raoulserban Postat Iulie 3, 2017 Share Postat Iulie 3, 2017 O metoda folosita de mine la diverse comparatii e sa compar piesele in mediul virtual folosind partsfiche Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varg-voshod Postat Iulie 24, 2017 Share Postat Iulie 24, 2017 Am dat ieri cu spray de curatat frane pe galeriile de admisie si din pacate a inceput sa prinda aer fals din nou si se tura. Ce m-a surprins a fost ca se tura la fel cand dadeam cu spray pe garnitura capacului de la chiuloasa cilindrului din spate. Se tura ca si cum prinde aer fals si pe acolo. Garnitura categoric trebuie schimbata pentru ca pierde putin ulei dar stie careva de ce prinde aer fals pe la garnitura capacului de chiuloasa si sa se tureze ? » Post actualizat in 24 Jul 2017 07:42Poate are legatura cu faptul ca din cilindrul spate pleaca furtunul de vaccum catre pompa de benzina vaccumetrica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Iulie 24, 2017 Share Postat Iulie 24, 2017 Furtunul de vaccum nu pleaca din cilindru ci din galeria de admisie a chiuloasei spate. Despre faptul ca se tureaza cand dai cu spray de frane pe garnitura capacului de chiuloasa nu stiu ce sa spun, inclin sa cred ca de fapt ajunge lichid in galeria de admisie. Asta daca ai dat cu spray in partea din fata a garniturii. Ulei de obicei curge in partea din spate unde se duce dracului garnitura din cauza temperaturii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varg-voshod Postat Iulie 24, 2017 Share Postat Iulie 24, 2017 Probabil prinde aer fals la imbinarea dintre galerie si air box. Garnitura capacului a fost schimbata in 2014 cand i-am facut jocul la supape. Inainte de asta cred ca a avut garnitura originala si cred nu a umblat nimeni acolo din fabrica pentru ca nu pierdea ulei.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat August 3, 2017 Share Postat August 3, 2017 Domnilor, Leo si Sebi ar cam dori sa stie pe cine conteaza la intrunirea de anul acesta care va avea loc la Valenii de Munte intre 25-27 august Fiti amabili si completati formularul prezentat in linkul de mai jos https://goo.gl/forms/y8unxbcgCtR3Myx53 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducanescovan Postat August 3, 2017 Share Postat August 3, 2017 salutare are cineva juguri bune pentru furca de RD04? am cautat pe olx and shit dar nu am mai gasit merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat August 5, 2017 Share Postat August 5, 2017 salutare are cineva juguri bune pentru furca de RD04? am cautat pe olx and shit dar nu am mai gasit merci Dami un telefon de marti incolo acuma nu sunt in tara ...0745538663 mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat August 7, 2017 Share Postat August 7, 2017 Domnilor, Leo si Sebi ar cam dori sa stie pe cine conteaza la intrunirea de anul acesta care va avea loc la Valenii de Munte intre 25-27 august Fiti amabili si completati formularul prezentat in linkul de mai jos https://goo.gl/forms/y8unxbcgCtR3Myx53 Văleniul pică mereu într-o dată norocoasă, să ne vedem sănătoși! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobertAmbrozie Postat August 19, 2017 Share Postat August 19, 2017 Domnilor , motocicleta mea merge bine . Dar cam consuma. Daca anul trecut eram in jur de 7-7.5 , anul asta sunt in jur de 8-8.5 . Este posibil sa merg eu mai agresiv un pic anul asta fata de anul trecut... ? Totuși aș căuta și altele cauze. Opinii ? RD04 91 , 100.000 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat August 19, 2017 Share Postat August 19, 2017 Vezi la carburație: curățat si reglat. Vezi sa fie filtrul de aer curat, bujiile noi sau curate. Eu am reusit sa o regleze astfel încât să consume 7.7 urban,în rest nu am mai controlat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat August 20, 2017 Share Postat August 20, 2017 Domnilor , motocicleta mea merge bine . Dar cam consuma. Daca anul trecut eram in jur de 7-7.5 , anul asta sunt in jur de 8-8.5 . Este posibil sa merg eu mai agresiv un pic anul asta fata de anul trecut... ? Totuși aș căuta și altele cauze. Opinii ? RD04 91 , 100.000 km Si a mea incepuse sa consume cam mult. Cauza a fost discuri de frana ondulate. Mergea infranat. Am schimbat discurile - consum mic numaidecat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibor_mt Postat August 20, 2017 Share Postat August 20, 2017 Domnilor , motocicleta mea merge bine . Dar cam consuma. Daca anul trecut eram in jur de 7-7.5 , anul asta sunt in jur de 8-8.5 . Este posibil sa merg eu mai agresiv un pic anul asta fata de anul trecut... ? Totuși aș căuta și altele cauze. Opinii ? RD04 91 , 100.000 km Stai linistit Si al meu merge foarte bine Dar in oras consuma 11-12, iar afara 7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat August 21, 2017 Share Postat August 21, 2017 Stai linistit Si al meu merge foarte bine Dar in oras consuma 11-12, iar afara 7 Da, dar al tau e cu fainoșag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat August 21, 2017 Share Postat August 21, 2017 Domnilor , motocicleta mea merge bine . Dar cam consuma. Daca anul trecut eram in jur de 7-7.5 , anul asta sunt in jur de 8-8.5 . Este posibil sa merg eu mai agresiv un pic anul asta fata de anul trecut... ? Totuși aș căuta și altele cauze. Opinii ? RD04 91 , 100.000 km Primo verifici membranele! Dacă ai una „ciupită” consumul crește spectaculos. 2. Renunțați cu toții la mizeriile de filtre de hârtie. Le suflam periodic și m-am străduit să-mi iau unul nou în fiecare an, degeaba! Dacă umbli mult în teren se înfundă iremediabil, degeaba le sufli. De când mi-am pus filtru de burete (home made) 5,5-5,8 și trag de motor, nu mă joc! Înainte nu puteam să-l scot sub 6,5 nici cu mătănii! „Orgasmul ” de consum a fost acum 3 ani când îmi lua și 8-8,5! Am renunțat la cortul „parașută ” de 2 persoane și mi-am luat unul de una, degeaba! Apoi mi-am dat seama că prinsesem un filtru rebutat cine știe unde dreak le mai fac! Apoi mi-am pus burete, îl spăl de 2-3 ori pe an dar consumul a devenit ceea ce trebuie! La cât am umblat eu imi vine să-mi tai venele câtă benzină am risipit 7 ani! La naiba, am făcut un calcul sumar și-mi ies vre-o 2000 litri, cam 10 mii lei, 2000 euro! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobertAmbrozie Postat August 21, 2017 Share Postat August 21, 2017 Ok , multumesc pentru sugestii , o sa verific toate cauzele posibile ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat August 23, 2017 Share Postat August 23, 2017 Toate bune, eu o iau mâine ca aproape în fiecare an încetișor către Văleni unde voi ajunge ca de obicei primul dar nu înaintea lui Pedros&comp . Mi-am făcut din nou un traseu ocolit prin România pitorească. Să ne vedem cu bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat August 23, 2017 Share Postat August 23, 2017 Si noi tot de maine dimineata plecam. Dormim o noapte in zona Ciungetu/Malaia apoi vineri dimineata spre Valeni tot pe un traseu ocolit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat August 23, 2017 Share Postat August 23, 2017 Unde in Valeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat August 23, 2017 Share Postat August 23, 2017 (editat) Unde in Valeni? Senior Constantin, De la benzinăria Petrom aflată la intersecția 1A cu 102 B mergeți înspre centru și faceți prima la stânga, str. Bratocea cred. Apoi treceți podul peste Teleajen și imediat după pod o luați pe lîngă râu în aval (drum de pământ) până dați de întrunire. 0730202594 pt orice eventualitate. https://goo.gl/maps/KP1ocgtUApo Editat August 23, 2017 de Galen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat August 24, 2017 Share Postat August 24, 2017 Multumesc. Trec sambata dim. pe acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Africanu Postat August 24, 2017 Share Postat August 24, 2017 @Constantin Sa fii la 9 acolo, daca vrei sa faci tura cu ei. Altfel pierzi mult din ce e interesant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat August 28, 2017 Share Postat August 28, 2017 Multumim prietenilor din Valeni pentru organizare. Ca de fiecare data ne-am simtit foarte bine. Combinat si cu cele doua zile de traseu ocolit spre Valeni, am avut parte de o tura interesanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat August 28, 2017 Share Postat August 28, 2017 (editat) Ca de obicei mari domni, mari pasionați prietenii din Văleni. S-au îngrijit să nu ne lipsească nimic, au fost gazde ireproșabile. Mă bucur că am avut bucuria să le fiu și anul acesta oaspete. M-am cam întins cu drumul de întoarcere ajungând acasă aproape de miezul nopții . Drumul forestier Gura Teghii- Comandău - Covasna, baia din lacul Sf Ana și ocolurile făcute și-au spus cuvântul. Poze cât de repede. » Post actualizat in 28 Aug 2017 09:54Pozele mele: https://www.facebook.com/suciu.calin.1/media_set?set=a.1808945442452932.1073742033.100000124824079&type=3&pnref=story Editat August 28, 2017 de Galen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dracones Postat August 30, 2017 Share Postat August 30, 2017 Salut Poate un coleg sa mă ajute cu cotele rulmenților la roata fata și a simeringurilor precum și cotele rulmenților din jug. Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat August 31, 2017 Share Postat August 31, 2017 http://www.atic.org/faq/bearings.php Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate