boieru' Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 pai Prototiptil o sa se numeasca... tu esti nashul, asa ca ne ocupam de botez la Nadrag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 31, 2013 Share Postat Ianuarie 31, 2013 OK, voi pregati stickere pe care va scrie "Romanian Genuine Prototiptil" si le lipim in cadru festiv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Februarie 1, 2013 Share Postat Februarie 1, 2013 doar incercam sa il ajut pe om, asa ca am aruncat un ochi pe ebay. Ce vroiam de fapt sa spun, e ca, din cauza ca sunt rare scaritele de dreapta, pretul lor e pe masura. Pe ebay ma uit zilnic, am vreo 5 motociclete la care caut piese... Hmmm....da...am inteles. In cazul asta trebuie sa ma apuc sa improvizez ceva acolo. Sper sa fie ceva care arata bine. Acum, pentru ca tot m-am apucat sa scriu mai vin cu o intrebare. Voi de unde va cumparati kiturile de lant? Ma gandeam ca poate gasesc undeva mai ieftin, ca la Louis este 166 euro (DID) si mi se pare cam scump. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Februarie 1, 2013 Share Postat Februarie 1, 2013 Tot la Louis mai ai si Regina. Cu Z-ring e la oferta la 113 eur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Februarie 1, 2013 Share Postat Februarie 1, 2013 Phoenix. Harley. Sau amândouă, cum ei vrea : pe forum la secţiunea de Consumabile moto te-ai uitat? Sunt destui cei care aduc lanţuri de toate naţiile, Regina, DID, RK şi altele. Dacă te interesează o micşorare a turaţiei la drum lung, poţi alege foaia cu 42 dinţi iar pinionul standard de 16 dinţi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Februarie 1, 2013 Share Postat Februarie 1, 2013 Azi am luat si rezervorul de la vopsit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 Vad ca Boieru' se pregateste serios.... Trebuie sa ma apuc si eu de lucru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 Poza asta zici ca e facuta la mine in garaj, inainte sa il montez pe motor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redplanet Postat Februarie 3, 2013 Share Postat Februarie 3, 2013 cum a dat un pic soarele cum s-au apucat VALENARII de treaba.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 Chiar ca ne-am pus pe treaba Primele probe. Totul se potriveste perfect. Cu inaltatorul de la Alecu si ghidonul Magura Sx, pozitia pe motor e perfecta, si cablurile au rezerva la rotirea ghidonuli stanga-dreapata. La ghidonul vechi, cand viram pe loc stanga, cablurile de acceleratie erau intinse la maxim, si chiar se accelera putin motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 Misto ghidonul de cross. Deschis, cu unghi mic. D-asta mi-am pus si eu la Tenere. La drum lung nu ma incomodeaza dar off the road e minunat. Controlezi mult mai bine mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 Si cel pe care il aveam inainte avea unghiul deschis si era putin mai lat decat acesta. Iti dadea o senzatie de mai multa siguranta pe off, si motocicleta era mult mai usor de manevrat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oqkoq Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 marite boier, daca ghidonul pe care il aveai inainte este intact, nu are probleme poate imi permiti sa te scap de el......in cazul in care ne intelegem la pret, cu mare placere te-as scapa de el.......sau daca nu se poate asa, da-mi macar un link cu magazinul de unde l-ai cumparat pe cel pe care-l folosesti acum.....magura parca multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 Bai, voi v-ati pus serios pe treaba... Mi-ati dat de gandit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 (editat) Oq-ule, ghidonul pe care il aveam l-am facut eu cu presa, din teava de jumatate de tzol extragroasa, si nu se potriveste perfect pe prinderile de Africana, dar daca ii pui niste tablite de cupru si strangi, merge perfect. In plus, nu se stramba, nu se rupe, are sudate in interiorul capetelor si la imbinarea cu bara orizontala piulite, ca sa faci protectie din platband pentru manete, dar daca nu pui inaltatoare la ghidon, o sa iti atinga in rezervor la viraj maxim, pentru ca are baza putin mai lata. Daca il vrei, ti-l dau cu placere moka, numai sa achiti transportul. Trebuie sa te pregatesti, pentru ca o sa auzi comentarii de genul "si-a pus ghidon de RABA", cum spuneau cand l-au vazut la Valeni. Si cred ca e posibil sa ai ceva probleme cu furtunul de frana. Eu le am schimbate, si sunt putin mai lungi. Pe net sunt destul de scumpe ghidoanele noi, dar daca vrei, gasesti ca al meu la cei care dezmembreaza KTM, dar trebuie sa iei si inaltatoarele de la Alecu, altfel nu ai cum sa il montezi, din cauza diametrului de 28. Deci cu banii pe care ii dai pe unul nou, poti sa iei si ghidonul si inaltatoarele. Editat Februarie 5, 2013 de boieru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oqkoq Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 multumesc frumos boier dragut.....o sa incerc sa-mi gasesc ceva la dezmembrari de KTM, nu de alta dar decat sa-mi cumpar furtune mai lungi, mai bine incerc o alternativa mai lesne dpdv material, sper eu, spor la treaba sa ai...... rezervorului de transplant caruia i-ai facut "dializa" i-ai pus si lac din ala de rezervor ? sau il lasi asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 fara lac. daca are zeama in el nu mai rugineste. lacul nu stiu daca rezista la benzina, si nu vreau sa risc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oqkoq Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 uite aici: http://www.fertan.ro/asistenta/rezervoare/ nu-ti imagina ca stiu produsul, era doar cel mai la indemana link pentru a te face sa intelegi despre ce vorbesc......eu auzisem de bine despre o solutie facuta de italieni....in cazul in care vrei sa pastrezi mai mult timp rezervorul, nu ar fi rau sa-i aplici un strat protector rezervorului, parerea mea..... din cate am observat, benzina duce in timp la corodare, poate gresesc, corectati-ma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 Sa dea Dumnezeu sa reziste rezervorul pana cand o sa il gaureasca rugina, dar la cat de des trantesc eu Africana pe coclauri, ma cam indoiesc. Totusi, pentru o utilizare normala, un astfel de tratament e foarte bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 Boiere, vad ca nu mai dai pe-acasa, asa ca te intreb aci: ce facusi cu pompele alea vacuumatice de anul trecut? alea care era vorba sa fie trimise la Timisoara, una era pt mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 Da-mi adresa pe un mesaj privat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihutz77 Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 Daca stiti pe careva interesat de: http://www.xrv.ro/forum/viewtopic.php?f=8&t=303 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neagu Postat Februarie 10, 2013 Share Postat Februarie 10, 2013 Ce vreme urata,nu mai vine primavara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihutz77 Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 Se pare ca mai avem de asteptat...Pana atunci ma plimb prin depozit cu motoru' :-)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 O aduc şi eu ca să ne antrenăm la mersul încet Şi ca să nu mai aud că-mi bat joc de Africana, uite aici poză : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate