mihai_prd Postat Februarie 26, 2006 Share Postat Februarie 26, 2006 Am o acceleratie pe acasa ( e Magura), dar habar nu am de la ce motocicleta poate fi, asa ca help. Pozele sper sa va ajute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Februarie 26, 2006 Share Postat Februarie 26, 2006 e de la mountain bike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Februarie 26, 2006 Share Postat Februarie 26, 2006 ...e de la orice vrei tu sa fie , numai ca trebe sa aiba frana fata pe tambur/cablu . Din cate stiu Magura face si diverse componente pt uz general , in special la enduro am auzit de ei . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 26, 2006 Autor Share Postat Februarie 26, 2006 Eu ma gandeam ca o fi de la vreun scuter/moped. e de la mountain bike Tu daca ai vrut un post aiurea, felicitari! Ai reusit! P.S.: Grow up! Am desfacut-o pentru a se observa sistemul de tractare al cablului. Gata, m-am prins, e acceleratie speciala Magura de ij si alte comuniste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Februarie 26, 2006 Share Postat Februarie 26, 2006 magura face frane si pt. mountain-bike! desigur, aici nu e cazul! in alta dezordine de idei de ce dreq au facut acceleratia asta asa de complicata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Februarie 26, 2006 Share Postat Februarie 26, 2006 Puya a fost beton cu raspunsul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igi Postat Februarie 27, 2006 Share Postat Februarie 27, 2006 Gata, m-am prins, e acceleratie speciala Magura de ij si alte comuniste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Februarie 27, 2006 Share Postat Februarie 27, 2006 @lupalb cred ca ii pt mopeduri si alte scartaitoare cu frana fata pe tambur, defapt pt orice ce are frana fata pe tambur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Februarie 27, 2006 Share Postat Februarie 27, 2006 mountain bike cu motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kontra Postat Februarie 27, 2006 Share Postat Februarie 27, 2006 Am o acceleratie pe acasa ( e Magura), dar habar nu am de la ce motocicleta poate fi, asa ca help. Pozele sper sa va ajute. e de la o yamaha de cross model vechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 27, 2006 Autor Share Postat Februarie 27, 2006 Hmm, ai ceva linkuri ajutatoare cu crossul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_canishu Postat Februarie 28, 2006 Share Postat Februarie 28, 2006 Eu ma gandeam ca o fi de la vreun scuter/moped. Tu daca ai vrut un post aiurea, felicitari! Ai reusit! P.S.: Grow up! Am desfacut-o pentru a se observa sistemul de tractare al cablului. Gata, m-am prins, e acceleratie speciala Magura de ij si alte comuniste. Ceva asemenea am eu la BMW!! E posibil sa fie de la un model mai vechi, cu frâna pe tamburi acționată de cablu!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Februarie 28, 2006 Share Postat Februarie 28, 2006 oricum mi se pare dragutza! oare cat trage de cablu? e de vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 1, 2006 Autor Share Postat Martie 1, 2006 oricum mi se pare dragutza! oare cat trage de cablu? e de vanzare? tinand cont de faptul ca mi-au venit noile comenzi din Germania, este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate