ZBG Postat Martie 30, 2011 Share Postat Martie 30, 2011 pai merg si eu. Dar de unde fratele meu ti-a dat 360/400? mie mi-a dat 164 x 2 (dus intors) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreipr Postat Martie 30, 2011 Share Postat Martie 30, 2011 Daca e frumos merg si eu. Vreau sa ma dezmortesc oleaca si sa vad cum e cu cauciucuri noi la drum mai lung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
townbiscuit Postat Martie 30, 2011 Share Postat Martie 30, 2011 (editat) depinde pe ce ruta te uiti plus si ce site folosesti. eu mereu am folosit viamichelin.com si acolo arata..180 parca.mai mult sau mai putin. dublu e 360 ..si am aproximat la 400.cine stie ce ocolisuri mai faci ? mai gasim o mina de aur..mai stiu eu ce ? 350 km in principiu. ca sa fie toata lumea multumita. m`am gandit la ora 10 de plecare..mai repede e frig inca..mai tarziu e prea tarziu. cei interesati..dati`va cu parerea. Editat Martie 30, 2011 de townbiscuit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZBG Postat Martie 30, 2011 Share Postat Martie 30, 2011 varianta prin roman - piatra neamt are 161 km dus pe google maps, deci x2 = 320, hai fie 350 (dus intors, fara sa punem plimbareala in plus). alte rute ar fi prin pascani,pe unde nu mai calc, la cum e drumul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Martie 30, 2011 Share Postat Martie 30, 2011 http://maps.google.com/maps?f=d&source...mp;t=h&z=10 recomand, nu e chiar de speed, dar zona e foarte frumoasa, uix poate sa confirme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
townbiscuit Postat Martie 30, 2011 Share Postat Martie 30, 2011 dintr`o harta nu inteleg tare mult... dar daca zici ca e frumos te cred dar e prea mult omule..am calculat peste 500km.530 aprox ? cam cat are traseul...dar daca lumea voteaza pro ma bag ca vreau sa ies. pentru cei interesati - intalnire la 10 la petrom pacurari. punctualitatea e de apreciat purice, nu ai zis daca doar sugerezi un traseu sau esti si interesat sa vii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
underix Postat Martie 30, 2011 Share Postat Martie 30, 2011 http://maps.google.com/maps?f=d&source...mp;t=h&z=10 recomand, nu e chiar de speed, dar zona e foarte frumoasa, uix poate sa confirme true Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZBG Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 La 10 in pacurari,la petrom. Eu propun traseul stabilit initial. Sa fie maxim 400 km dus intors... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreipr Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 Si eu prefer traseul initial. Celalalt parca ar merge cand o sa fie mai cald. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZBG Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 si benzina 4 RON LE: vad ca in jud. NT pe sambata e ninsoare )) sau is prosti astia de pe vremea.ido.ro (arata 6 grade si averse de ninsoare) In IS si BC arata 16-17 grade. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
townbiscuit Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 Sambata, Aprilie 2 - Max:3˚C - Min:-7˚C in judetul neamt.. si azi e joi deci prognoza e destul de acurata. in cazul asta trebuie sa schimbam traseul.. si repede. pana la bacau e tot ce imi vine in cap..dar e naspa.doar asfalt asfalt asfalt... timpul e scurt,va rog propuneri Mesaj completat cred ca cel mai bine e sa mergem pana la hanul ancutei. nu e departe..mancare buna. chiar imi pare rau ca nu putem merge pana la bicaz dar nu ma duc sa imi inghete poponeata. daca nu sunt si alte idei(bune) ramane hanul ancutei cu intalnire sambata dim 10 petrom pacurari.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHUCKY Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 (editat) Ca site meteo recomand: http://www.accuweather.com Traseul este foarte frumos recomand o oprire la Cabana Zugreni sa mancati... mancare buna locatia este super http://maps.google.com/maps?f=d&source...07601,25.519266 Aveti grija intre punctele C si D drumul nu este prea stralucit drum bun si fara incidente Editat Martie 31, 2011 de CHUCKY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Aprilie 1, 2011 Share Postat Aprilie 1, 2011 frig sau nu merg pe traseul propus de mine ora 9 rompetrol, pentru cine mai vine sa isi ia haine groase spray pana si trusa de scule, daca aveti bube la motor rezolvati problemele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZBG Postat Aprilie 1, 2011 Share Postat Aprilie 1, 2011 cei care opteaza pt traseu mai scurt, mai 'cald', la 10 in petrom,pacurari,cum a zis townbiscuit.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
townbiscuit Postat Aprilie 1, 2011 Share Postat Aprilie 1, 2011 sambata 2 aprilie ora 10 petrom pacurari. iesire pana la hanul ancutei. dus-intors 180 km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin26 Postat Aprilie 3, 2011 Share Postat Aprilie 3, 2011 Azi se pleaca undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manutza Postat Aprilie 3, 2011 Share Postat Aprilie 3, 2011 Azi se pleaca undeva? cre`ca au plecat deja.....la Hanu` Ancutei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brandon75 Postat Aprilie 3, 2011 Share Postat Aprilie 3, 2011 XEnduro - 03 aprilie 2011 ora 10.00 http://www.flickr.com/photos/61344415@N07/...tream/lightbox/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2shey Postat Aprilie 10, 2011 Share Postat Aprilie 10, 2011 Astept sa se incalzeasca si am sa fiu prezent la TOATE excursiile facute, oriunde si oricand. Nu prea am postat pe acest forum, nu prea am iesit pe la fundatie, da sper sa ne imprietenim cat mai curand. Lucian,22 ani, permis din 2009, detinatorul unui kawasaki ninja zx6r :X Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
townbiscuit Postat Aprilie 11, 2011 Share Postat Aprilie 11, 2011 sa se incalzeasca.. vremea asta isi bate p. ... innebunesc. e aprilie baga`mi`as.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2shey Postat Aprilie 16, 2011 Share Postat Aprilie 16, 2011 se iese undeva zilele astea ?? Mesaj completat hm.... nicaieri ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Aprilie 24, 2011 Share Postat Aprilie 24, 2011 cine e maine disponibil pentru o tura la munte sau ceva de genu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2shey Postat Aprilie 25, 2011 Share Postat Aprilie 25, 2011 (editat) merg cu ce-a mai mare placere da miercuri. daca va hotarati sa mergeti miercuri sau dupa miercuri eu is prezent. momentan motoru e in service si tocmai miercuri il scot. Editat Aprilie 25, 2011 de 2shey Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Mai 14, 2011 Share Postat Mai 14, 2011 (editat) pano1 pano2 Editat Mai 14, 2011 de Purice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
townbiscuit Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 ahhhhhh...vai de mine. prea tare..bravo purice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate