Dan.Andrei Postat Decembrie 5, 2014 Share Postat Decembrie 5, 2014 Am incercat si la Metric Motion, si la Mymoto .. nu au Airmada in stoc. La scorpio n-am incercat recent dar acum putin timp stiu ca nu aveau Airmada. Am inteles ca noua generatie, Alliance, Airmada, Airframe, Variant ar avea acelasi calapod la interior. Cred ca o sa ma risc pana la urma cu proba la un Alliance. Daca nu se potriveste, asta e ... vine cadoul mai tarziu Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punkz Postat Decembrie 5, 2014 Share Postat Decembrie 5, 2014 http://moto-gear.ro/index.php/cautaProdus/paginare/90 dar sunt prin Ploiesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Decembrie 5, 2014 Share Postat Decembrie 5, 2014 Airmada are cu totul alt calapod...nu se potriveste cu nici unul din modelele anterioare...este pe fitment cu Shoei in general, adica eu care port in mod normal M nu imi pot lua decat L la Airmada pentru ca este foarte stramta la intrare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metricmotion Postat Decembrie 5, 2014 Share Postat Decembrie 5, 2014 Salutare! Am vazut ca apare si numele nostru mai sus si am zis sa participam si noi la discutie. Intr-adevar, Airmada nu mai avem momentan in stoc, doar Alliance, dar se poate face o idee asupra marimii potrivite. Calapoadele interioare difera doar pe partea de alungire, Airmada avand o structura "short/low oval" pe cand Alliance este un "long oval". Pentru marime circumferentiala, nu exista nici o diferenta intre cele doua. Icon ofera, pentru cei care doresc o marime perfecta pentru "tartacuta", pometi interiori de diverse dimensiuni care sa asigure o "potriveala" cat mai buna. Ce s-a modificat cu adevarat este intr-adevar exteriorul, unde Airmada ofera patru dimensiuni de carcasa externa pe cand restul gamelor au doua sau trei. Spre exemplu, Alliance are disponibile decat doua dimensiuni. numai bine, Razvan@metricmotion.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan.Andrei Postat Decembrie 5, 2014 Share Postat Decembrie 5, 2014 @Razvan .. 10x pentru interventie. Am primit mail-urile de la tine si ti-am si raspuns. Ramane sa ne auzim cand primesc confirmarea pentru modelul dorit ... deh, femeile sunt mai indecise din fire ... Numai bine, weekend placut tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Decembrie 6, 2014 Share Postat Decembrie 6, 2014 te sfatuiesc sa nu cumperi icon fara sa probezi ! eram la scorpio sa cumpar un hjc ,dupa ce am cumparat casca am zis sa probez si un icon aceeasi marime,stupoare ....nu-mi intra nici macar pana pe frunte mult succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexysexy Postat Decembrie 6, 2014 Share Postat Decembrie 6, 2014 Inseamna ca eu sunt cu probleme la "BILA" Am avut Icon Airmada Chainbrain marimea L si a fost larga, mare si foarte grea. Mi am luat un HJC marimea M si vine super bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Decembrie 6, 2014 Share Postat Decembrie 6, 2014 Sunt chinezarii vopsite frumos, cam grele si prea putin aerodinamice...si cu toate astea...eu sunt fan ICON Dupa ce ai reusit sa o indesi pe cap masura corespunde...dar sunt foarte foarte stramte la intrare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan.Andrei Postat Decembrie 8, 2014 Share Postat Decembrie 8, 2014 Pff, nu sti cu adevarat ce inseamna "stramt la intrare" pana nu incerci un Schuberth SR1 . La Icon n-am avut "placerea" asta, cel putin, nu la Mainframe sau Alliance. Poate la modele mai noi o fi asa. Oricum, o intrare mai stramta inseamna o izolare mai buna in partea de jos, mai putin curent, mai putin zgomot ... doar ca sunt sanse sa ramai fara urechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leoangi Postat Decembrie 8, 2014 Share Postat Decembrie 8, 2014 Sunt chinezarii vopsite frumos, Pe Airmada mea scrie made in Korea, nu stiu ce spui tu! M-am riscat si am luat-o din SUA. L port - L am comandat ....si s-a potrivit la fix. Cu "intratul greu" cred ca sunt mofturi daca in rest te simti perfect cu ea.... )) despre casca vorbesc nu va ganditi la altceva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Decembrie 8, 2014 Share Postat Decembrie 8, 2014 Pff, nu sti cu adevarat ce inseamna "stramt la intrare" pana nu incerci un Schuberth SR1 . La Shubert si la Scorpion in general iei o masura cu un nr. mai mare (eu de exemplu nu pot sa port M-ul de la scorpion fara sa se lase cu durere de cap). Cam asa mi s-au potrivit mie si asa am inteles si de la altii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leoangi Postat Decembrie 8, 2014 Share Postat Decembrie 8, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Februarie 9, 2021 Share Postat Februarie 9, 2021 E important sa vezi ce forma ai nevoie, s-ar putea cele de la Icon sa nu iti vina. De lasat, da, se lasa mult. Am avut un Airframe acum cativa ani si la ceva vreme s-a facut prea mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Februarie 9, 2021 Share Postat Februarie 9, 2021 Orice casca se lasa cu timpul, mai ales daca speli des interiorul, dar daca nu se potriveste forma poate fi extrem de neplacuta pana se lasa suficient. @vladf, buretii aia din interior se mai schimba din cand in cand, daca iti e casca prea mare inseamna ca trebuiau schimbati buretii. Stii, si lantul cand depaseste limita de reglaj se schimba, sunt consumabile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Februarie 10, 2021 Share Postat Februarie 10, 2021 Acum 19 ore, AdrianB1 a spus: @vladf, buretii aia din interior se mai schimba din cand in cand, daca iti e casca prea mare inseamna ca trebuiau schimbati buretii. Stii, si lantul cand depaseste limita de reglaj se schimba, sunt consumabile. Senzational. Incredibil. Cata cunostinta intr-un singur om. Am spus ca s-a facut prea mare, n-am spus in cat timp, nu? Daca ai avea un lant care se intinde in 3000km, ai zice ca e un lant de rahan dar daca s-ar intinde in 30.000km ai trece cu vederea si ai considera ca e normal, e consumabil. Sparge-ti semintele in alta parte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate