demostene Postat Februarie 21, 2006 Share Postat Februarie 21, 2006 N-am rezistat tentatiei si am tras o fuga cu pana la Azuga, la ski Cu ocazia asta am descoperit ca echipamentul moto este perfect adaptat situatiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Februarie 21, 2006 Share Postat Februarie 21, 2006 Pana la urma ti-ai luat Transalp. Sa-l stapanesti sanatos!!! PS. Misto plimbarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Februarie 21, 2006 Share Postat Februarie 21, 2006 Daca nu ai pus si schiurile pe el degeaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonu Postat Februarie 21, 2006 Share Postat Februarie 21, 2006 (editat) N-am rezistat tentatiei si am tras o fuga cu pana la Azuga, la ski Cu ocazia asta am descoperit ca echipamentul moto este perfect adaptat situatiei cum a fost soseaua? Editat Februarie 21, 2006 de Dragonu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Februarie 21, 2006 Share Postat Februarie 21, 2006 N-am rezistat tentatiei si am tras o fuga cu pana la Azuga, la ski Cu ocazia asta am descoperit ca echipamentul moto este perfect adaptat situatiei Cum ai transportat schiurile?! (nu ca nu s-ar putea dar nu le vad niciunde in prima poza) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Februarie 21, 2006 Autor Share Postat Februarie 21, 2006 Drumul a fost bun pana la serpentine. Mai apoi niste gheata, nisip... Chiar si dupa-amiaza cand m-am intors si era cald cam tot asa era din pacate. Din fericire n-am carat skiurile !! Claparii mai mergeau dar la skiuri ar fi fost jale O placa insa mi-ar fi tinut de cald la spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Februarie 21, 2006 Share Postat Februarie 21, 2006 Ar fi o cheste cu schiurile pe laterale Misto plimbarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Februarie 21, 2006 Share Postat Februarie 21, 2006 frumos!!! acuma stiu si eu de unde te intorceai cand te-am sunat! PS la Cluj- Baisoara e tot o statiune de ski! Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Februarie 21, 2006 Share Postat Februarie 21, 2006 Misto, motocicleta si schiul 2 sporturi frumoase! P.S.: Mai Demo, sper sa nu te superi, dar parca esti un Dan Nastase tanar, chiar semeni cu el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 Felicitari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 Misto, motocicleta si schiul 2 sporturi frumoase! P.S.: Mai Demo, sper sa nu te superi, dar parca esti un Dan Nastase tanar, chiar semeni cu el! Toata increderea in generatia tanara ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Februarie 28, 2006 Share Postat Februarie 28, 2006 Se pune astfel intrebarea: echipament de motor la ski&snowboard sau echipament de ski&snowboard pe motor? Eu am incercat ultima varianta si merge... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Martie 1, 2006 Share Postat Martie 1, 2006 Am fost si eu la ski saptamana trecuta, va recomand Poiana Brasov zapada buna, nu e aglomeratie - urcarea cu telegondola costa 120.000 de lei, dar merita. Coborarea pe Drumu Rosu dureaza cam 15-20 de minute, daca vrei sa o iei si pe alternative mai abrupte, nu te opreste nimeni. Va recomand cazare la "La Gheorghita", e un restaurant super din Fundata, pe soseaua Campulung-Brasov (pe Bran cum se zice), si mai nou si-a facut si hotel. Preturi mici - 600 de mii camera, 500 daca stai mai mult de o noapte, cladire noua, finisaje ca lumea, mancarea super buna si ieftina (de apreciat ca atat cat scrie in meniu atat platesti, nu iti baga "accesorii" pe nota). Localul e pe dreapta cum vii dinspre Campulung, in intersectia cu drumul care pleaca in stanga spre Sirnea. De aici pana in Poiana Bv sunt cam 25 de km, - 15 pana in Rasnov - 10 urcarea in Poiana. Bafta. Am de gand sa "calc" si weekendu asta pe-acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reydan Postat Martie 1, 2006 Share Postat Martie 1, 2006 Am fost si eu la ski saptamana trecuta, va recomand Poiana Brasov zapada buna, nu e aglomeratie - urcarea cu telegondola costa 120.000 de lei, dar merita. Am fost eu weekend-ul trecut (pe 26.02.2006) si urcarea cu telegondola era 100.000. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Martie 1, 2006 Share Postat Martie 1, 2006 Probabil daca luai card cu puncte venea mai ieftin. Eu am facut doua urcari, cu cartela de carton, 120.000 bucata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adibiker Postat Martie 1, 2006 Share Postat Martie 1, 2006 Ma gandesc sa fac si eu o asemenea escapada,dar nu stiu cum sa pun schiurile pe motor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Martie 2, 2006 Share Postat Martie 2, 2006 mai ai poze de pe partie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reydan Postat Martie 2, 2006 Share Postat Martie 2, 2006 Vedeti ca am impresia...ca....exista abonamente de o zi care sunt super ieftine (aproape 600k) In schimb aceste abonamente nu sunt afisate nicaieri...dar ele exista. Asa am auzit .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate