Korben Postat Noiembrie 10, 2014 Share Postat Noiembrie 10, 2014 esti pe aproape, indiciile imi spun ca hackerul e din Japonia Da'nu-i bai, il fac https Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Noiembrie 13, 2014 Share Postat Noiembrie 13, 2014 XRV.ro is aaaaaaliiiiiveeeeeeeeeeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Noiembrie 30, 2014 Share Postat Noiembrie 30, 2014 Dom'le, ce liniste e pe aici... Nimeni nu mai are nici o noutate, nimic? » Post actualizat in 30 Nov 2014 15:23Ia sa vedem... - Nicu se lupta cu xrv.ro - Kyk a schimbat marca (Triumph) - Mihnea se pregateste sa scape de consumul de ulei - Zoli se apuca sa desfaca prototiptilul sa vopseasca cadrul - Boieru' se da cu Vitara pe dealuri - Eu ma pregatesc sa bag in lucru inca un prototiptil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Noiembrie 30, 2014 Share Postat Noiembrie 30, 2014 Nu mă lupt cu xrv.ro, ci cu hackerii Sunt foarte interesați de africane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Decembrie 2, 2014 Share Postat Decembrie 2, 2014 Dom'le, ce liniste e pe aici... Nimeni nu mai are nici o noutate, nimic? » Post actualizat in 30 Nov 2014 15:23 Ia sa vedem... - Nicu se lupta cu xrv.ro - Kyk a schimbat marca (Triumph) - Mihnea se pregateste sa scape de consumul de ulei - Zoli se apuca sa desfaca prototiptilul sa vopseasca cadrul - Boieru' se da cu Vitara pe dealuri - Eu ma pregatesc sa bag in lucru inca un prototiptil Pai atentia e pe Noua AT, doar ca sa aduc aminte... V-AM SPUS, V-AM SPUS Ai uitat de brasoveni... unul se joaca de-a zidaru...celalat tace pe sustache ca a prapadit si cealalta afrikana clujenii fac bagaje moldovenii le scot al vanzare si eu...rad in sinea mea cand imia duc aminte cum il zoream pe Cstelia sa faca protoptile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 2, 2014 Share Postat Decembrie 2, 2014 Noua AT încă e un mit Brașovenii sunt pe treaba lor Clujenii facce știu ei mai bine Moldovenii le vând pentru că s-au luat după tine, că cică vine noua AT Eu nu râd Aș vinde două ierni pentru o vară, mi-e dor de drum, de praf, de miros de benzină, de prieteni Mai ales de prieteni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Decembrie 3, 2014 Share Postat Decembrie 3, 2014 Si de olteni ati uitat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Decembrie 3, 2014 Share Postat Decembrie 3, 2014 ba nhuuu...oletenii fac un sacrilegiu , monteaza piese de TA pe AT ceea ce conform cartii sfinte de la Honda este totalmente gresit. Doar de pe AT ai voie sa pui piese pe TA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Decembrie 3, 2014 Share Postat Decembrie 3, 2014 ....si ragatenii pun pompe de benzina de pe tenere pe AT... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Decembrie 3, 2014 Share Postat Decembrie 3, 2014 ....si ragatenii pun pompe de benzina de pe tenere pe AT... Alt sacrilegiu Spurci motocicleta cu piese de la pian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Decembrie 4, 2014 Share Postat Decembrie 4, 2014 Vai de capu meu... esti BLACKLISTED Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Decembrie 8, 2014 Share Postat Decembrie 8, 2014 Răgăţenii...singurii ce mai au capul pe umeri. Restul s-au lăsat pradă mirajului african. Braşovenii...fiecare cu a mă-sii. Motocicletele tuturor braşovenilor au cumulat anul acesta o preafrumoasă distanţă de 10000km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 8, 2014 Share Postat Decembrie 8, 2014 Acum chiar că m-am ofticat, arădenii au facut doar 7000 km Să-mi fie rușine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Decembrie 9, 2014 Share Postat Decembrie 9, 2014 Acum chiar că m-am ofticat, arădenii au facut doar 7000 km Să-mi fie rușine 4500 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihutz77 Postat Decembrie 9, 2014 Share Postat Decembrie 9, 2014 Braşovenii...fiecare cu a mă-sii. Motocicletele tuturor braşovenilor au cumulat anul acesta o preafrumoasă distanţă de 10000km. Doar 10 mii??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Decembrie 9, 2014 Share Postat Decembrie 9, 2014 Imi dati ceva sugestii de unde as putea lua un crash ca si acesta : . Incerc sa gasesc un second iar daca nu am sanse . . . . nou . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Decembrie 9, 2014 Share Postat Decembrie 9, 2014 D-asta?: http://ruggedroads.co.uk/epages/00cbb604-5d1c-407e-8207-580e14387ec5.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/00cbb604-5d1c-407e-8207-580e14387ec5/Products/7025 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 9, 2014 Share Postat Decembrie 9, 2014 Daca ai RD07 iti dau eu unul gratis, dar trebuie sa vii la Arad, ca anul asta nu mai am drum la Timisoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Decembrie 10, 2014 Share Postat Decembrie 10, 2014 Daca ai RD07 iti dau eu unul gratis, dar trebuie sa vii la Arad, ca anul asta nu mai am drum la Timisoara Sarut mana conasule . Imi fac drum la Arad . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Decembrie 15, 2014 Share Postat Decembrie 15, 2014 Mah...da mie nu imi doneaza nimeni o afrikana » Post actualizat in 16 Dec 2014 09:24 ps: nu prea mere resuscitatul XRV-ului de pe www. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Decembrie 16, 2014 Share Postat Decembrie 16, 2014 Ai avut si ai prapadit-o. Sa te inveti minte! :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyk Postat Decembrie 16, 2014 Share Postat Decembrie 16, 2014 Mah...da mie nu imi doneaza nimeni o afrikana » Post actualizat in 16 Dec 2014 09:24 ps: nu prea mere resuscitatul XRV-ului de pe www. daca o vrei inapoi ... sa-mi zici. cum ar fi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Decembrie 16, 2014 Share Postat Decembrie 16, 2014 Ca in povestea tobei Nu-s euroi, de aia ...subliniez...MOKA, poa sa fie paradita ca a lui Andry, ca o pun eu pe picioare pana vom fi obligati sa circulam Electric Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 16, 2014 Share Postat Decembrie 16, 2014 ps: nu prea mere resuscitatul XRV-ului de pe www. Esti amabil sa detailezi? Daca te referi la xrv.ro, sa stii ca e bine-merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Africanu Postat Decembrie 17, 2014 Share Postat Decembrie 17, 2014 Si e pacat ca ti-ai facut o gramada de munca, ptr. ca s-o foloseasca nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate