orestte Postat Iunie 3, 2011 Share Postat Iunie 3, 2011 cine mai merge aici si cand pleaca din Iasi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
singurelul_GS Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 cine mai merge aici si cand pleaca din Iasi? Eu si Nicoara , se pare ca joi, (sa ne tihneasca ) . Daca gasim niscai cazare interesanta prin zona... bine , daca nu... traiasca cortul.., nu asta e imp , imp este: , si altele.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 Eu si Nicoara , se pare ca joi, (sa ne tihneasca ) . Daca gasim niscai cazare interesanta prin zona... bine , daca nu... traiasca cortul.., nu asta e imp , imp este: , si altele.. dupa intrunire eu cu purice plecam spre transalpina si altele, poate vi si tu, doar ai cu ce:P oricum ne vedem la mare si vb acolo la un pet de bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
singurelul_GS Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 dupa intrunire eu cu purice plecam spre transalpina si altele, poate vi si tu, doar ai cu ce:P oricum ne vedem la mare si vb acolo la un pet de bere M-ar manca in... talpa, dar cat ar mai dura ??? Ca nu pot lipsi prea mult.. ca ma omoara sefu' daca lipsesc asa mult de la munca... , Sa inteleg ca pleci vineri?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 M-ar manca in... talpa, dar cat ar mai dura ??? Ca nu pot lipsi prea mult.. ca ma omoara sefu' daca lipsesc asa mult de la munca... , Sa inteleg ca pleci vineri?? da, plecam mai multi...discutam la mare daca te decizi sau nu sa mergi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
singurelul_GS Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 da, plecam mai multi...discutam la mare daca te decizi sau nu sa mergi Dar la prognoza meteo te uitashi??? Si la Iasi su la Ct. ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 Dar la prognoza meteo te uitashi??? Si la Iasi su la Ct. ??? da, am sa plec cu cine o sa mearga o sa ne uscam luni cand revine soarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
singurelul_GS Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 da, am sa plec cu cine o sa mearga o sa ne uscam luni cand revine soarele De unde si la ce ora se pleaca???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 7, 2011 Share Postat Iunie 7, 2011 (editat) De unde si la ce ora se pleaca???? vorbim joi dupamiaza ce si cum, sa vedem cat de "grava" e vremea , daca e furtuna sau se poate merge dai un telefon joi Editat Iunie 7, 2011 de orestte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noureasca Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 buna , vreau si eu o poza de acum 2 sapt de pe sculeni, era cnv cu un aparat si nu am apucat sa vad cine e dar a facut o poza intr-o curba, daca stie cineva o poza cu un k7 pe sculeni va rog sa mi-o dati si mie, va multumesc mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EastSideDogs Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 vineri 15.7.2011 ora 15.30 petrom pacurari plecare intrunire Gheorgheni viteza deplasare 100-120km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manutza Postat Iulie 30, 2011 Share Postat Iulie 30, 2011 In perioada 11-15 august 2011 MC Ice Age Riders organizeaza o excursie care cuprinde in traseul ei Transfagarasanul si Transalpina...in zilele urmatoare vom posta si detalii despre excursie si traseu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mura delmura Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 ultima sedinta este ... deseara!!! pregatirea de sedinta!!!!!!!!!!!!!! o sa afisam traseul, cel putin, pt prima zi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manutza Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 ultima sedinta este ... deseara!!! pregatirea de sedinta!!!!!!!!!!!!!! o sa afisam traseul, cel putin, pt prima zi. doar prima zi facem un traseu prestabilit ca sa ajungem in zona, in rest ne vom hotara la fata locului dupa cum vom ca crede ca e mai frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mura delmura Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 de vulcanii noroiosi ce spune lumea? stie cineva cum va fi vremea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tank Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 La vulcanii noroiosi e plin de noroi chiar si atunci cand nu ploua. E vina lui Udrea, ar fi putut sa toarne niste asfalt peste ei ca sa fim si noi civilizati. de vulcanii noroiosi ce spune lumea? stie cineva cum va fi vremea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manutza Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 La vulcanii noroiosi e plin de noroi chiar si atunci cand nu ploua. E vina lui Udrea, ar fi putut sa toarne niste asfalt peste ei ca sa fim si noi civilizati. cateodata poti fi chiar simpatica ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ang3ldrak3 Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 Vreau sa merg si eu pe Transfagarasan :X, cu cine tre sa iau legatura pentru plecare ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manutza Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 Vreau sa merg si eu pe Transfagarasan :X, cu cine tre sa iau legatura pentru plecare ??? suna-l pe dom` secretar Jiji (0743168112) si te informeaza el....doar ca timpul e cam scurt...plecare e maine dimineata....la ora 7 ne intalnim in fundatie, bem cafeaua si la 8 motoarele sunt in miscare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 am venit de la cabana capra prin pasul oituz, ploaie pana acasa... sa va echipati bine si distractie placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manutza Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 am venit de la cabana capra prin pasul oituz, ploaie pana acasa... sa va echipati bine si distractie placuta sa speram ca se schimba vremea in weekend ca sa nu ne strice excursia multumesc sa speram ca se schimba vremea in weekend ca sa nu ne strice excursia multumesc am avut doar vreme buna...urmeaza pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 vreme buna ... drumuri bune ...distractie si voie buna (mai putin aia 5 km prin Jina ) ) dupa ce ne-am despartit eu am avut un drum super. soseaua foarte buna , si niste curbe de imi venea sa nu mai plec din zona si dupa tot drumul asta ieri am fost sa vad un V-strom ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manutza Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 vreme buna ... drumuri bune ...distractie si voie buna (mai putin aia 5 km prin Jina ) ) dupa ce ne-am despartit eu am avut un drum super. soseaua foarte buna , si niste curbe de imi venea sa nu mai plec din zona si dupa tot drumul asta ieri am fost sa vad un V-strom ) v-ati convins ce motorete va trebuie pt drumurile patriei noastre ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valtro Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 vreme buna ... drumuri bune ...distractie si voie buna (mai putin aia 5 km prin Jina ) ) dupa ce ne-am despartit eu am avut un drum super. soseaua foarte buna , si niste curbe de imi venea sa nu mai plec din zona si dupa tot drumul asta ieri am fost sa vad un V-strom ) si pe partea noastra am avut un drum superb!!! despre motoare ... daca am reusit sa urc pana la "sfinx" cu el ... nu il schimb! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manutza Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 (editat) /index.php?/topic/666082-excursie-organizata-de-ice-age-riders-iasi/page__st__20 uitati aici cateva poze am mai gasit cateva... Editat August 16, 2011 de manutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate