neagu Postat Decembrie 29, 2010 Share Postat Decembrie 29, 2010 Am scos db-killer-ul de pe toba... . boiere noi te credem dar vrem si noi sa auzim tobita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Decembrie 29, 2010 Share Postat Decembrie 29, 2010 Stau cam putin pe-acasa in ultima vreme. Ma tin astia la munca silnica... Dar cum aflu ceva sigur, va chem la un gratar, sa ascultam iar piese celebre cantate la tobe de Africane ) La multi ani sa traim, sanatosi sa fim, mereu legati de o prietenie adevarata, de pasiunea comuna pentru motociclism, sosea, off-road, noroaie, praf si Africane! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neagu Postat Decembrie 30, 2010 Share Postat Decembrie 30, 2010 Stau cam putin pe-acasa in ultima vreme. Ma tin astia la munca silnica... Dar cum aflu ceva sigur, va chem la un gratar, sa ascultam iar piese celebre cantate la tobe de Africane ) La multi ani sa traim, sanatosi sa fim, mereu legati de o prietenie adevarata, de pasiunea comuna pentru motociclism, sosea, off-road, noroaie, praf si Africane! asteptam invitatia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zece_ursi Postat Decembrie 30, 2010 Share Postat Decembrie 30, 2010 LA MUUULTI ANI SI SANATATE TUTUROR CONSATENILOR !!!! sa ne vedem curand cu carene intregi , rezervoare pline , caucioace vesnic noi si multa voie buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haralambie Postat Decembrie 31, 2010 Share Postat Decembrie 31, 2010 Un an mai bun decat 2010, mai prost decat 2012, sanatate si numai impliniri pt oamenii de bine din acest colt de lume. "LA MULTI ANI!" sper sa ne vedem cu bine in 2011 \m/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Decembrie 31, 2010 Share Postat Decembrie 31, 2010 An nou fericit, prieteni! Sa ne vedem cu bine in 2011 la Nadrag si Valeni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neagu Postat Decembrie 31, 2010 Share Postat Decembrie 31, 2010 (editat) SA DEA DOMNUL SA VA AUDA SI SA NE VEDEM CU BINE LA ANUL LA MULTI ANI !!! Editat Decembrie 31, 2010 de neagu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Decembrie 31, 2010 Share Postat Decembrie 31, 2010 " la multi ani! " sa ne inmultim ca iepurii...ca posesori de afriakane vb....da si pe partea ailalta ar merje si sa ne vedem sanatosi fara probleme la mobre! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Decembrie 31, 2010 Share Postat Decembrie 31, 2010 Sa inteleg ca nu v-a ajuns noroiul, cazaturile si apa de la Lacul Vulturilor? Foarte bine. Ma bucur. Anul ce vine o sa pregatim un traseu mai frumos, asa ca sa fiti sanatosi si cuminti, sa va lase sotiile sa plecati de-acasa, sau sa va insoteasca in calatorie, sa aveti mai multi bani pentru cauciucuri si benzina, ca bautura si mancare o sa avem noi. La multi ani prieteni dragi, si sper sa ne revedem cat mai curand! Din mijlocul marii, am transmis in direct. Over and out! La multi ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cernunos Postat Ianuarie 1, 2011 Share Postat Ianuarie 1, 2011 La Multi Ani si sa avem parte de un an cu impliniri pe toate planurile Si in special: ... Sa ne vedem cu bine in 2011 la Nadrag si Valeni! Asa sa ii ramana numele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1 O 9 Postat Ianuarie 1, 2011 Share Postat Ianuarie 1, 2011 LA MULTI ANI prieteni, sanatate, oase si carene intregi ! ! ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibor_mt Postat Ianuarie 1, 2011 Share Postat Ianuarie 1, 2011 (editat) La Multi Ani!!! Editat Ianuarie 1, 2011 de tibor_mt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neagu Postat Ianuarie 1, 2011 Share Postat Ianuarie 1, 2011 LA MULTI ANI prieteni, sanatate, oase si carene intregi ! ! ! Avem un africanist nou printre noi? BINE AI VENIT !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Ianuarie 2, 2011 Share Postat Ianuarie 2, 2011 Am iesit si eu cu vaca, imi curgea nasu, mi-au inghetat miinile, noroc ca bagasem la "bord" ceva stalinskaia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1 O 9 Postat Ianuarie 2, 2011 Share Postat Ianuarie 2, 2011 Avem un africanist nou printre noi? BINE AI VENIT !!! Multumesc de urare Inca nu sunt africanist, dar pe viitor sigur. Alta mobra ca Africana nu s-a inventat sa-mi gadile atat de tandru privirea si simtirea. Mesaj completat Avem un africanist nou printre noi? BINE AI VENIT !!! Multumesc de urare Inca nu sunt africanist, dar pe viitor sigur. Alta mobra ca Africana nu s-a inventat sa-mi gadile atat de tandru privirea si simtirea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leoafricatwin Postat Ianuarie 2, 2011 Share Postat Ianuarie 2, 2011 Ok, ne bucuram ca v-a placut, cu locatia este in regula, deja ati invatat drumul pana la Basca. Am un traseu fain la care m-am gandit, "elegant". Stergem glilimele dupa ce ii vom vedea starea vom fixa din timp si data, vedem ce zice si Cstelia. Daca aveti idei, propuneri sunt bine venite. Sa ne vedem sanatosi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
al_locului Postat Ianuarie 2, 2011 Share Postat Ianuarie 2, 2011 Salut! Am o intrebare legata de pompa de benzina de la RD03 si RD07, daca este ceva diferit la ele, si care e mai fiabila. Cred ca cel mai bine e sa le ai pe amandoua. ) Adi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dracones Postat Ianuarie 3, 2011 Share Postat Ianuarie 3, 2011 Salut! Am o intrebare legata de pompa de benzina de la RD03 si RD07, daca este ceva diferit la ele, si care e mai fiabila.Cred ca cel mai bine e sa le ai pe amandoua. ) Adi Ambele pompe de benzina sant cu diafragma si platini , daca vrei sa o reconditionezi (incearca cu o dioda rapida mur 860) sau cumparand o pompa noua Facet undeva la 30 $ plus trimisul. toate cele bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Ianuarie 3, 2011 Share Postat Ianuarie 3, 2011 http://cgi.ebay.co.uk/Facet-replacement-Fu...=item255b928b28 intrebare pt cultura mea generala! cum afecteaza timpul si nr de km evacuarea la motocicleta (depuneri and sht) si implicit functionarea motorului in parametrii producatorului. se pot reconditiona tobele astea de evacuare, la intalnire la nadrag cineva a explicat frumos calculele ce se fac de catre producator la evacuarea...isi aduce cineva aminte...ca as vrea sa aprofundez problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi-rd03 Postat Ianuarie 3, 2011 Share Postat Ianuarie 3, 2011 (editat) cineva interesat de o carena de rd03 modificata ca sa intre parbriz toring de rd 07? am si carenele laterale cric central faruri cu h4 motovision cadru bord Editat Ianuarie 3, 2011 de gabi-rd03 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Ianuarie 3, 2011 Share Postat Ianuarie 3, 2011 Sa inteleg ca nu v-a ajuns noroiul, cazaturile si apa de la Lacul Vulturilor? Foarte bine. Ma bucur. Anul ce vine o sa pregatim un traseu mai frumos, asa ca sa fiti sanatosi si cuminti, sa va lase sotiile sa plecati de-acasa, sau sa va insoteasca in calatorie, sa aveti mai multi bani pentru cauciucuri si benzina, ca bautura si mancare o sa avem noi. La multi ani prieteni dragi, si sper sa ne revedem cat mai curand! In plimbarile voastre sunt primiti si cei cu alt tip de motocicleta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Ianuarie 3, 2011 Share Postat Ianuarie 3, 2011 ....tainele africa twin...fara sa te ineci... problema de viata si moarte se potriveste un cric central de rd03 pe rd04, se poate monta acesta fara sa dai jos toba(despre care ceream detalii mai sus). ce ajustari ar trebui facute sa se potrivesca ca sa imi intelegeti framantarile...http://neatza.a1.ro/muzica/Planeta-Moldova-Infinitul-lautaresc_3860.html (faceti abstractie de reclamele alea nenorocite) @angi- hmm, e ironie again? ai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Byk Postat Ianuarie 3, 2011 Share Postat Ianuarie 3, 2011 In plimbarile voastre sunt primiti si cei cu alt tip de motocicleta? Daca m-au primit pe mine, cu siguranta si tu esti binevenit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Ianuarie 4, 2011 Share Postat Ianuarie 4, 2011 Salutare Angi. Esti binevenit. Te asteptam, dar te avertizez ca ultimul participant care a venit la intrunire cu un BMW, l-a vandut a doua zi dupa intrunire si si-a luat Africana. P.S. Sa nu te superi iar pe mine ca fac glume pe seama BMW-ului. Chiar mi-ar placea sa ne intalnim, si sper sa iti iei si restul de prieteni iubitori de coclauri. Ai timp sa ii antrenezi pana la vara. Mesaj completat Salut! Am o intrebare legata de pompa de benzina de la RD03 si RD07, daca este ceva diferit la ele, si care e mai fiabila.Cred ca cel mai bine e sa le ai pe amandoua. ) Adi S-a tot discutat despre pomplele de benzina, despre platini si tot felul de montaje electronice. Normal ca e mai bine sa ai una de rezerva, in cazul in care pompa originala lesina pe drum. Leo a gasit la un magazin care vinde piese pentru scutere si atv-uri o pompa vacumatica care costa 30 de ron, si se monteaza in 5 minute. Nu l-am mai auzit sa se planga de probleme de atunci, si motocicleta merge super. O sa imi cumpar si eu una, sa o am de rezerva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Ianuarie 4, 2011 Share Postat Ianuarie 4, 2011 (editat) Si pe cand va fi prima intrunire ? Unde ? A trecut revelionul , a trecut 2010 , a inceput 2011 , deci e cazul sa trecem la treaba ! Gata cu iernatul , d-lor ! Sa iasa vacile la pascut ( ati vazut cat a crescut pretul la " fan " ) . . . Editat Ianuarie 4, 2011 de Arthur TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate