun amintiri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 Pana sa o dai la remat , eu o primesc la mine pe tarla , cred ca mai pot salva ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 Îţi mulţumesc pentru generozitate dar te voi refuza pentru că ţin la tine. Nu vreau să-ţi ocup şi puţinul timp pe care-l ai pentru plimbări Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihutz77 Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 Merci fain tuturor, am intrat si eu in contact cu Brasovul. Ma bate gandul sa fac o verificare la amortizorul spate al Africanei mele. Cu cine tre'sa iau legatura in Brasov? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 Un paintskeme fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 Sal..mai aveti cunostinta de un nr de tel sau ceva de contact al tipului ce face a carene din fibra de sticla ca cele de la buano? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zyonbv Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 Vreau si eu pentru Transalp, Arata chiar bine, doar ca ajung la 690 euro la ei pe site. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 Chiar nu mai stie nimeni nimic despre Gabi(scuze sper sa nu fi gresit persoana) care facea carene din fibra de sticla? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 ps: mi-e asa de dor de botul afrikanei incat trebuie sa stiu daca se potriveste pe Transalp fara modificari majore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LCA Postat Octombrie 26, 2013 Share Postat Octombrie 26, 2013 gabi - carene roano 0745611905 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Octombrie 27, 2013 Share Postat Octombrie 27, 2013 Ok..multumesc!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Octombrie 28, 2013 Share Postat Octombrie 28, 2013 (editat) Pt. la anul ne organizam la o iesire in Salzburg / Austria! Deosebit mi se pare peisajul Sursa: Peter Buttinger Editat Octombrie 28, 2013 de raoulserban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibor_mt Postat Octombrie 28, 2013 Share Postat Octombrie 28, 2013 Avem şi în România locuri cel puţin la fel de frumoase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Octombrie 28, 2013 Share Postat Octombrie 28, 2013 (editat) Avem şi în România locuri cel puţin la fel de frumoase. Garantat..numai sa ai talent si aparat foto bun sa ai ca sa poti scoate aceste frumuseti in evidenta!! Editat Octombrie 28, 2013 de rul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 Şi-avem şi motociclete d-alea, cu cutii mai frumoase şi stickere Motorex! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 Doua tractoare ....si ca impresii am facut un drum Brasov -Bistrita si retur dar pe ocolite cat mai mult pe sate si pot spune ca actuala comfiguratie cu roata de 19 pe fata face toti banii!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 Aşa DA parbriz! În weekend vin în Braşov, poate am timp să trec şî pe la tine, dacă eşti pe acasă. Chiar vreau sa văd cum e cu parbrizul şi roata de 19. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 ala-i parbriz la patrat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 E patrat la parbriz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate