orestte Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 Iasi-constanta-mangalia-bucuresti-pitesti-rm valcea-ranca-obarsia lotrului (transalpina 2141m)-sebes-sibiu-medias-sigisoara-odorheiul secuiesc-mc ciuc-sanmartin-darmanesti (valea uzului 1500m)-comanesti-bacau-iasi aprx 2000km sibiu-mc ciuc pe cod galben purice ceva poze din valea uzului? partea de extrem a traseului restu de poze aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 Poze Seawolves-Transalpina-Valea Uzului(valea cu namol) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aran Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 (editat) Frati motociclisti din Iasi,va salut! Ca sa nu mai deschid un topic nou, am ales sa va rog aici in topicul acesta care include si iesiri De curand am gasit mai multe fotografii din anii '30-'40 printre care si pe aceasta. Va rog pe cei care sunteti in zona Teatrului Vasile Alecsandri, sau cei care aveti drum prin aceasta zona si aveti un aparat foto la indemana,va rog sa faceti o fotografie cladirii respective dintr-un unghi cat mai apropiat sau identic daca se poate cu cel din fotografia de mai jos. Stiu ca teatrul azi este in renovare,dar chiar si asa inconjurat de panourile respective,important este sa fie fotografiat dintr-un unghi cat mai apropiat de cel in care a fost fotografiat in anul 1944. Poate reuseste cineva care are o iesire cu motorul prin zona. Va multumesc! Salutari motociclisti! Mesaj completat Fotografia aceasta este expusa pentru prima data. Editat Iulie 5, 2010 de Aran Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 cine a fost asasinat ?? Frati motociclisti din Iasi,va salut!Ca sa nu mai deschid un topic nou, am ales sa va rog aici in topicul acesta care include si iesiri De curand am gasit mai multe fotografii din anii '30-'40 printre care si pe aceasta. Va rog pe cei care sunteti in zona Teatrului Vasile Alecsandri, sau cei care aveti drum prin aceasta zona si aveti un aparat foto la indemana,va rog sa faceti o fotografie cladirii respective dintr-un unghi cat mai apropiat sau identic daca se poate cu cel din fotografia de mai jos. Stiu ca teatrul azi este in renovare,dar chiar si asa inconjurat de panourile respective,important este sa fie fotografiat dintr-un unghi cat mai apropiat de cel in care a fost fotografiat in anul 1944. Poate reuseste cineva care are o iesire cu motorul prin zona. Va multumesc! Salutari motociclisti! Mesaj completat Fotografia aceasta este expusa pentru prima data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andro_cd Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 merge cineva in weekend 24-25 iulie 2010 la mare? (e si un concert MIKA in Mamaia) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oktane Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 tura de recunoastere Giumalau 17.07.2010: http://picasaweb.google.com/oktanmayusu/Giumalau# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 tura de recunoastere Giumalau 17.07.2010: http://picasaweb.google.com/oktanmayusu/Giumalau# frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 nu fiti egoisti, anuntati din timp o data si o ora atat avem nevoie aveti cumva si un traseu facut pe gmaps pe unde ati mers ? tura de recunoastere Giumalau 17.07.2010: http://picasaweb.google.com/oktanmayusu/Giumalau# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oktane Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 nu fiti egoisti, anuntati din timp o data si o ora atat avem nevoie aveti cumva si un traseu facut pe gmaps pe unde ati mers ? Nu suntem , fiindca daca eram nu mai impartaseam poze, insa unde sunt prea multi se incepe a se avea crija unul de altul si nu "crija" drumului. Traseul incepe din satul Rusca, la vreo 10 km de Vatra Dornei, pe valea Bistritei( in principiu trebuie de urmarit in tocmai marcajul triunghi rosu!!). numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
underix Postat Iulie 23, 2010 Share Postat Iulie 23, 2010 Frati motociclisti din Iasi,va salut!Ca sa nu mai deschid un topic nou, am ales sa va rog aici in topicul acesta care include si iesiri De curand am gasit mai multe fotografii din anii '30-'40 printre care si pe aceasta. Va rog pe cei care sunteti in zona Teatrului Vasile Alecsandri, sau cei care aveti drum prin aceasta zona si aveti un aparat foto la indemana,va rog sa faceti o fotografie cladirii respective dintr-un unghi cat mai apropiat sau identic daca se poate cu cel din fotografia de mai jos. Stiu ca teatrul azi este in renovare,dar chiar si asa inconjurat de panourile respective,important este sa fie fotografiat dintr-un unghi cat mai apropiat de cel in care a fost fotografiat in anul 1944. Poate reuseste cineva care are o iesire cu motorul prin zona. Va multumesc! Salutari motociclisti! Mesaj completat Fotografia aceasta este expusa pentru prima data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aran Postat Iulie 23, 2010 Share Postat Iulie 23, 2010 Multumesc pentru ajutor prietene @underix! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iulie 27, 2010 Share Postat Iulie 27, 2010 se mai tine intrunirea de la Sibiu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iulie 27, 2010 Share Postat Iulie 27, 2010 se mai tine intrunirea de la Sibiu? din cate cunosc la sibiu cei din crazy bike organizeaza hill climbing si nu mai fac intrunirea;) Mesaj completat sursa Mesaj completat maine 8.8.2010 ora 8 petrom pacurari plecare piatra neamt - la strand sa nu va uitati slipu acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat August 7, 2010 Share Postat August 7, 2010 as veni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cezarc7 Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 as veni Am impresia ca ti-e dor de gasca din Iasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oktane Postat August 19, 2010 Share Postat August 19, 2010 Valea Uzului/Ciobanus(Gosman-Tarcau) 14.08.2010 : http://picasaweb.google.com/oktanmayusu/ValeaUzuluiCiobanus# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat August 21, 2010 Share Postat August 21, 2010 4960km 31iulie-19August http://picasaweb.google.com/rzvn87/Dominat...daConcediu2010# Plecare la 23 noaptea ca sa ajung la dominatoriada 2010 Iasi-apuseni(muntele baisorii)-padis-transfagarasan-costinesti(schimbat ulei)-vadu-portita-dobrogea istria enisala(aici s-a spart amortizorul, cu ocazia asta am schimbat si placutele fata)-bucuresti-campulung-targoviste-brasov-sibiu-brezoi-oabrsia lotrului-petrosani-tg jiu-cheile sohodolului-petrosani again-tg jiu- baia de arama- baile herculane-orsova-portile de fier-cazanele dunarii-moldova noua-timisoara-faget-deva-alba iulia-turda-cluj(schimbat guma spate)-baia mare-sapanta-borsa-vatra dornei-bicaz-bicaz ardelean-ceahlau-piatra neamt-iasi. Mesaj completat Hello !Duminica vreau sa plec iar prin Cheile Bicazului, pe unul din traseele marcate pe harta. Inclin spre cel albastru,sau poate amandoua pe rand(mai dificil). Intentionez sa plec la ora 9 din Iasi, din Petrom Pacurari. Probabil (pt ca nu am mai fost niciodata) traseele sunt accesibile motocicletelor enduro-touring. Viteza localitati 80 - 90 km/h, in afara 100 - 120 km/h. Mesaj completat Din pacate excursia mea se anuleaza, din motive ce nu tin de vointa mea. sambata ora 9 petrom pacurari, plecarea 9:30 fix Mesaj completat sambata ora 9 petrom pacurari, plecarea 9:30 fix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Septembrie 6, 2010 Share Postat Septembrie 6, 2010 12 sept 2010 iesire enduro-enduro hard detali aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GDan Postat Septembrie 6, 2010 Share Postat Septembrie 6, 2010 4960km 31iulie-19August http://picasaweb.google.com/rzvn87/Dominat...daConcediu2010#Plecare la 23 noaptea ca sa ajung la dominatoriada 2010 Iasi-apuseni(muntele baisorii)-padis-transfagarasan-costinesti(schimbat ulei)-vadu-portita-dobrogea istria enisala(aici s-a spart amortizorul, cu ocazia asta am schimbat si placutele fata)-bucuresti-campulung-targoviste-brasov-sibiu-brezoi-oabrsia lotrului-petrosani-tg jiu-cheile sohodolului-petrosani again-tg jiu- baia de arama- baile herculane-orsova-portile de fier-cazanele dunarii-moldova noua-timisoara-faget-deva-alba iulia-turda-cluj(schimbat guma spate)-baia mare-sapanta-borsa-vatra dornei-bicaz-bicaz ardelean-ceahlau-piatra neamt-iasi. Mesaj completat sambata ora 9 petrom pacurari, plecarea 9:30 fix Mesaj completat sambata ora 9 petrom pacurari, plecarea 9:30 fix Foarte tare excursia. Mi-ar placea si mie asa ceva. Dupa ce-mi iau V-Strom ma bag si eu. Felicitari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucescuciprian Postat Septembrie 6, 2010 Share Postat Septembrie 6, 2010 "QUOTE (lucescuciprian @ Oct 9 2009, 06:51 PM) Hello ! Duminica vreau sa plec iar prin Cheile Bicazului, pe unul din traseele marcate pe harta. Inclin spre cel albastru,sau poate amandoua pe rand(mai dificil). Intentionez sa plec la ora 9 din Iasi, din Petrom Pacurari. Probabil (pt ca nu am mai fost niciodata) traseele sunt accesibile motocicletelor enduro-touring. Viteza localitati 80 - 90 km/h, in afara 100 - 120 km/h. Mesaj completat Din pacate excursia mea se anuleaza, din motive ce nu tin de vointa mea. sambata ora 9 petrom pacurari, plecarea 9:30 fix Mesaj completat sambata ora 9 petrom pacurari, plecarea 9:30 fix" Daca nu apare ceva neprevazut,count me in. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucescuciprian Postat Septembrie 6, 2010 Share Postat Septembrie 6, 2010 "QUOTE (lucescuciprian @ Oct 9 2009, 06:51 PM) Hello ! Duminica vreau sa plec iar prin Cheile Bicazului, pe unul din traseele marcate pe harta. Inclin spre cel albastru,sau poate amandoua pe rand(mai dificil). Intentionez sa plec la ora 9 din Iasi, din Petrom Pacurari. Probabil (pt ca nu am mai fost niciodata) traseele sunt accesibile motocicletelor enduro-touring. Viteza localitati 80 - 90 km/h, in afara 100 - 120 km/h. Mesaj completat Din pacate excursia mea se anuleaza, din motive ce nu tin de vointa mea. sambata ora 9 petrom pacurari, plecarea 9:30 fix Mesaj completat sambata ora 9 petrom pacurari, plecarea 9:30 fix" Daca nu apare ceva neprevazut,count me in. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Septembrie 12, 2010 Share Postat Septembrie 12, 2010 12 sept 2010 iesire enduro-enduro hard detali aici poze? filme? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brandon75 Postat Septembrie 12, 2010 Share Postat Septembrie 12, 2010 Salut! Incep prin a va multumi, celor care au fost astazi prezenti la Enduro-Enduro Hard, (EEH 2010 sept.) si in mod special mentorului meu care m-a dat astazi cu KTM-ul lui, sub supravegherea atenta a lui Orestte...Voi sunteti actorii, un grup, o inima, o pasiune...Bravo!!! Acum descarc fotografiile.. Mesaj completat Salut! Incep prin a va multumi, celor care au fost astazi prezenti la Enduro-Enduro Hard, (EEH 2010 sept.) si in mod special mentorului meu care m-a dat astazi cu KTM-ul lui, sub supravegherea atenta a lui Orestte...Voi sunteti actorii, un grup, o inima, o pasiune...Bravo!!! Acum descarc fotografiile.. http://picasaweb.google.com/10354505309007...Septembrie2010# Mesaj completat Salut! Incep prin a va multumi, celor care au fost astazi prezenti la Enduro-Enduro Hard, (EEH 2010 sept.) si in mod special mentorului meu care m-a dat astazi cu KTM-ul lui, sub supravegherea atenta a lui Orestte...Voi sunteti actorii, un grup, o inima, o pasiune...Bravo!!! Acum descarc fotografiile.. Mesaj completat http://picasaweb.google.com/10354505309007...Septembrie2010# Mai intirzii cu postarea fotografiilor, sunt 200 bucati si dureaza la postare. Mesaj completat Salut! Incep prin a va multumi, celor care au fost astazi prezenti la Enduro-Enduro Hard, (EEH 2010 sept.) si in mod special mentorului meu care m-a dat astazi cu KTM-ul lui, sub supravegherea atenta a lui Orestte...Voi sunteti actorii, un grup, o inima, o pasiune...Bravo!!! Acum descarc fotografiile.. Mesaj completat http://picasaweb.google.com/10354505309007...Septembrie2010# Mesaj completat Mai intirzii cu postarea fotografiilor, sunt 200 bucati si dureaza la postare. http://picasaweb.google.com/10354505309007...Septembrie2010# Mesaj completat http://www.youtube.com/watch?v=j5A3KJeQx-4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oktane Postat Septembrie 26, 2010 Share Postat Septembrie 26, 2010 Tura prin...batatura (25.09.2010):http://picasaweb.google.com/oktanmayusu/Rarau25092010# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Octombrie 11, 2010 Share Postat Octombrie 11, 2010 (editat) Ehee .... se mai anunta ceva nou? Editat Octombrie 11, 2010 de skvj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate