Sari la conținut

Honda AfricaTwin - XRV650/750

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12,4k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Stau cam putin pe-acasa in ultima vreme. Ma tin astia la munca silnica... Dar cum aflu ceva sigur, va chem la un gratar, sa ascultam iar piese celebre cantate la tobe de Africane :))

La multi ani sa traim, sanatosi sa fim, mereu legati de o prietenie adevarata, de pasiunea comuna pentru motociclism, sosea, off-road, noroaie, praf si Africane!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Stau cam putin pe-acasa in ultima vreme. Ma tin astia la munca silnica... Dar cum aflu ceva sigur, va chem la un gratar, sa ascultam iar piese celebre cantate la tobe de Africane :))

La multi ani sa traim, sanatosi sa fim, mereu legati de o prietenie adevarata, de pasiunea comuna pentru motociclism, sosea, off-road, noroaie, praf si Africane!

asteptam invitatia :)

Link spre comentariu

Sa inteleg ca nu v-a ajuns noroiul, cazaturile si apa de la Lacul Vulturilor? Foarte bine. Ma bucur. Anul ce vine o sa pregatim un traseu mai frumos, asa ca sa fiti sanatosi si cuminti, sa va lase sotiile sa plecati de-acasa, sau sa va insoteasca in calatorie, sa aveti mai multi bani pentru cauciucuri si benzina, ca bautura si mancare o sa avem noi. La multi ani prieteni dragi, si sper sa ne revedem cat mai curand!

Din mijlocul marii, am transmis in direct. Over and out! La multi ani! :D

Link spre comentariu

La Multi Ani si sa avem parte de un an cu impliniri pe toate planurile :cheers:

Si in special:

... Sa ne vedem cu bine in 2011 la Nadrag si Valeni!

Asa sa ii ramana numele :D

Link spre comentariu

Am iesit si eu cu vaca, imi curgea nasu, mi-au inghetat miinile, noroc ca bagasem la "bord" ceva stalinskaia.

post-39145-1293977508_thumb.jpg

post-39145-1293977537_thumb.jpg

post-39145-1293977556_thumb.jpg

Link spre comentariu

Avem un africanist nou printre noi? BINE AI VENIT !!!

Multumesc de urare :D

Inca nu sunt africanist, dar pe viitor sigur. Alta mobra ca Africana nu s-a inventat sa-mi gadile atat de tandru privirea si simtirea.

Mesaj completat

Avem un africanist nou printre noi? BINE AI VENIT !!!

Multumesc de urare :cheers:

Inca nu sunt africanist, dar pe viitor sigur. Alta mobra ca Africana nu s-a inventat sa-mi gadile atat de tandru privirea si simtirea.

Link spre comentariu

Ok, ne bucuram ca v-a placut, cu locatia este in regula, deja ati invatat drumul pana la Basca. Am un traseu fain la care m-am gandit, "elegant".

Stergem glilimele dupa ce ii vom vedea starea :D vom fixa din timp si data, vedem ce zice si Cstelia. Daca aveti idei, propuneri sunt bine venite.

Sa ne vedem sanatosi!

Link spre comentariu

Salut! Am o intrebare legata de pompa de benzina de la RD03 si RD07, daca este ceva diferit la ele, si care e mai fiabila.

Cred ca cel mai bine e sa le ai pe amandoua. :D)

Adi

Ambele pompe de benzina sant cu diafragma si platini , daca vrei sa o reconditionezi (incearca cu o dioda rapida mur 860) sau cumparand o pompa noua Facet

undeva la 30 $ plus trimisul.

toate cele bune.

Link spre comentariu

http://cgi.ebay.co.uk/Facet-replacement-Fu...=item255b928b28

intrebare pt cultura mea generala! cum afecteaza timpul si nr de km evacuarea la motocicleta (depuneri and sht) si implicit functionarea motorului in parametrii producatorului.

se pot reconditiona tobele astea de evacuare, la intalnire la nadrag cineva a explicat frumos calculele ce se fac de catre producator la evacuarea...isi aduce cineva aminte...ca as vrea sa aprofundez problema

Link spre comentariu

Sa inteleg ca nu v-a ajuns noroiul, cazaturile si apa de la Lacul Vulturilor? Foarte bine. Ma bucur. Anul ce vine o sa pregatim un traseu mai frumos, asa ca sa fiti sanatosi si cuminti, sa va lase sotiile sa plecati de-acasa, sau sa va insoteasca in calatorie, sa aveti mai multi bani pentru cauciucuri si benzina, ca bautura si mancare o sa avem noi. La multi ani prieteni dragi, si sper sa ne revedem cat mai curand!

In plimbarile voastre sunt primiti si cei cu alt tip de motocicleta?

Link spre comentariu

....tainele africa twin...fara sa te ineci... problema de viata si moarte

se potriveste un cric central de rd03 pe rd04, se poate monta acesta fara sa dai jos toba(despre care ceream detalii mai sus). ce ajustari ar trebui facute sa se potrivesca

ca sa imi intelegeti framantarile...http://neatza.a1.ro/muzica/Planeta-Moldova-Infinitul-lautaresc_3860.html (faceti abstractie de reclamele alea nenorocite)

@angi- hmm, e ironie again? ai!

Link spre comentariu

:D Salutare Angi. Esti binevenit. Te asteptam, dar te avertizez ca ultimul participant care a venit la intrunire cu un BMW, l-a vandut a doua zi dupa intrunire si si-a luat Africana. :cheers:

P.S. Sa nu te superi iar pe mine ca fac glume pe seama BMW-ului. Chiar mi-ar placea sa ne intalnim, si sper sa iti iei si restul de prieteni iubitori de coclauri. Ai timp sa ii antrenezi pana la vara.

Mesaj completat

Salut! Am o intrebare legata de pompa de benzina de la RD03 si RD07, daca este ceva diferit la ele, si care e mai fiabila.

Cred ca cel mai bine e sa le ai pe amandoua. :lol:)

Adi

S-a tot discutat despre pomplele de benzina, despre platini si tot felul de montaje electronice. Normal ca e mai bine sa ai una de rezerva, in cazul in care pompa originala lesina pe drum. Leo a gasit la un magazin care vinde piese pentru scutere si atv-uri o pompa vacumatica care costa 30 de ron, si se monteaza in 5 minute. Nu l-am mai auzit sa se planga de probleme de atunci, si motocicleta merge super. O sa imi cumpar si eu una, sa o am de rezerva.

Link spre comentariu

Si pe cand va fi prima intrunire ? Unde ? A trecut revelionul , a trecut 2010 , a inceput 2011 , deci e cazul sa trecem la treaba ! Gata cu iernatul , d-lor ! Sa iasa vacile la pascut ( ati vazut cat a crescut pretul la " fan " ) . . . :D

Editat de Arthur TM
Link spre comentariu