leoafricatwin Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 aolo....... omidel, termina cu pozele alea, ca nu mai ma lasa la nici o intalnire! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Byk Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 am pus un extras de contsunt subliniati cei care au depus!! macar pe extrasul de cont sa fiu si eu primul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omidel Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 aolo....... omidel, termina cu pozele alea, ca nu mai ma lasa la nici o intalnire! doctore, eu ce sa-ti fac, si mie mi-e greu, dar merg inainte, ca inapoi nu se poate . te salut cu farul de la africana mea, Bubulina ii zice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 Gata. Am trimis si eu si Leo banii. 50 ron Leo perntu rulmenti, 120 ron din parta mea, si 30 de ron pe care trebuia sa ii dau eu lui Cernunos, si intra in cont din partea lui. Am vorbit cu Doru (TRX-er) si a spus ca o sa faca un inventar sa vada daca mai e vreun intarziat la plata, si sa vada cum intram in posesia uleiului si a rulmentilor. Cand aduceti motorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neagu Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 Gata. Am trimis si eu si Leo banii. 50 ron Leo perntu rulmenti, 120 ron din parta mea, si 30 de ron pe care trebuia sa ii dau eu lui Cernunos, si intra in cont din partea lui. Am vorbit cu Doru (TRX-er) si a spus ca o sa faca un inventar sa vada daca mai e vreun intarziat la plata, si sa vada cum intram in posesia uleiului si a rulmentilor. Cand aduceti motorul? DATORITA STARII MELE POT SA DISPUN DE UN LOGAN CU CARLIG DAR NU POT SA RIDIC TRANSPORT MOCA.LUNI O SA MA DUC SI LA RULMENTI. ASTAZI AM MISCAT NITEL MASINA PRIN ORAS ASA SUBTIRE Mesaj completat DATORITA STARII MELE POT SA DISPUN DE UN LOGAN CU CARLIG DAR NU POT SA RIDIC TRANSPORT MOCA.LUNI O SA MA DUC SI LA RULMENTI. ASTAZI AM MISCAT NITEL MASINA PRIN ORAS ASA SUBTIRE P.S La munca nu pot sa ma duc sa iau crafterul ca ma iau aia de bun si u am kef Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 Eu unul sunt din cei întîrziați dacă vreți să aflați motivele...se află undeva între întîrzierea livrării banilor de salariu, lipsa unei conexiuni de internet pt a prelua numărul de cont apoi ora de închidere a băncilor. Luni o rezolv - mîine lucrez apoi e duminică. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 Mai, tu te crezi Sergiu Nicolaescu? Un fleac... Te-au ciuruit... Eu zic sa stai cuminte sa te refaci. Nu trebuie sa tragi de fiare acum. Stai linistit acasa, relaxeaza-te... Profita, pentru ca nu tine o vesnicie concediul medical. Rulmentii cred ca poate sa ii cumpere si altcineva daca le spui de unde. Tu pune mana si fa-te bine, ca nu se stie cand facem un gratar de toamna, si trebuie sa te prezinti sanatos. Mesaj completat Vulpoiule, sa nu intelegi gresit. Nici prin gand nu mi-a trecut ca cei care au intarziat sunt neseriosi. Toti avem probleme, atat cu banii cat si cu timpul. Eu sunt eu bun exemplu. Abia azi am reusit sa ajung la banca. Totul e sa nu ne ingrosam obrazul fata de Cstelia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omidel Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 Mai, tu te crezi Sergiu Nicolaescu? Un fleac... Te-au ciuruit... un off-topic scurt: Serifule, vezi ca daca ajungi la 990de post-uri te iau astia de la KTM Eu am trecut la un moment dat, candva, dar m-au retrogradat cei din "administratie" la categoria "rama de tejghea" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 Avem limita de posturi? Retrag tot ce-am scris... Cand ma gandesc cati scriu aiurea pe forumul asta... Cred ca cei de la enduro suntem cei mai la subiect dintre toti forumistii, chiar daca mai facem si cate un off-topic. Din partea mea, pot sa imi stearga numarul de posturi si statutul de "super membru" pentru care nu am facut nimik deosebit ca sa il merit. Nu vor putea sa imi stearga prietenii, chiar daca ne sterg pe toti de pe forum. Avem motoare, avem telefoane si stim unde stam... Forumul il folosesc pentru informatii si informare, nu pentru socializare. Pentru chat ma gasiti pe mess sau facebook. In rest, ma gasiti in garaj sau mai nou in fundatia garajului, si pe Afrikana, tinandu-ma bine de ghidon, nu de tastatura. Sa ne vedem sanatosi pe doua roti, forumisti sau nu, indiferent daca suntem pe ktm, honda, yamaha sau alte cornute... Noroiul nu iarta pe nimeni, asa cum spunea si Leo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoMax Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 Avem limita de posturi? Retrag tot ce-am scris... Cand ma gandesc cati scriu aiurea pe forumul asta... Cred ca cei de la enduro suntem cei mai la subiect dintre toti forumistii, chiar daca mai facem si cate un off-topic. Din partea mea, pot sa imi stearga numarul de posturi si statutul de "super membru" pentru care nu am facut nimik deosebit ca sa il merit. Nu vor putea sa imi stearga prietenii, chiar daca ne sterg pe toti de pe forum. Avem motoare, avem telefoane si stim unde stam... Forumul il folosesc pentru informatii si informare, nu pentru socializare. Pentru chat ma gasiti pe mess sau facebook. In rest, ma gasiti in garaj sau mai nou in fundatia garajului, si pe Afrikana, tinandu-ma bine de ghidon, nu de tastatura. Sa ne vedem sanatosi pe doua roti, forumisti sau nu, indiferent daca suntem pe ktm, honda, yamaha sau alte cornute... Noroiul nu iarta pe nimeni, asa cum spunea si Leo... Cata dreptate ai ! Eu nu stiu cand mai au unii timp sa se mai si plimbe cu motorul..la cate posturi au ! Consuma timp si statul pe forum...eu m-am lamurit ! Si de multe ori e pierdere de timp ! Bafta ! Am niste buni prieteni la voi in zona : 3 Africane in familie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 Poate unii se descurca la fel de bine si cu tasta si cu ghidonu'. De ce una ar trebui s-o excluda pe cealalta? Sau poate unii sunt la fel de motociclisti precum forumisti? Vezi? Etichete se pot pune destule... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoMax Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 Poate unii se descurca la fel de bine si cu tasta si cu ghidonu'. De ce una ar trebui s-o excluda pe cealalta? Sau poate unii sunt la fel de motociclisti precum forumisti? Vezi? Etichete se pot pune destule... Aaaa....nuuu....stai putin ! Pai poate unii au adunat 1000 de posturi in 2 ani sau nu stiu...intr-un interval scurt oricum ! La asta ma refeream ! Si oricum....sunt foarte multi care scriu sa se afle-n treaba....scriu toate tampeniile posibile....sa fie la numar ! Despre asta e vorba ! Acum o sa sara toti "Super Membrii"....sa vezi ! Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 (editat) Ma rog, fiecare cu ideile lui, eu insa nu inteleg de ce unii-s mai motociclisti ca ceilalti. Cunosc multi conducatori de vehicule (mai ales soferi) care au carnet de zeci de ani si zeci, poate sute de mii de kilometri si sunt submediocri in ale condusului. Chiar daca stai noapte-zi, iarna-vara cu c.ru-n sa, asta nu-ti va conferi un statut de supermotociclist. E fix acelasi lucru cu supermembrul. Unii pierd vremea la taste si ceilalti pe mobra. Numai ca a doua pierdere de timp e mai costisitoare. E treaba de talent, in ambele cazuri, nu de "marime". Editat Octombrie 15, 2010 de vis-a-vis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoMax Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 (editat) Ma rog, fiecare cu ideile lui, eu insa nu inteleg de ce unii-s mai motociclisti ca ceilalti. Cunosc multi conducatori de vehicule (mai ales soferi) care au carnet de zeci de ani si zeci, poate sute de mii de kilometri si sunt submediocri in ale condusului. Chiar daca stai noapte-zi, iarna-vara cu c.ru-n sa, asta nu-ti va conferi un statut de supermotociclist. E fix acelasi lucru cu supermembrul. Unii pierd vremea la taste si ceilalti pe mobra. Numai ca a doua pierdere de timp e mai costisitoare. E treaba de talent, in ambele cazuri, nu de "marime". Dar cine a spus ca "unii sunt mai motociclisti decat altii" ? Am tot respectul pentru cei care contribuie la forum cu informatii utile. Eu ma refeream la cei care scriu sa se afle in treaba....pe principiul "hai sa scriem ca sa avem ce citi" ! Eu oricum prefer sa "pierd" vremea in sa....nu pe forum. Vad des pe la magazin "forumisti" cu aere de "piloti".....si cand ne reintalnim pe strada cu motoarele.....hmmm....nu mai sunt piloti ! Sunt foarte multi care uita esentialul : MOTOCICLETA ! REALITATEA !.....ei sunt 90% "motociclisti de forum"...."virtuali"....realitatea...mai putin conteaza.... e poveste ! Cam despre asta este vorba ! N-am nimic cu nimeni....Doamne-fereste !....insa am avut o perioada in care ma scarbisem rau de tot si 1 an si ceva nu am mai scris nimic pe aici ! Nici acum nu sunt departe....contul de la servici e suspendat a 2-a oara....si acest cont la fel....a fost suspendat doar pentru ca am intrebat pe PM de ce a fost suspendat celalalt cont......pe Hamzea l-au "mazilit"....in fine......am avut o discutie telefonica "edificatoare" cu Dl Dobrescu in acest sens si m-am cam lamurit cum sta treaba ! Noroc cu Africana !...ma mai atrage sa mai scriu cate ceva ! In fine....sa revenim la "oile" noastre !....daca pot fi cuiva de folos in ceea ce priveste Africa Twin-ul(si nu numai) ....cu cea mai mare placere ! Bafta ! Editat Octombrie 15, 2010 de MotoMax Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 (editat) Hai sa nu ne mai certam degeaba, si sa pastram topicul asta pentru discutii referitoare la Honda Africa Twin. Nu numarul de posturi ne face mai "forumisti", ci cea ce transmitem prin ele si este util comunitatii. Tot asa, nu zecile de mii de kilometrii facuti pe an, ne fac motociclisti, ci sentimentele care ne leaga de fenomenul moto, si de prietenii de "suferinta". Revenind la subiectul africanei lui Za-Fly. Va astept, dar sa imi dati un telefon cu o zi inainte, sa nu imi programez vreo "ieseala". Daca stie cineva vreun revervor de transalp de vanzare, o sa si carenele de sub sa, care sunt de vanzare, sa imi dea un P.M. va rog. Multumesc. Editat Octombrie 15, 2010 de boieru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neagu Postat Octombrie 16, 2010 Share Postat Octombrie 16, 2010 Mai, tu te crezi Sergiu Nicolaescu? Un fleac... Te-au ciuruit... Eu zic sa stai cuminte sa te refaci. , Ma,nu ma cred super star dar ma simt mai bine.Am zis si eu asa dar oricum vad ca nimeni nu se ofera.Cu gratarul,cu cea mai mare placere oricand dar pot consuma doar pui de trebuie sa tin regim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mociclistu' Postat Octombrie 16, 2010 Share Postat Octombrie 16, 2010 Cata dreptate ai ! Eu nu stiu cand mai au unii timp sa se mai si plimbe cu motorul..la cate posturi au ! Consuma timp si statul pe forum...eu m-am lamurit ! Si de multe ori e pierdere de timp !Bafta ! Am niste buni prieteni la voi in zona : 3 Africane in familie ! 3 Africane la noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoMax Postat Octombrie 16, 2010 Share Postat Octombrie 16, 2010 Chiar sunt curios daca mai sunt cazuri asemanatoare voua....cu 3 Africane in familie....ce mai...o "puneti" de un mic club ! Tot respectul pentru niste baieti deosebiti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Byk Postat Octombrie 16, 2010 Share Postat Octombrie 16, 2010 Sunt putini cei care s-au indragostit la prima vedere si iremediabil, eu personal cred ca melodia asta spune cam tot ce se poate spune: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoMax Postat Octombrie 16, 2010 Share Postat Octombrie 16, 2010 Sunt putini cei care s-au indragostit la prima vedere si iremediabil, eu personal cred ca melodia asta spune cam tot ce se poate spune: Hai ca daca tot e offtopic : Are niste concerte....ca sa nu mai spun de "Streets of Philadelphia".....ti se ridica parul pe mana ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Octombrie 16, 2010 Share Postat Octombrie 16, 2010 Cred ca pe primul loc in top e Cstelia, la numarul Africanelor, pe 2 sunt cei 3, apoi Razvan, Antenutza si Bujie, cu 2 Africane si un atas, mai sunt 2 la Brasov, la Gabi si Sebicozaurus, si cu siguranta mai sunt si nu imi vin in minte mie acum. Las' ca facem un recensamant la urmatoarea intrunire. Neagule, facem pui, peste, orice ai tu voie... Sanatosi sa fim, ca gasim noi ce sa frigem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabitza_Bv Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 Cred ca pe primul loc in top e Cstelia, la numarul Africanelor, pe 2 sunt cei 3, apoi Razvan, Antenutza si Bujie, cu 2 Africane si un atas, mai sunt 2 la Brasov, la Gabi si Sebicozaurus, si cu siguranta mai sunt si nu imi vin in minte mie acum. Las' ca facem un recensamant la urmatoarea intrunire. Neagule, facem pui, peste, orice ai tu voie... Sanatosi sa fim, ca gasim noi ce sa frigem. Apropo de familia numeroasa a capritelor... nu le ai scoatem putin la un pascut organizat ca apoi vine zapada si majoritatea vor intra la hibernare si imbunatatiri...cat despre fript, daca e gaz destul io zic sa o ardem (nu frigem) pe nasha... Numa bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 Cred ca pe primul loc in top e Cstelia, la numarul Africanelor. La mine problema e ca nu am membrii suficienti in familie pentru toate Africanele din garaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neagu Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 La mine problema e ca nu am membrii suficienti in familie pentru toate Africanele din garaj. La mine este invers,am 2 si nu am ce sa le dau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoMax Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 La mine problema e ca nu am membrii suficienti in familie pentru toate Africanele din garaj. Cate ai ? Mesaj completat Cred ca pe primul loc in top e Cstelia, la numarul Africanelor, pe 2 sunt cei 3, apoi Razvan, Antenutza si Bujie, cu 2 Africane si un atas, mai sunt 2 la Brasov, la Gabi si Sebicozaurus, si cu siguranta mai sunt si nu imi vin in minte mie acum. Las' ca facem un recensamant la urmatoarea intrunire. Neagule, facem pui, peste, orice ai tu voie... Sanatosi sa fim, ca gasim noi ce sa frigem. In Brasov mai sunt 2.......sau "cate 2" ?? Pai 2 buc am avut eu...si circula in Brasov, le au 2 prieteni, acum o am pe a 3-a, mai e Hamzea, mai sunt 2 buc prin Sacele...etc Poate organizam ceva prin zona ...la Cheia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate