ruler Postat Iunie 5, 2012 Share Postat Iunie 5, 2012 Trist faptul ca nu mai fac jucarii pentru copiii lenesi Inseamna ca o sa ma reorientez catre asa ceva: http://www.louis.de/_20f93c8572410a4812e8762197270f25eb/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=320&wgr=427&list_total=35&anzeige=0&page=3&artnr_gr=10003248 Il are cineva? Se merita, ca parca 280 de euro cat e ala smecher e mult prea mult! Am eu scottoilerul vacumatic si e mai mult decat ok. Il am de aprox 3000 km montat pe motor si de atunci nu am mai curatat lantu cu altceva decat jetul de la spalatorie. Se unge bine si l-am testat si prin noroaie si e ok. Ca si recomandare daca il iei sa incerci sa il montezi rezervoru undeva cat mai accesibil sa poti regla (ca sa fie 100 % ok trebuie reglat in functie conditiile de rulare). EU l-am pus sub o carena si ca sa reglez trebuie sa dau jos saua, asta ma nerveaza putin. Eu merg mult in oras si acolo trebuie redus debitu destul de mult pentru ca stau la semafoare, scot media mica de viteza, etc. In rest imho e cel mai util accesoriu pe mobra, scapi de mentenanta la lant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Iunie 5, 2012 Share Postat Iunie 5, 2012 (editat) asta vacumatic ti-l faci singur acasa cu 20 de lei. eu l-am facut acum 3 ani si de atunci tot cu el merg. Editat Iunie 5, 2012 de bozoro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Iunie 5, 2012 Share Postat Iunie 5, 2012 ba fac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siu_long Postat Iunie 5, 2012 Share Postat Iunie 5, 2012 (editat) Cumpar cric central pt o 650 din '08. Mai mult de 100E nu am sa ofer pt el, sh am auzit ca gasesc si cu putin peste 50E. Care aflati de asa ceva va rog sa ma anuntati. Bafta! @bozoro: spune-mi te rog cand ajung "husele" pt gps si da-mi un pm ceva cand ai timp cu un pret pt un ungator de lant Fabio-Made; daca nu reusesc sa gasesc cric central e musai, stau vreo ora acum sa il curat, dar iese ca nou Editat Iunie 5, 2012 de siu_long Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Iunie 5, 2012 Share Postat Iunie 5, 2012 (editat) bro, daca gasesti cric cu 50 de euri ia si mie fo 3-4...... Editat Iunie 5, 2012 de bozoro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igi Postat Iunie 6, 2012 Share Postat Iunie 6, 2012 A gasit Fane la baiatul din Valcea cu 50 de euro. Era fix cricul de pe motorul lui. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igi Postat Iunie 6, 2012 Share Postat Iunie 6, 2012 Da, si s-a potrivit de parca de acolo era. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siu_long Postat Iunie 6, 2012 Share Postat Iunie 6, 2012 (editat) Si totusi poate poate (uite aci de ex, scazand pretul parbrizului ajungeam la un pret ok) http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-suzuki-v%20strom%20dl650-din-2006-447730.html ... sau la o dezmembrare ceva (nu ca as dori sa se intample)... Stiu ca e f important, dar 170E, inca 170E... Bun, trecand peste, imi place din ce in ce mai mult Stroama, prind curaj. Curand vreau sa mai trec pe la AMKart pt cateva sedinte, am facut cursul complet acum 2 ani cu Dominatorul. Daca va mai bate gandul pe careva, hai sa vb sa mergem impreuna Bafta! Editat Iunie 6, 2012 de siu_long Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Iunie 6, 2012 Share Postat Iunie 6, 2012 Salut, Tot pt cei interesati mai am si un crashbar tot suzuki (oem)- este harshcait pe o parte. http://www.vstrom.info/Smf/index.php/topic,1540.msg82962.html#msg82962 are si suruburile de prindere - 40 eu. stima, paul ... mai am si un parbriz de care ma impiedic prin garaj OEM in stare ok - 70lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 (editat) Am un crashpad original de Vstrom. Mau multe detalii gasiti aici . Editat Iunie 7, 2012 de big_boy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 Am un crashpad original de Vstrom. . crashBAR bre! numai bine, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 ala de fapt e un fel de crashcah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 ala de fapt e un fel de crashcah pt caderi pe asfalt e oki - evident caderi decente . Dezavantajul la givi e ca nu poti da jos carenele cu crashurile montate. numai bine, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad_N Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 Alea de la suzuki sunt mai mult engine-guard-uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siu_long Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 (editat) Dragi Stromisit, va anunt ca vor sa vina la VStromania 2012 inca 2 motociclete (in ordine cronoligca dupa cum i-am cunoscut, ca sa nu iasa cu scandal): 1) Un TDM calarit de tov meu cel mai bun, cel care m-a invatat sa merg pe 2 roti cand eram copii, si dupa vreo 15 ani m-a suit si prima oara pe motor, ca pasager; in fine, povestile continua la pahare de vorba la Durau... 2) Un YBR de 250, calarit de a lui prietena Primiti ne-Stroame da? Va rog sa ma ajutati cu variantele de cazare pt ei. Sunt cam asa: A) camera cu 2 paturi (doar daca mai renunta careva, mi-a spus ca sunt toate ocupate) B ) apartament (daca nu se trece prin camera celuilalt ca sa ajungi la baie/dus) C) Bungalow, daca "ride2esc" este de acord sa schimbam camera si sa stam noi cu ei intr-un bungalow Editat Iunie 7, 2012 de siu_long Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad_N Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 ... (in ordine cronoligca dupa cum i-am cunoscut, ca sa nu iasa cu scandal)... Cronologia este stiinta care se ocupa cu datarea evenimentelor (printre altele). Presupune o ordonare temporala. Asa ca "ordine cronologica dupa cum i-am cunoscut" este o tripla redundanta. Nu o lua personal. Sunt dupa o zi de munca cu o bere in mana intr-o dulce letargie. Si maine e vineri si ma duc la mare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siu_long Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 (editat) Hai sa fie cu noroc. Ia legatura cu Radu (Vrajitoru) si el te poate rezolva . Culmea ca si pe omul asta tot Radu il cheama... Ok ms, iau acuma legatura si vedem cum facem Cronologia este stiinta care se ocupa cu datarea evenimentelor (printre altele). Presupune o ordonare temporala. Asa ca "ordine cronologica dupa cum i-am cunoscut" este o tripla redundanta. Nu o lua personal. Sunt dupa o zi de munca cu o bere in mana intr-o dulce letargie. Si maine e vineri si ma duc la mare... super doc! Abea astept sa discutam live la Durau Distractie placuta la mare! Mergi pe drumul vechi sau pe cel nou? Nu de alta dar am in plan multe drumbetii Buc - Vama si vreau sa stiu starea drumurilor Editat Iunie 7, 2012 de siu_long Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexrider Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 fratilor care aveti pe acasa o maneta de ambreiaj ( v-strom 1000, 2004)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igi Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 Ai V-Strom, ce conteaza starea drumurilor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newmoxici Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 Ai V-Strom, ce conteaza starea drumurilor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 intai citez si dupa dau cu parul: sunt si eu dupa o zi de munca, cu o mare durere de cap si cu o bere in mana. Asta e intrunirea VSTROM-istilor sau a devenit una din multele intruniri de peste vara???? doamne fereste, nu am nimic cu nimeni dar nu mai inteleg denumirea de vstromania. asa devine o simpla motomanie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newmoxici Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 Si daca vine cineva cu alt motor la intrunire si pleaca de-acolo cu gandul la V-Strom? Poate anul viitor or sa apara cu stroama, si asa ne mai inmultim si noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 pentru asta sau inventat showroom-urile. repet, nu am nimic cu nimeni dar am fost si eu afara la destul de multe intruniri monomodel dar nu am vazut asa babel de modele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad_N Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 intai citez si dupa dau cu parul: sunt si eu dupa o zi de munca, cu o mare durere de cap si cu o bere in mana. Asta e intrunirea VSTROM-istilor sau a devenit una din multele intruniri de peste vara???? doamne fereste, nu am nimic cu nimeni dar nu mai inteleg denumirea de vstromania. asa devine o simpla motomanie. Cam aceeasi impresie o am si eu. Desi, daca ma gandesc bine printre noi sunt oameni care sunt de toata isprava si n-ar avea farmec intrunirile fara ei: Catalin (CBR F4i), Armand (Hornet), Clitzu (Transalp), Nelly (Dakar). Cred ca imbatranim noi si devenim sociopati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 repet, sa nu se inteleaga gresit: sunt oameni cu care m-as intalni cu drag in orice colt de tara, la orice plimbare sau la orice ora, nu e vorba de ei ci de mobra in cazul acesta. sa intre si ei in randul lumii si sa isi ia stroame era doar un gand sa nu dati cu parul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate