Sari la conținut

Suzuki V-Strom Dl 650/1000/1050

Postări Recomandate

tare omu cu mobra care a facut 200 000dekm,bun motor,cind o parcurge si a mea km astia o pun in biblioteca,pe mine sa ma tina balamalele atit :wacko: daca da, o sa ma puna sotia si pe mine linga mobra :)

Mesaj completat

un drum ceva duminica ? se aude ca vor fi 8grade cu plus si soare... ;) dor de duca

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dragi Stromisti,

Imi exprim regretele ca n-a venit primavara la voi. Aici de o saptamana n-a mai plouat, e soare (desi portughezii zic ca e cu dinti..sunt doar 14-17 grade afara :wacko: ).

De azi am bagat de seama ca s-au inmultit motocicletele, de toate tipurile, pe drumuri. Semn, ca multi au iesit din amorteala.

La mine iarna portugheza (tradus in romana, ploaie multa, dar pe numarate zilele cu mai putin de +10 grade) a insemnat cam 3000 de km la bord....e drept ca facuti pe drumul de dus-intors servici si nu in plimbare , dar oricum calare pe motocicleta.

De cand am luat-o (parca si acum imi aduc aminte cu emotie ca mi-au dat-o jos in fata blocului cu 2 km la bord) am facut aproape 9000 si ma felicit ca am ales-o...inainte am avut o italiana care m-a invatat mecanica in loc de calarie.

Va doresc sa aveti parte de o primavara uscata, daca tot vine asa tarziu, si sa postati pe forum poze/impresii din calatorii, nu intrebari legate de nevoi de reparatii.

Totodata, vreau sa multumesc public lui Johann....care a fost foarte prompt in trimiterea coletului cu cricul central. Cricul s-a dovedit foarte usor de montat si face exact ce trebuie sa faca, asa cum trebuie.

Cu stima pentru toti stromistii si in special pt forumisti

Edi

Link spre comentariu

Incepe sa se arate soarele, gradele urca in termometru si zapada incepe sa dispara. Cu mobra e destul de riscant sa incercam sa facem o tura, dar putem sa ne intalnim la bere si niste mici. Decat sa ne enervam, mai bine sa-i dam cu cu tifla iernii mult prea incapatanate

Mesaj completat

Incepe sa se arate soarele, gradele urca in termometru si zapada incepe sa dispara. Cu mobra e destul de riscant sa incercam sa facem o tura, dar putem sa ne intalnim la bere si niste mici. Decat sa ne enervam, mai bine sa-i dam cu cu tifla iernii mult prea incapatanate

Noroc cu Iustin care s-a incumetat sa iasa, ca brusc m-a aruncat in sa. Vreme excelenta, drum in majoritate uscat, trafic lejer. Mi-am incarcat bateriile.

Acum care vine maine la o tura? Toa'shu Fabio, Iustin si mine iesim. Vad ca si Jhon si-a anuntat intentia. Se mai inscrie careva? Andrei (ATW), Andrei (AS25), Bogdan, Miki vreo miscare, ceva?

Link spre comentariu

sa traiti

pt userii de 650 vand cricul de la Johann (imi pare rau Johann)

imi este foarte util, motoreta sta bine pe el dar devine periculos avand in vedere ca ating cu el pe jos in diverse situatii

cine e interesat astept mesaj

merci

s.

Link spre comentariu

Acum care vine maine la o tura? Toa'shu Fabio, Iustin si mine iesim. Vad ca si Jhon si-a anuntat intentia. Se mai inscrie careva? Andrei (ATW), Andrei (AS25), Bogdan, Miki vreo miscare, ceva?

Vin si eu maine la o tura (scurta, in functie de temperatura :wacko: ). Cand si unde ne vedem?

Link spre comentariu

Ce ziceti daca mincam o ciorba la Doroftei la Ploiesti si cind ne intoarcem bem si un cico la Bikers in Otopeni?nu e nici departe si ar merge sa ne dezmortim asa usor? Daca ne vedem la12 la Arc,avem timp si se si incalzeste putin pina atunci. ce ziceti?

Link spre comentariu

Ce ziceti daca mincam o ciorba la Doroftei la Ploiesti si cind ne intoarcem bem si un cico la Bikers in Otopeni?nu e nici departe si ar merge sa ne dezmortim asa usor? Daca ne vedem la12 la Arc,avem timp si se si incalzeste putin pina atunci. ce ziceti?

Nu stiu cine e Doroftei, dar sunt de acord! :wacko:

Link spre comentariu

poze de la plimbarea de azi ,una scurta de dezmortire,6 v-stroame si un maxi scuter ,vreme frumoasa si asfalt uscat... au mai facut si altii poze,le astept

in poze il avem si pe patronul restaurantului unde am servit masa de prinz,

post-42532-1268587047_thumb.jpg

post-42532-1268587073_thumb.jpg

post-42532-1268587097_thumb.jpg

post-42532-1268587132_thumb.jpg

post-42532-1268587206_thumb.jpg

post-42532-1268587223_thumb.jpg

Link spre comentariu

Bravo voua!!! Unde este retaurantul lui Doroftei? Cum a fost mancarea? Eu am stat acasa si am facut parbrize :wacko:. De saptamana viitoare nu mai lipsesc. Mi-e dor de cavarma si inghetata de la bulgari.

e in centru deasupra la cinema patria,mincare buna si preturi acceptabile iar doroftei baiat de gasca,a venit la masa noastra si s-a tinut de bancuri....te asteptam bogdane,in curind se va incalzi vremea,ziua se va mari ca durata si putem pleca la drumuri mai lungi.

vad ca s-a format o gasca de 6-10 v-stromisti dornici de drumetii,ar cam trebui sa incepem sa ne gindim la adunarea stromistilor de anul acesta,unde si in ce perioada

Link spre comentariu

Eu cica plecasem la o plimbare de dezmortire, dar am ajuns acasa intepenit! ;)

Oricum, a fost frumos. Pana acum mersesem peste tot cu V-Stromul, numai pe zapada nu. Astazi mi s-a implinit si visul asta. :wacko:

post-6232-1268594344_thumb.jpg

post-6232-1268594428_thumb.jpg

post-6232-1268594445_thumb.jpg

post-6232-1268594492_thumb.jpg

post-6232-1268594518_thumb.jpg

post-6232-1268594565_thumb.jpg

post-6232-1268594588_thumb.jpg

Link spre comentariu

cea mai tare faza : femeile impingeau la mobra si barbatii faceau poze :wacko:

bine ca am luat drumul spre bucursti ,nu ca altii spre cheia...nu de alta dar n-aveam femeia cu mine sa ma sustina

Link spre comentariu

Excelenta plimbarea, mai ales partea II-a. Atasez si o harta a regiunii cu marcarea drumului, marcare care nu este fidela (asa am gasit-o pe google si reprezinta un traseu de biciclisti). Nu am luat-o prin padure ci am coborat pe 1021, pe langa raul Doftana pana la Campina.

Eu, unul era sa-mi umplu pantalonii cand am vazut pe unde mergem, dar foarte inspirata alegere pana la urma. Am avut de toate, asfalt cu cratere, asfalt cu pietris, soft-enduro si zapada. Mobra s-a comporat excelent, n-am simtit nici macar un moment ca sunt in pericol si eu sunt la perioada de acumulat experienta pe asfalt, nu catarare alpina. Vremea excelenta, compania exceptionala. La mai mare si la mai multe :wacko:

post-53810-1268598507_thumb.jpg

Link spre comentariu

bine ca am luat drumul spre bucursti ,nu ca altii spre cheia...nu de alta dar n-aveam femeia cu mine sa ma sustina

N-am luat-o spre Cheia, am fost pana la Comarnic si de acolo peste deal catre Valea Doftanei.

Pacat ca n-ai venit, ai pierdut ocazia sa tavalesti stromul prin zapada! :wacko:

Link spre comentariu

• Ruginel changed the title to Suzuki V-Strom Dl 650/1000/1050
  • ivan pedala locked și unlocked this topic