ray Postat Februarie 19, 2006 Share Postat Februarie 19, 2006 Salutare! Am intampinat vremea buna cum se cuvine... 2 plimbari in 2 zile, plus ca am vazut zeci de motoare prin Bucuresti in acest week-end. Superb week-end! Deci.. dupa plimbarea de ieri pe A2, terminata cam pe intuneric si frig, ne-am hotarat sa ne vedem mai devreme, si anume la 12 la Arc. Destinatia initiala a fost Branesti, dar am mai mers un pic pana la un lac (Belciugatele) - felicitari celui care a avut ideea Vreme buna, peisaj super, mancare buna, lac inghetat, acrobatii (stege), enduroaie prin noroaie, caini uriasi... am avut de toate ce sa mai Urmeaza pozeleeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry Postat Februarie 19, 2006 Share Postat Februarie 19, 2006 Super poze multumim Ray Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Februarie 19, 2006 Share Postat Februarie 19, 2006 (editat) misto of cand se dau iara examenele ca am motor si nu pot sa il calaresc Editat Februarie 19, 2006 de dracushorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Februarie 19, 2006 Share Postat Februarie 19, 2006 Sint rupt de oboseala. Nici nu stiu de la ce. Si repede ati mai pus pozele. Eu abia am ajuns acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Februarie 19, 2006 Autor Share Postat Februarie 19, 2006 Am ajuns mai devreme acasa, Horia avea treaba.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Februarie 19, 2006 Share Postat Februarie 19, 2006 bravo voua, macar va gasiti mai multi. Pe aici am iesit doar eu cu Pacasac, si ne-am mai intalnit in Codlea cu un singur motor, un CBR-F negru.prin brasov, nici tipenie de motor.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Februarie 19, 2006 Share Postat Februarie 19, 2006 V`am vazut cand ati plecat,din pacate aveam meci atuncia si nu am putut venii,am iesit dupa eu si inca 2 prieteni si ne`am plimbat prin jurul bucurestiului pozele sunt cam nashpa k sunt facute cu telefonu`,sorry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonu Postat Februarie 19, 2006 Share Postat Februarie 19, 2006 Super misto pozele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Februarie 19, 2006 Share Postat Februarie 19, 2006 misto plimbarica bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Februarie 19, 2006 Share Postat Februarie 19, 2006 Salutare! Am intampinat vremea buna cum se cuvine... 2 plimbari in 2 zile, plus ca am vazut zeci de motoare prin Bucuresti in acest week-end. Superb week-end! Deci.. dupa plimbarea de ieri pe A2, terminata cam pe intuneric si frig, ne-am hotarat sa ne vedem mai devreme, si anume la 12 la Arc. Destinatia initiala a fost Branesti, dar am mai mers un pic pana la un lac (Belciugatele) - felicitari celui care a avut ideea Vreme buna, peisaj super, mancare buna, lac inghetat, acrobatii (stege), enduroaie prin noroaie, caini uriasi... am avut de toate ce sa mai Urmeaza pozeleeeee Salutare. A fost o plimbare pe cinste. Mai adaug si eu citeva poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enduro_mania Postat Februarie 19, 2006 Share Postat Februarie 19, 2006 Frumoase poze preferata mea e cea cu dr-ul, nu ma inrebati de ce ..... La mine e inca zapada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Februarie 19, 2006 Share Postat Februarie 19, 2006 frumoasa plimbare eu astept kitul lant si am iesit sa vad cum e pe tihuta zapada:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Josephine Postat Februarie 19, 2006 Share Postat Februarie 19, 2006 Super plimbareeeeeee A meritat fiecare minut de asteptare din iarna asta... De la Belciugatele am mers la Caldarusani, unde ne-a prins seara. Nu a fost foarte frig la intoarcere, mai ales ca termometrele din Bucuresti indicau 9 grade C la ora 20:00. Trebuie s-o repetam cat mai curand. Totul e sa fie si vremea de acord cu noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 19, 2006 Share Postat Februarie 19, 2006 Misto pozele Imi pare rau ca nu am venit dar nu mi-a sunat ceasul de dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Februarie 19, 2006 Share Postat Februarie 19, 2006 Bravo, va invidiez Deh, unii au jucariile bulite Da' se refac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Februarie 19, 2006 Share Postat Februarie 19, 2006 da, faine pozele. Vreme intradevar frumoasa. Si noroaiele au fost faine... Cam grea vaca dar e placut rau sa te bagi prin mocirla.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonu Postat Februarie 19, 2006 Share Postat Februarie 19, 2006 da, faine pozele. Vreme intradevar frumoasa. Si noroaiele au fost faine... Cam grea vaca dar e placut rau sa te bagi prin mocirla.... Pacat ca ai ratat plimbarea la Caldarusani , nu sti ce ai pierdut. Iar cu plimbarea prin mocirla ar trebui sa vi mai des si sa-ti cumperi niste mitas E 09 sau macar E 08. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Februarie 19, 2006 Share Postat Februarie 19, 2006 bravo mai Deh, unii au jucariile bulite jucaria mea a revenit la viata in seara asta la ora 11, dupa 3 zile de stat in convalescenta. we asta l-am pierdut cu cheile in mana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonu Postat Februarie 19, 2006 Share Postat Februarie 19, 2006 (editat) Salutare! Am intampinat vremea buna cum se cuvine... 2 plimbari in 2 zile, plus ca am vazut zeci de motoare prin Bucuresti in acest week-end. Superb week-end! Deci.. dupa plimbarea de ieri pe A2, terminata cam pe intuneric si frig, ne-am hotarat sa ne vedem mai devreme, si anume la 12 la Arc. Destinatia initiala a fost Branesti, dar am mai mers un pic pana la un lac (Belciugatele) - felicitari celui care a avut ideea Vreme buna, peisaj super, mancare buna, lac inghetat, acrobatii (stege), enduroaie prin noroaie, caini uriasi... am avut de toate ce sa mai Urmeaza pozeleeeee Daca v-a placut unde v-am dus la Belciugatele va iau data viitoare si la Caldarusani , Valabil pentru cei care nu au vrut sa continue calatoria: nu stiti ce ati pierdut. Editat Februarie 19, 2006 de Dragonu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Februarie 20, 2006 Share Postat Februarie 20, 2006 Super plimbareeeeeee A meritat fiecare minut de asteptare din iarna asta... De la Belciugatele am mers la Caldarusani, unde ne-a prins seara. Nu a fost foarte frig la intoarcere, mai ales ca termometrele din Bucuresti indicau 9 grade C la ora 20:00. Trebuie s-o repetam cat mai curand. Totul e sa fie si vremea de acord cu noi eu iarna asta nu am asteptat am mers pe zapada gheata:P acuma se simte la s,ale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonu Postat Februarie 20, 2006 Share Postat Februarie 20, 2006 Subscriu. Un baiat de milioane Dragonu asta In afara de bucatile de drum in care ne-am rupt animalele cu 40/h iar dragonul survola cu 100, a fost totul feeric. Mai ales oprirea in mijlocul padurii cand am stins luminile si ne-am uitat la stele.....in timp ce faceam un pipi....a fost romantic! Salut Stege Tati vinde Kawa si treci la enduro, asa nu te voi mai auzi cum te vaicaresti "pe drum de drum" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Februarie 20, 2006 Share Postat Februarie 20, 2006 Am ajuns mai devreme acasa, Horia avea treaba.. Scuze,dar cu femeia nu te pui....parca era pitbull in lesa cand am ajuns acasa ! Baiazid nu stie la ce se inhama ... Dragonule a fost super ! Ai ceva teren pe acolo si vrei sa il ari ? Mai ia data viitoare ceva enduristi si faceti treaba ca lumea Super ! Le ai cu fotografiile.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_evil Postat Februarie 20, 2006 Share Postat Februarie 20, 2006 Salutare acum am ajuns si eu acasa murdar si rupt de oboseala, a fost "fain" drumul exceptie cu touring pe camp numai vreau camp si vaca mea pe el ca nu ne potrivim .Frumoasa casa, frumos motor si noi prieteni buni, sper sa ne mai vedem si s-a mai ai rabdare sa ne mai astepti si pe noi. Tare Dragonul tare rau, si baiatul cu Vfr-ul de 800 super de treaba si el si sotia lui, sper sa invete cat mai bine sa mearga si sa uite cuvintele "dat pe o roata". Bafta si numai bine la toti prietenii care am fost la plimbare si sper sa o mai facem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valhall Postat Februarie 20, 2006 Share Postat Februarie 20, 2006 A fost super frumos drumul, dar si locatia. Multam fain ca m ati luat si pe mine cu voi! - GSXF Rosu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebel Postat Februarie 20, 2006 Share Postat Februarie 20, 2006 O sa citesc mai cu atentie forumul ca am ratat duminica intalnirea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate