andrei belcic Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 Da, mai, dar pt Varadero..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 (editat) Da, mai, dar pt Varadero..... Ai alta varianta in banii acestia si care sa duca 2 pers si bagaje pe orice fel de drum(inclusiv forestiere) in max de comfort si etape de 300-500km/zi mai multe zile la rand fara frica ca se rupe cardanul sau se strica ceva electronic..eu tintesc spre Varadero varianta carburatie cu +/- ..am avut-o(pe vremea aceea motociclism.ro nu avea topic pt varadero ...) si stiu ce poate. Editat Iunie 4, 2014 de rul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 VStrom, TDM, .... Atillas vinde un Varadero. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibor_mt Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 (editat) Gulas.JPG papricas poate ca da...ca un Goulas dala iute de la mama lui nu cred(vb. dpv meu) ! sau poate accepta Tibi-san provocarea sapoi ... cat tine mucoasa intestinelor ps: da cum o sa fie ruga in sat...cu danturi si alte friptane... mie sa nu raman singur la foc Raoulserban... in cazul poti ajunge la intalnirea de "Afrikane" de la indepartatul Nadrag si doresti sa ne surprinzi cu un "Goulas dala iute de la mama lui (vb. dpv tau)", nu un ca.cat de papricas, te rog sa ma anunti pana maine la pranz (joi, 05.06.2014), sa nu mai fac eu cumparaturile. Din pacate singurul ingredient pentru un "Goulas" nu este ardeiul iute in cantitate en-gros. Momentan nu sunt in dispozitia necesara pentru a descrie originea exacta, modul cat mai exact al prepararii acesteia si diferenta intre un "Goulas" si un "papricas", dar crede-ma ca nu este tocmai o mancare low budget, care se poate gati in 2-3 ore. In cazul in care cineva este interesat, la Nadrag, pe langa un pahar de ceva, vom putea dezbate si acest subiect. Editat Iunie 4, 2014 de tibor_mt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 VStrom, TDM, .... Atillas vinde un Varadero. Le-am avut dar pt mine se potriveste mult mai bine Vara...am vorbit astazi cu Stefan si sper sa ne "sincronizam "! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 Bai, ce dracu'.... nu-l suparati pe masterchef ca ramanem naibii flamanzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 (editat) V-Strom ca să stai cu cracii sus, ca pe vitezană. Până-i dai jos de acolo ca să pui piciorul jos pentru a evita o eventuală căzătură durează cam mult şi nu e comod. Iar de mers în scăriţe... Iar TDM e 2 în linie, cred că de asta îl evită... Eu cel puţin de asta nu l-aş cumpăra. Iar Varadero.. păi la banii ăştia iei unul pe injecţie şi nu-ţi mai bagi atât de mult nasul în el, mai ieşi şi tu la o plimbare în loc să şurubăreşti în pauzele ce le ai ( scurte şi rare ). Tibor : dezbatem, dezbatem. În timp ce batem cu lingura-n castroane . Editat Iunie 5, 2014 de Andry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 Am si uitat ce sensibili sunt vesticii astia. Tibi-san, inca mai lucrez la actiunile.de.persuasiune ce te privesc...poate poate te determin sa faci, fara voia ta , un goulas dala iute si bun cum am mancat io in Ungaria acu multa vreme, nu de alta ...dha vreau sa ma repet : "La gura place da la poponeata ..no drace!" Ps: macar galusti,pt. mine, sa aiba mai Tibi-san Pps: dupa telefoane pe la matusi,bunici preteni si taspe pagini de www am concluzionat ca papricasul si gulasul sunt inrudite/de multebori confundate dar nimeni nu stie sa faca clar o diferenta, so... pe langa discutiile.despre noua AT, traseu, candidati la presedentie musai sa trecem pe agenda si diferenta dintre papricas si gulas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 Si vine si Escovent , masterchef-ul nostru din club . . . . s-a dus dracu seara . Sa vezi tu acum discutii pe marginea ceaunului despre gulas ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibor_mt Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 Si vine si Escovent , masterchef-ul nostru din club . . . . s-a dus dracu seara . Sa vezi tu acum discutii pe marginea ceaunului despre gulas ! ... nu s-a dus... Nu o sa apucati sa vedeti 2 maghiari certandu-se pe teme culinare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 ...pentru că fiecare o să fie cu ceaunul lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zyonbv Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 (editat) Asa,asa, aţâţă-mă, da' las ca termin eu balena si o sa fi numa "nenea,nenea, ma dai si pe mine? nenea,nenea, mi-o dai si mie o tura?" Editat Iunie 5, 2014 de crazydanutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebicozaurus Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 sa nu fie cu "nenea neana... ma faci si pe mine o tura... dar fara motor ca mi-e friiicăăăăă" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 ... nu s-a dus... Nu o sa apucati sa vedeti 2 maghiari certandu-se pe teme culinare... Da o sa apuc sa vad un gulas facut de doi maghiari . . . . . . . o sa fac ulcer de pofta pana va fi gata ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 (editat) Până la urmă ce mâncăm, cum se numeşte ? Bine că s-a mai discutat despre asta, mi-am adus aminte ca să-mi iau castraveţi muraţi la mine Editat Iunie 5, 2014 de Andry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelutu_10pin Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 Alte motoare au acces ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 Alte motoare au acces ??? Da , oricine este primit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 Ce liniste e pe topic. Toti afrikanii is pe drum catre Ncity. Diseara e cu chef Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pstefan Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 Ce o sa radeti de mine. Am facut pana prostului. Mai am vreo 100km pana la Nadrag.am vb cu cineva sa vina cu 2l de benzen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MONOCORD Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 vreau nr de tel a lui STELIA URGENT sau care e la NADRAG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorad Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 salutare tuturor! deranjez si eu cu o intrebare: v-ati confruntat cu rateuri la decelerare.. motorul merge perfect la relanti, merge in turatii perfect..dar cum lasi gazul se aud cam 2-3 pocnete....si la cald si la rece..totul e pus la punct la carburatoare...curatate, reglate ..sincronizate...daca aveti sugestii!!e vorba de rd 07 an 1994. distractie maxima la intalnire!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Iunie 7, 2014 Share Postat Iunie 7, 2014 Mai trebuie umblat la supape si refacut jocul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Iunie 7, 2014 Share Postat Iunie 7, 2014 (editat) salutare tuturor! deranjez si eu cu o intrebare: v-ati confruntat cu rateuri la decelerare.. motorul merge perfect la relanti, merge in turatii perfect..dar cum lasi gazul se aud cam 2-3 pocnete....si la cald si la rece..totul e pus la punct la carburatoare...curatate, reglate ..sincronizate...daca aveti sugestii!!e vorba de rd 07 an 1994. distractie maxima la intalnire!! Ai cumva toba sport pe motor? Editat Iunie 7, 2014 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorad Postat Iunie 7, 2014 Share Postat Iunie 7, 2014 Ai cumva toba sport pe motor? nu ! toba este originala! Mai trebuie umblat la supape si refacut jocul. ok. am sa verific inca o data! multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate