raoulserban Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 UHHH, ce ma excita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 E a unui francez daca nu ma insel si cred ca este si de vanzare asa ca...poti sa ii faci o oferta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 Saua aia parca e tapitata de unu' beat, aripa pe spate mult prea lunga, iar stickerul de pe rezervor pe care scrie CRF e ca nuca-n perete. My 2 cents... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 Duminica noaptea spre luni TM38BOR gonea de la Beograd spre Romania . . . . salutari pe aceasta cale ca la semafor . . . . ma ignora total ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 pai Borco venea de la intalnirea vietii lui, cu Roger Waters, ce sa te mai bage pe tine in seama, era inca in transa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Septembrie 3, 2013 Share Postat Septembrie 3, 2013 Era cu zidu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Septembrie 4, 2013 Share Postat Septembrie 4, 2013 Dacă tot o dăm pe glume d'astea, se potriveşte şi aici asta : e ca nuca-n perete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihutz77 Postat Septembrie 4, 2013 Share Postat Septembrie 4, 2013 (editat) Cine se mai anunta pt Valea Cernei? Editat Septembrie 4, 2013 de Mihutz77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 4, 2013 Share Postat Septembrie 4, 2013 subsemnatu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 Ce ce ce... Se fac tricouri pt Valea Cernei ! . So eu ma bag Info pe site-ul nostru . Xrv.ro Uploaded with ImageShack.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zece_ursi Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 salut.am un cauciuc metzeler tourance 140/80/17 dot33/11 nou luat de un amic la oferta pret 250 lei. cine doreste 0740893924.primul venit primul servit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Septembrie 7, 2013 Share Postat Septembrie 7, 2013 auch! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Septembrie 7, 2013 Share Postat Septembrie 7, 2013 Ce topcase greu are..!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
al_locului Postat Septembrie 8, 2013 Share Postat Septembrie 8, 2013 (editat) Editat Septembrie 8, 2013 de al_locului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Septembrie 9, 2013 Share Postat Septembrie 9, 2013 Misto triplu-stecher. Tin sa remarc la motocicleta din fundal ca s-ar putea sa-i ploua in toba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Septembrie 9, 2013 Share Postat Septembrie 9, 2013 @al-locului: -puteai sa ajungi la pozitionarea aia fara atatea sinusoide si pentru curajosi, ca eu inca n-am ajuns la middle age crisis http://www.go.dakardesertchallenge.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
red Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 (editat) Salutare Am schimbat setul de contacte la pompa si tot nu merge. Releul si siguranta sunt Ok, asa ca o sa renunt la pompa electrica in detrimentul celei vacuumatice. Asa ca va rog sa ma ajutati si pe mine cu informatii legate de stutul pe care trebuie sa il montez pt vacuum, daca il gasesc pe la magazinele de instalatii sanitare sau trebuie sa apelez la un strungar? Cum pompa nu mai merge cedez contra cost kitul de reparatie daca e cineva interesat As vrea sa imi mai recomandati si un tip de pompa pe care o aveti montata pe RD07 si care functioneaza ok Va multumesc Editat Septembrie 14, 2013 de red Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 Stutul ce vine montat pe galeria de admisie nu prea ai de unde sa il iei. Se potriveste de la Transalp, care are robinet vacuumatic, daca gasesti vreunul. Altfel trebuie mers la un strungar. Pompa vacuumatica poti pune de scuter, costa maxim 50 ron la magazinele de profil. Binenteles, made in China, deci e posibil sa cumperi una care sa nu mearga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 (editat) Nu sunt foarte tehnic de felul meu si nu stiu 100% daca vi se potriveste (cred ca am citit pe undeva ca se poate), dar de ce nu puneti pompe vacuumatice de pe Yamaha XT 600, XTZ 600 Tenere sau XTZ 750 Super Tenere. A mea are 24 de ani vechime si nici o hiba. Fiind componente ce nu se strica, au pret derizoriu la cei care dezmembreaza motocicletele mentionate, fie ei vanzatori autohtoni sau straini (ebay, etc). Editat Septembrie 14, 2013 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
red Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 Salutare Am schimbat setul de contacte la pompa si tot nu merge. Releul si siguranta sunt Ok, asa ca o sa renunt la pompa electrica in detrimentul celei vacuumatice. Asa ca va rog sa ma ajutati si pe mine cu informatii legate de stutul pe care trebuie sa il montez pt vacuum, daca il gasesc pe la magazinele de instalatii sanitare sau trebuie sa apelez la un strungar? Cum pompa nu mai merge cedez contra cost kitul de reparatie daca e cineva interesat As vrea sa imi mai recomandati si un tip de pompa pe care o aveti montata pe RD07 si care functioneaza ok Va multumesc o sa caut un strungar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 (editat) Salutare Am schimbat setul de contacte la pompa si tot nu merge. Releul si siguranta sunt Ok, asa ca o sa renunt la pompa electrica in detrimentul celei vacuumatice. Asa ca va rog sa ma ajutati si pe mine cu informatii legate de stutul pe care trebuie sa il montez pt vacuum, daca il gasesc pe la magazinele de instalatii sanitare sau trebuie sa apelez la un strungar? Cum pompa nu mai merge cedez contra cost kitul de reparatie daca e cineva interesat As vrea sa imi mai recomandati si un tip de pompa pe care o aveti montata pe RD07 si care functioneaza ok Va multumesc Eu zic ca inainte de a renunta sa il cauti pe Pedro (Pedro650rs aici pe forum, pedros pe transalp.ro), e tot din Bucuresti si e un mester priceput la electrice/electronice Parerea mea Editat Septembrie 15, 2013 de Korben Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Septembrie 18, 2013 Share Postat Septembrie 18, 2013 http://www.africatwin.hu/index.php?view=detail&id=4016&option=com_joomgallery&Itemid=170 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihutz77 Postat Septembrie 18, 2013 Share Postat Septembrie 18, 2013 (editat) Forumul asta da sa moara, se scrie atat de rar pe aici :-( Bine ca ungurii posteaza de pe la iesirile lor din Romania iar noi nu venim cu nimic din ce-am facut in tot sezonul asta....Hai sa ne mai delectam si noi ochii si mintea cu ce au mai facut unii dintre noi, cu africanele dragi. Mai veniti si voi cu ceva din turele voastre, macar cu ceva poze. Uite, eu servesc primul: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200498075594683&set=a.10200498073594633.1073741827.1241347478&type=3&theater Editat Septembrie 18, 2013 de Mihutz77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Septembrie 19, 2013 Share Postat Septembrie 19, 2013 Toţi nimic. Plimbări cam zero anu' ăsta şi aşa în general încălecat Africana foarte rar. Gaşca din Braşov nu am reuşit măcar o dată să ne strângem mai mulţi de 3, chiar şi la o bârfă de juma de oră fără motorete. Îi trist 2013. Şi rece. Şi scurt. Şi manele mp3. Eu încă mă rog la divinităţi ca să mă ajute RomiC s-o aduc cât de cât la linie, ca să-mi treacă ochioasa ITP-ul, dup'aia om vedea dacă ne mişcăm şi noi mai cu talent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 19, 2013 Share Postat Septembrie 19, 2013 Mai veniti si voi cu ceva din turele voastre, macar cu ceva poze. care ture, fratele meu alb? eu am una singura, in concediu, pozele sunt tot pe feisbuc, ca asta e moda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate