bogdan_harea Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 cred ca dau o fuga pina la sinaia prin tirgoviste daca nu vine nimeni cu o propunere ,o sa plec pe la 9,30.....apropo de ulei la motor .ati auzit pe cineva sa bage duralube in motorul de motocicleta ? am bagat pe 2 masini diferite si ca an si ca model si am fost multumit de rezultatMesaj completat asta se va intimpla miine,pentru duminica nu stiu Nu sant indicati aditivii de ungere in motorul de motocicleta pt ca are si ambreiajul la comun si se zice ca apoi poate patina.Maine vine atw pw la mine. Daca terminam repede plec si eu la o plimbare scurta, dar nu cred ca pana la Sinaia. Mai vedem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D3LeiCuie Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 help please! cine ma poate ajuta cu o sincronizare vacumatica? (throttle valve synchronization) multumesc s. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebi dr Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 cred ca dau o fuga pina la sinaia prin tirgoviste daca nu vine nimeni cu o propunere ,o sa plec pe la 9,30.....apropo de ulei la motor .ati auzit pe cineva sa bage duralube in motorul de motocicleta ? am bagat pe 2 masini diferite si ca an si ca model si am fost multumit de rezultatMesaj completat asta se va intimpla miine,pentru duminica nu stiu La ora 09:30 vrei sa iesi din Bucuresti? Mers lejer sau raliu, nu de alta dar nu prea sunt obisnuit cu serpentinele! Mesaj completat La ora 09:30 vrei sa iesi din Bucuresti? Mers lejer sau raliu, nu de alta dar nu prea sunt obisnuit cu serpentinele! Vad ca Jhon-n nu mai este pe forum, aveti idee cum dau de el sa satbilim pentru maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spd Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 si cum se intampla cu noii venit sa puna intrebari mai am eu doua : ce ulei folositi si ce filtru de aer? Eu folosesc Castrol 10w40 semisintetic (cu sintetic e mai galagios motorul) cumparat doar din Germania, cel din Romania de cele mai multe ori e .......alfel Filtru am k&n dar probabil voi pune normal in curand pt ca in afara de zgomot mai mare nu vad nicio diferenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhon-n Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 Nu sant indicati aditivii de ungere in motorul de motocicleta pt ca are si ambreiajul la comun si se zice ca apoi poate patina.Maine vine atw pw la mine. Daca terminam repede plec si eu la o plimbare scurta, dar nu cred ca pana la Sinaia. Mai vedem! nu de mult am afirmat ca nu ma pricep la mecanica,inca o data se adevereste ca am dreptate Mesaj completat La ora 09:30 vrei sa iesi din Bucuresti? Mers lejer sau raliu, nu de alta dar nu prea sunt obisnuit cu serpentinele!Mesaj completat Vad ca Jhon-n nu mai este pe forum, aveti idee cum dau de el sa satbilim pentru maine? sebi...inca n-am plecat.... miine dimineata plec daca in linie dreapta ii mai dau gaz in curbe sint cuminte ,nu de alta dar nu le am pe astea cu inclinatul plus ca am si caucioace naspa daca vrei sa ma insotesti ma bucur si mergem cum vrei tu ,avem timp sint doar 300km .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebi dr Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 nu de mult am afirmat ca nu ma pricep la mecanica,inca o data se adevereste ca am dreptate Mesaj completat sebi...inca n-am plecat.... miine dimineata plec daca in linie dreapta ii mai dau gaz in curbe sint cuminte ,nu de alta dar nu le am pe astea cu inclinatul plus ca am si caucioace naspa daca vrei sa ma insotesti ma bucur si mergem cum vrei tu ,avem timp sint doar 300km .. La ce ora si unde ne vedem? Te deranjaza daca ne intalnim la Petromul de la iesire pe sos Chitilei nu de alta dar trebuie sa alimentez? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 (editat) As vrea sa aduc cateva seturi de placute frana BREMBO rosii pt V-Strom. Daca e cineva interesat sa ma anunte. Probabil cu cat voi lua mai multe cu atat va fi mai consistenta reducerea. PLACUTE FRANA : cam astea ar fi! Editat Noiembrie 27, 2009 de bozoro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spd Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 (editat) As vrea sa aduc cateva seturi de placute frana BREMBO rosii pt V-Strom. Daca e cineva interesat sa ma anunte. Probabil cu cat voi lua mai multe cu atat va fi mai consistenta reducerea.PLACUTE FRANA : cam astea ar fi! Cele rosii sunt racing din cate stiu eu. Pune un pret la cele SA-fata si SP-spate Editat Noiembrie 27, 2009 de spd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 (editat) NU! Cele rosii nu sunt racing sunt siterizate pt uz stradal, adica compromisul dintre franare excelenta si la temperaturi medii-joase (circa 300 grade C), fata de cele racing care lucreaza EXCLUSIV la temperaturi mari (adica 350 -400 grade C). Cele racing sunt RC si SC si nu sun rosii sunt argintii. http://www.brembo.com/ITA/FreniMoto/Pastigliemoto/ Mesaj completat care pe unde pleaca? Mesaj completat Ia de vezi ce facura astia: V-STROMMERS SONG oare vom reusi si noi? Mesaj completat http://www.youtube.com/watch?v=N0Rp1ALiS5s...feature=related De aici avem ce invata!!! 060_BRNRVARIANTE2LEAFLETPASTMOTO_ITA.pdf Editat Noiembrie 27, 2009 de bozoro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhon-n Postat Noiembrie 28, 2009 Share Postat Noiembrie 28, 2009 baieti am nevoie de un semnalizator ,azi dupa ce m-am intors dintr-o plimbare pe la munte am vrut sa-mi duc motoreta mai aproape de garduletul unde o tin legata si am agatat semnalizatorul pe dreapta,si al dracu n-a rezistat se facu tandari (semnalizatorul nu garduletul),...cine ma poate ajuta ? Mesaj completat http://www.youtube.com/watch?v=N0Rp1ALiS5s...feature=relatedDe aici avem ce invata!!! bai fabio tu crezi ca o sa-mi stric eu bunatate de pantaloni ca sa iau curbele asa cum vrei tu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Noiembrie 28, 2009 Share Postat Noiembrie 28, 2009 nu ma..... astia te invata tehnica de luat curbe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D3LeiCuie Postat Noiembrie 28, 2009 Share Postat Noiembrie 28, 2009 nu ma..... astia te invata tehnica de luat curbe iti trebuie un genunchi nitel mai inalt pt v-strom cat despre cantec... nu! revin cu mesajul umanitar ma poate ajuta cineva cu o sincronizare vacumatica? (throttle valve sync) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhon-n Postat Noiembrie 28, 2009 Share Postat Noiembrie 28, 2009 nu ma..... astia te invata tehnica de luat curbe daca vream sa-mi raschetez rotula imi luam vitezana si ma dadeam pe pista...sint prea batrin pentru asta,scopul meu e sa ma plimb cu placere si sa ajung intreg acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Noiembrie 28, 2009 Share Postat Noiembrie 28, 2009 tradu cantecul ca suna bine!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Noiembrie 28, 2009 Share Postat Noiembrie 28, 2009 baieti am nevoie de un semnalizator ,azi dupa ce m-am intors dintr-o plimbare pe la munte am vrut sa-mi duc motoreta mai aproape de garduletul unde o tin legata si am agatat semnalizatorul pe dreapta,si al dracu n-a rezistat se facu tandari (semnalizatorul nu garduletul),...cine ma poate ajuta ? Comanda-l la service-ul Suzuki de pe Bd Timisoara la spalatoria auto. Costa cel mai ieftin si vine in 7-10 zile. Maine cineva dispus de plimbare? Eu m-as duce spre Curtea de Arges, cu popasul de la pranz la Taverna Sarbului. Cred ca am sa plec pe la 10, cand se mai incalzeste putin. Mesaj completat As vrea sa aduc cateva seturi de placute frana BREMBO rosii pt V-Strom. Daca e cineva interesat sa ma anunte. Probabil cu cat voi lua mai multe cu atat va fi mai consistenta reducerea.PLACUTE FRANA : cam astea ar fi! Baga si niste preturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lenoyy Postat Noiembrie 28, 2009 Share Postat Noiembrie 28, 2009 Maine cineva dispus de plimbare? Eu m-as duce spre Curtea de Arges, cu popasul de la pranz la Taverna Sarbului. Cred ca am sa plec pe la 10, cand se mai incalzeste putin. Ai numai autostrada, plictisitor rau. Eu plec spre Oltenita - Calarasi - Silistra - Cernavoda, de cateva saptamani vreau sa fac traseul asta. Daca am timp urc si pana la Harsova si apoi ma intorc la Bucuresti. Plec pe la un 9:30 - 10:00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Noiembrie 28, 2009 Share Postat Noiembrie 28, 2009 (editat) iti trebuie un genunchi nitel mai inalt pt v-strom cat despre cantec... nu! revin cu mesajul umanitar ma poate ajuta cineva cu o sincronizare vacumatica? (throttle valve sync) suna-ma luni si ti-o fac eu!!! 0733/546951 Mesaj completat . Maine cineva dispus de plimbare? Eu m-as duce spre Curtea de Arges, cu popasul de la pranz la Taverna Sarbului. Cred ca am sa plec pe la 10, cand se mai incalzeste putin. Ma gandeam sa dau o fuga la Targoviste sa vad turnul chindiei si de acolo sa o iau spre Sinaia unde sa mananc ceva si inapoi. Asta daca nu ploua. Incetisor ca nu mai am bani de amenda Mesaj completat Baga si niste preturi. In jur de 40 euro perechea. Adica 80 euro 4 placute. IN JUR DE....!!!! Mesaj completat eu plec spre Tagoviste. cine vrea sa vina sa sune la tel din semnatura! Editat Noiembrie 28, 2009 de bozoro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mki79r Postat Noiembrie 29, 2009 Share Postat Noiembrie 29, 2009 baieti am nevoie de un semnalizator ,azi dupa ce m-am intors dintr-o plimbare pe la munte am vrut sa-mi duc motoreta mai aproape de garduletul unde o tin legata si am agatat semnalizatorul pe dreapta,si al dracu n-a rezistat se facu tandari (semnalizatorul nu garduletul),...cine ma poate ajuta ?Mesaj completat bai fabio tu crezi ca o sa-mi stric eu bunatate de pantaloni ca sa iau curbele asa cum vrei tu ? Salut Jhon, la ELF au semalizatoare pe stoc si costa 130 ron bucata. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lenoyy Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 Maine incotro? Traseu scurt pana in 300 de km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 In data 03-06.06.2010 in Germania in orasul(statiune) Oberlahr se v-a tine Intalnirea Internationala a Vestromistilor!!! Pareri..opinii!!??am s-a incerc sa pun si link-ul http://stromtrooper.com/showthread.php?t=41169 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 Ar fi interesanta experienta. Daca am sa pot, eventual cuplata cu turul Alpilor, m-as baga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
licuriciul Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 Maine incotro? Traseu scurt pana in 300 de km. parca si eu as da o tura... Mesaj completat inca nu am plecat, dar pe la ora 12 este posibil. destinatia nu se stie inca surpriza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 Ar fi interesanta experienta. Daca am sa pot, eventual cuplata cu turul Alpilor, m-as baga. Din cate am discutat si cu Vlad ..Alpii ar fii pe 19 deci ar fi cam 2 saptamani distanta intre evenimente!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Decembrie 1, 2009 Autor Share Postat Decembrie 1, 2009 In data 03-06.06.2010 in Germania in orasul(statiune) Oberlahr se v-a tine Intalnirea Internationala a Vestromistilor!!! Pareri..opinii!!??am s-a incerc sa pun si link-ul http://stromtrooper.com/showthread.php?t=41169 La un asemenea eveniment as participa si eu. Poate reusim sa ne stringem mei multi pina la anul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 La un asemenea eveniment as participa si eu. Poate reusim sa ne stringem mei multi pina la anul. asta este si intentia!!am deschis discutia din timp sa stim cum ne planificam turele(externe)de la anu!!sper sa nu supere pe nimeni ca am scris aici si nu la rubrica "intalniri,evenimente ,excursii"!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate