Bogdan03 Postat Octombrie 5, 2015 Share Postat Octombrie 5, 2015 Viata e greu +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
capusang Postat Octombrie 5, 2015 Share Postat Octombrie 5, 2015 poate va intereseaza ceva piese de aici, de la varu mic si slab al Reginei. /index.php?/topic/732089-dezmembrez-honda-transalp-rally-pd06-1996/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Octombrie 7, 2015 Share Postat Octombrie 7, 2015 Am şi eu o Africană faină. Ediţie neagră. Mă laud, dar e şi de vânzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Octombrie 7, 2015 Share Postat Octombrie 7, 2015 (editat) Faceam asta de cand am semnalat prima oara problema cu papat ulei + fum, insa ma lovesc de 2 mari incoveniente (de fapt 3): Va fi din ce in ce mai liniste prin service-uri cat de curand. Du-te cu ea la un mecanic bun (care nu o sa mai fie asa acaparat de pe la 1 nov aprox) si cere o evaluare. In fct de ce iti va spune ca are vei putea decide dacă o repari sau o dezmembrezi/vinzi. Editat Octombrie 7, 2015 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Octombrie 9, 2015 Share Postat Octombrie 9, 2015 O noutate pe piata: http://olx.ro/oferta/honda-african-twin-ID4M90K.html#97ed17214c Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Octombrie 9, 2015 Share Postat Octombrie 9, 2015 O noutate pe piata: http://olx.ro/oferta/honda-african-twin-ID4M90K.html#97ed17214c Ce-mi plac anunturile astea din care iti dai sigur seama de toate chichitele si care te ajuta sa te hotarasti sa cumperi produsul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 9, 2015 Share Postat Octombrie 9, 2015 Cam scumpa Mai pun 10.000 si o iau pe aia noua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanLNI Postat Octombrie 9, 2015 Share Postat Octombrie 9, 2015 Ce-mi plac anunturile astea din care iti dai sigur seama de toate chichitele si care te ajuta sa te hotarasti sa cumperi produsul. Chichitele costa "scump", fratica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Octombrie 9, 2015 Share Postat Octombrie 9, 2015 (editat) Chichitele costa "scump", fratica Or costa,da' asta nu inseamna ca nu poti sa pui niste poze calumea si sa dai niste detalii ca nu te costa nimic pe OLX. P.S. e Japanese Twin in cel mai bun caz Editat Octombrie 9, 2015 de Samo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibor_mt Postat Octombrie 11, 2015 Share Postat Octombrie 11, 2015 O noutate pe piata: http://olx.ro/oferta/honda-african-twin-ID4M90K.html#97ed17214c Nici asta nu vrea sa o vanda... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Africanu Postat Octombrie 11, 2015 Share Postat Octombrie 11, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 11, 2015 Share Postat Octombrie 11, 2015 Epic Mai motivant de atât nu se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihutz77 Postat Octombrie 12, 2015 Share Postat Octombrie 12, 2015 Foarte misto filmuletul. M-a dus cu gandul la taica-meu care la peste 70 de ani, saptamana trecuta si-a incheiat sezonul moto cu o tura facuta din Brasov peste munti prin trecatoarea de la Ojdula spre Focsani cu retur prin Adjud-Onesti calare pe Mobra lui din '70. In vara a mai facut cate o tura de Transalpina si una de Transfagarasan...tot cu aceiasi Mobra :-) Bineinteles si o tura de Techirghiol, la namol :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Octombrie 12, 2015 Share Postat Octombrie 12, 2015 da...galbena este ...il stie lumea deja! ) auzi ardelene! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Octombrie 12, 2015 Share Postat Octombrie 12, 2015 Cand ajungem si noi la varsta lui, asa or sa spuna si despre noi,cu africanele pe forum,unii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihutz77 Postat Octombrie 12, 2015 Share Postat Octombrie 12, 2015 (editat) Da, el este :-) Editat Octombrie 12, 2015 de Mihutz77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Octombrie 12, 2015 Share Postat Octombrie 12, 2015 pai pune poza aici sa o vedem si noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 12, 2015 Share Postat Octombrie 12, 2015 aia de pe pagina anterioara nu e buna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihutz77 Postat Octombrie 12, 2015 Share Postat Octombrie 12, 2015 Cum ajung acasa, ii arat poza si ii si dau sa citeasca :-) Oricum, multumesc pt urari! In vara asta m-a facut cu turele, eu lucram in weekend la casa iar el venea sa-mi spuna dimineata pe unde o taie cu Mobra lui. Seara venea rupt de oboseala dar cu zambetul pana la urechi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Octombrie 13, 2015 Share Postat Octombrie 13, 2015 La mine nu se incarcase poza, scuze. Acum o vad, dar parca e chiar Mihutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Octombrie 14, 2015 Share Postat Octombrie 14, 2015 Asta pentru ca e casca lui cea portocalie -- numai ca acum mihutz a facut update -- la Black Uvex ...ha ha! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan03 Postat Octombrie 14, 2015 Share Postat Octombrie 14, 2015 Cred ca ma bate gandul sa-mi vand motoreta pt ca nu am bani sa o repar acum si oricum nu mai e sezon de mers. Intereseaza pe cineva un RD03? (cu ceva probleme la motor, ce are concret, inca nu stiu,dar am fost suficient de sincer pe topic). Daca nu, o dezmembrez, dar nu dau piese decat daca dau odata cateva, nu vreau sa incep sa vand 2-3 piese si sa raman cu restul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 14, 2015 Share Postat Octombrie 14, 2015 Poze fresh? Pret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan03 Postat Octombrie 14, 2015 Share Postat Octombrie 14, 2015 Poze fresh? Pret? Fac in curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Octombrie 14, 2015 Share Postat Octombrie 14, 2015 Pret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate