Mihutz77 Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 (editat) deci mucii sunt ai mei, si cipri sa stii ca nu e rd 07 , este RD 07 A...din iunie 2000 asa ca te rog grija mare cum vb de dansa ce sa va zic......, e bine? chiar nu am ce comenta, e o bijuterie. am venit din ploiesti pe ea si cu 140 km/h, merge f f fain si-s mandru. cat despre baut, om bee cand s-or topi zapezile . adica ne vedem la bran la niste lazi cu bere cand s-o mai incalzi. pana una alta lasati-ma in pace sa ma bucur de ea cam asa arata Bah, nu ma repet! ramane valabil ce am spus pe www.xrv.ro Crezi ca iti este ok plasa din sarma de 2 mm si ochiuri de 20x20? Alecu, sincer, cred ca e cam mare spatiul. Raman hotarat pe 10x10mm Editat Februarie 1, 2012 de Mihutz77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbrxx Postat Februarie 2, 2012 Share Postat Februarie 2, 2012 (editat) deci mucii sunt ai mei, si cipri sa stii ca nu e rd 07 , este RD 07 A...din iunie 2000 asa ca te rog grija mare cum vb de dansa ce sa va zic......, e bine? chiar nu am ce comenta, e o bijuterie. am venit din ploiesti pe ea si cu 140 km/h, merge f f fain si-s mandru. cat despre baut, om bee cand s-or topi zapezile . adica ne vedem la bran la niste lazi cu bere cand s-o mai incalzi. pana una alta lasati-ma in pace sa ma bucur de ea cam asa arata Da e chiar o bijuterie,ai avut avans de o juma de zi fata de mine:),ca n-am reusit sa adun toti banii,dar cred ca a ajuns la cineva,care o sa aiba grija de ea.Iti doresc toate cele bune si..multi km facuti. Editat Februarie 2, 2012 de cbrxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Februarie 2, 2012 Share Postat Februarie 2, 2012 ... si cipri sa stii ca nu e rd 07 , este RD 07 A...din iunie 2000 asa ca te rog grija mare cum vb de dansa .. sa o stapanesti sanatos numa ca degeaba bati toba ca e din iunie 2000 pen ca afrikanele is ca vinul, cu cat mai vechi cu atat mai bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
al_locului Postat Februarie 2, 2012 Share Postat Februarie 2, 2012 sa o stapanesti sanatos numa ca degeaba bati toba ca e din iunie 2000 pen ca afrikanele is ca vinul, cu cat mai vechi cu atat mai bune Deci io m'am scos! ) Felicitari Gabi pentru achizitie! Adi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihutz77 Postat Februarie 2, 2012 Share Postat Februarie 2, 2012 deci mucii sunt ai mei, si cipri sa stii ca nu e rd 07 , este RD 07 A...din iunie 2000 ok, iunie dar nu ne spui si ziua? A mea e de prin '98 dar sa fiu al naibii daca stiu din ce luna e... Conteaza luna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Februarie 3, 2012 Share Postat Februarie 3, 2012 ok, iunie dar nu ne spui si ziua? A mea e de prin '98 dar sa fiu al naibii daca stiu din ce luna e... Conteaza luna? In functie de zodie poate fi mai calma sau mai nervoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriel07 Postat Februarie 3, 2012 Share Postat Februarie 3, 2012 Sa o stapinesti sanatos,sa ai grija de ea ca e prea frumoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabitza_Bv Postat Februarie 3, 2012 Share Postat Februarie 3, 2012 Sa o stapinesti sanatos,sa ai grija de ea ca e prea frumoasa. multumesc de urale, promit sa avem grija unul de celalalt, dar nu promit ca nu o sa o bag la endureala chiar si asa frumoasa cum este. Lacrimile de panda si blanita de sinshila or sa-i redea stralucirea. sper sa ne vedem la nadrag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Februarie 3, 2012 Share Postat Februarie 3, 2012 sper sa ne vedem la nadrag Cum adica "speri"? e musai, trebuie botezata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabitza_Bv Postat Februarie 3, 2012 Share Postat Februarie 3, 2012 Cum adica "speri"? e musai, trebuie botezata sa traiti, am inteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xel Postat Februarie 11, 2012 Share Postat Februarie 11, 2012 Fumoasa foc africanutza..sa o porti sanatos Gabita si sa ne vedem la un sport de primavara pe acolo pe la voi..ca la noi au cam inghetat motoarele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabitza_Bv Postat Februarie 11, 2012 Share Postat Februarie 11, 2012 Fumoasa foc africanutza..sa o porti sanatos Gabita si sa ne vedem la un sport de primavara pe acolo pe la voi..ca la noi au cam inghetat motoarele... multumesc multumesc, pai te asteptam cu placere cand s-or topi sloiurile sa mergem la pascut. ar fi fain sa stam la o bere in juru focului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mociclistu' Postat Februarie 12, 2012 Share Postat Februarie 12, 2012 Eu chiar nu va inteleg de ce va cumparati motociclete frumoase, necazute, nezgariate, si dupa aceea sa le tavaliti prin paduri la enduro. Pentru asa ceva exista alte genuri de motoare. Dar, fiecare cu placerea lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabitza_Bv Postat Februarie 12, 2012 Share Postat Februarie 12, 2012 pai, parerea mea...tre sa fie frumoasa si in padure si mai ales buna pt toate asteptarile noastre. un alt motiv a fost pretul, tu ce ai fi ales intre mobra asta frumoasa si nezgariata si altele mai vechi si mai zgariate cam la aceeiasi bani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mociclistu' Postat Februarie 13, 2012 Share Postat Februarie 13, 2012 Cum am spus mai sus, alegerea era pentru o motocicleta destinata pentru enduro prin paduri. Dar, cred ca tu vrei sa ai si motor de tavaleala, si cu care sa faci plimbari lungi prin tara. Ma uit la motocicleta asa cum este acum, si imi place, sper sa o vad la fel si peste ani. nu julita, indoita, revopsita. Bafta multa si sa ai grija de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Februarie 13, 2012 Share Postat Februarie 13, 2012 Pentru asa ceva exista alte genuri de motoare. Cu alte genuri de motoare poate aproape oricine Si in alta ordinde de idei... te poti c*ca in gustul omului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mociclistu' Postat Februarie 13, 2012 Share Postat Februarie 13, 2012 Nu ma leg eu de gusturile nimanui, fiecare face ce vrea cu banii lui, asa ca, distractie placuta prin paduri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Februarie 13, 2012 Share Postat Februarie 13, 2012 ca la noi au cam inghetat motoarele... Iote păcătosu', are JAWA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bruce Postat Februarie 13, 2012 Share Postat Februarie 13, 2012 Salve!Caut un RD07-RD07A,ingrijit pret la limita bunului simt.Oferte si detalii in PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Februarie 13, 2012 Share Postat Februarie 13, 2012 Salve!Caut un RD07-RD07A,ingrijit pret la limita bunului simt.Oferte si detalii in PM. Vezi mai sus in semnatura lu' Mociclistu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihutz77 Postat Februarie 14, 2012 Share Postat Februarie 14, 2012 Salve!Caut un RD07-RD07A,ingrijit pret la limita bunului simt.Oferte si detalii in PM. Are Andrei de la Kampurs moto din Brasov una impecabila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bruce Postat Februarie 14, 2012 Share Postat Februarie 14, 2012 (editat) Mersi baieti!cunoaste careva motocicletele astea? Twin98 sau Twin din 94 sau Twin94 sau Twin93 daca da as fi recunoscator,ca am intalnit multi tepari,cu capre cu km dati inapoi,si deja mi-e frica sa nu mai fac inca un drum degeaba. Editat Februarie 14, 2012 de Bruce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Februarie 14, 2012 Share Postat Februarie 14, 2012 (editat) Vezi ca la vanzari userul ATW are una de vanzare si poti merge pe incredere!!!dupa ce o sa vorbesti cu vanzatorul o sa-mi dai dreptate!! acum am vazut..este si la tine in selectie cea de la Horezu!! Editat Februarie 14, 2012 de rul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mociclistu' Postat Februarie 14, 2012 Share Postat Februarie 14, 2012 Sa inteleg ca a mea nu intra in optiunile tale Africa TWIN 1997 La asta poti fi sigur ca km sunt originali. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kampur Motors Postat Februarie 14, 2012 Share Postat Februarie 14, 2012 (editat) Salve!Caut un RD07-RD07A,ingrijit pret la limita bunului simt.Oferte si detalii in PM. Salut Sunt Andrei...de care pomenea amicul Mihut mai sus. O sa revin cu un post de pe contul personal. Bafta Editat Februarie 14, 2012 de Kampur Motors Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate