cstelia Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 RD04 la 2200-2300 euro? Acum un an pe vremea asta pe mobile.de erau la vanzare intre 150 si 175 de AT-uri. Acum sunt cam 60-70. Preturile se tin sus. Asta spre disperarea altora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 Da, pacat ca nu prea se vand si de la noi la ei. Si eu vazusem prin toamna un rd04 la 3500 pe moto it pentru ca avea carena "boano", in rest,totul stock. Spor si sa vina odata caldura ca mi-e dor de bulbucaitul motorului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dudaroc Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 (editat) salutare caut urmatoarele intr-o stare cat mai ok: Bascula (RD03) Oase suspensie - [triunghiul mai exact] (RD03) Ax roata plus distantiere (RD03) Melci reglaj ax (RD03) Portetrier (RD03) Etrier (RD03) daca are careva tot pachetul si poate sa faca un pret bun ar fi fain multumesc Editat Februarie 2, 2015 de dudaroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 Pimp-uiesti transalpul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dudaroc Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 ce a mai ramas din el ) caut inclusiv roata si sistem de franare de CRF450R (dupa 2007/2008) daca se intampla sa stiti pe careva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Februarie 3, 2015 Share Postat Februarie 3, 2015 dudadiu . Mountain Dew! Ce mai faci amice, două mâini, două picioare ? Hai neamule ia Africana, am două la număr de vânzare ( RD07 1993 şi RD07a 1998 ). Tunate şi accesorizate, fiecare personalizate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Februarie 3, 2015 Share Postat Februarie 3, 2015 Duda, ce-i drept e drept. Decat sa pimpuiesti Transalpul mai bine cumperi cârna de la Andry. Financiar ieși mai bine. Și ai africana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Februarie 4, 2015 Share Postat Februarie 4, 2015 Nu fi nebun, consumul de la Transalp no să-l mai ai . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Februarie 5, 2015 Share Postat Februarie 5, 2015 Cine se uita la consum cand face acrobatii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Februarie 6, 2015 Share Postat Februarie 6, 2015 in cazul tau si al lui Mihutz cand faceti acrobatii scade si mai tare consumul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihutz77 Postat Februarie 6, 2015 Share Postat Februarie 6, 2015 consumul de adrenalina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Februarie 6, 2015 Share Postat Februarie 6, 2015 1--0 pt. tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Februarie 6, 2015 Share Postat Februarie 6, 2015 (editat) Avand în vedere că e topic strict de africane, o să mă iertați că postez o vânzare Scot la vânzare suporții din imagine și topcase-ul cu suportul aferentPreț suporți sidecase: 60 euro negociabil Preț topcase+suport: 150 euro negociabil Editat Februarie 6, 2015 de Korben Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Februarie 6, 2015 Share Postat Februarie 6, 2015 Dragi prieteni, Dupa indelungi cercetari si verificari, am hotarat ca perioada cea mai buna pentru intalnirea de la Nadrag de anul acesta este 12-13-14 iunie. Superstitiosii pot sambata sa ramana in tabara si sa nu faca traseul Preaveselitul Africanie este asteptat sa oficieze si la Nadrag slujba de sambata seara Asa ca notati-va in calendar weekendul acesta, dati cu mir pe lant si cu tamaie pe tobe, inchinati-va la Africana si lepadati-va de necuratul (aka alte activitati din acel weekend). Am anuntat din timp data pentru ca fiecare sa poata sa isi faca planurile corespunzator. Trupa din Timisoara si baietii din Nadrag va asteapta cu drag! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihutz77 Postat Februarie 6, 2015 Share Postat Februarie 6, 2015 Pai in cazul asta ma vad nevoit sa aman un pic tura de Azerbaidjan. Pune-ma pe lista cu "prezent" :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Februarie 6, 2015 Share Postat Februarie 6, 2015 Sa fiu sincer, si eu am anulat un sejur la Baile Olanesti din cauza intalnirii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihutz77 Postat Februarie 6, 2015 Share Postat Februarie 6, 2015 Cam asa am ratat Valeniul :-( » Post actualizat in 06 Feb 2015 20:59 Pe langa Saint Moritz » Post actualizat in 06 Feb 2015 21:04 Prin Alpi » Post actualizat in 06 Feb 2015 21:06 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Februarie 7, 2015 Share Postat Februarie 7, 2015 Prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Februarie 7, 2015 Share Postat Februarie 7, 2015 (editat) Dragi prieteni, Preotul asta din Valeni, va ramane in istorie. Editat Februarie 7, 2015 de pedros Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neagu Postat Februarie 10, 2015 Share Postat Februarie 10, 2015 Prezent.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Februarie 10, 2015 Share Postat Februarie 10, 2015 As zice a am sa fiu si eu acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Februarie 10, 2015 Share Postat Februarie 10, 2015 As zice sa fii Offtopic: vezi ca te intreaba careva de GPS62 pe topicul de GPS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Februarie 11, 2015 Share Postat Februarie 11, 2015 Salutare, dupa "Bikes on ice" 2015 unde m-asi bucura sa ma vad macar cu cativa dintre voi, intentionez sa bag cateva reparatii si upgrade-uri pentru noul sezon. M-am decis sa comand de pe ebay un releu cu mosfeturi ca s-au ieftinit. Sunt cam doua modele de fapt acolo, unul mai "subtire" la vre-o 35 $ iar altul ceva mai mare la vre-o 60 $. Ideea e ca regulatoarele mosfet au randament mai bun si vreu sa castig macar 1 volt in plus, pentru ca daca imi merg ambele xenoane stau mereu cu bateria cam descarcata.sau cum am mai povestit alternatorul de africana e cam la limita in special dupa o anumita varsta si demagnetizare aferenta. Si-a tras careva mosfet si daca da de care ?, pareri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebicozaurus Postat Februarie 12, 2015 Share Postat Februarie 12, 2015 Salutare, dupa "Bikes on ice" 2015 unde m-asi bucura sa ma vad macar cu cativa dintre voi, intentionez sa bag cateva reparatii si upgrade-uri pentru noul sezon. M-am decis sa comand de pe ebay un releu cu mosfeturi ca s-au ieftinit. Sunt cam doua modele de fapt acolo, unul mai "subtire" la vre-o 35 $ iar altul ceva mai mare la vre-o 60 $. Ideea e ca regulatoarele mosfet au randament mai bun si vreu sa castig macar 1 volt in plus, pentru ca daca imi merg ambele xenoane stau mereu cu bateria cam descarcata.sau cum am mai povestit alternatorul de africana e cam la limita in special dupa o anumita varsta si demagnetizare aferenta. Si-a tras careva mosfet si daca da de care ?, pareri. Parerea mea e ca nu-ti incarca corect releul ce-l ai acum pe motor. Daca ai peste 14.7 maxim maxim 15V fierbi bateria! Nu exista notiunea de a avea mai multi volti ca e mai bine! Incarcarea corecta este intre 13.3 si 14.7. Ideal ar fii sa fie 14.3 - 14.5. Daca cu xenoane iti incarca gresit ceva nu e bine. Xenoanele consuma 35W / bec. Halogenele normale 55W / bec. Deci cu xenoane ai un consum redus de curent. De diferenta de consum poti pune linistit manere incalzite. Nu am incercat mosfeturi dar sunt mega multumit de ceea ce fac baietii de la Ignitech. Pune un link cu ceea ce ai gasit. Preturile sunt atractive si sunt curios de cum fluctueaza tensiunea in functie de consumatori. La releul original tensiunea fluctueaza destul de mult 13.6 - 14.6. La ignitech sa cam fixa la 14.2. cu variatiuni de +- 0.2V Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Februarie 12, 2015 Share Postat Februarie 12, 2015 eu am unul prin debara dar nu am apucat sa il montez ca nu a fost nevoie. Si n am nici conectorii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate