FlaviuSB Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 Pentru fanii castigatoarei !!!! VIOLETA http://www.youtube.com/watch?v=cOxiGEiIya0...=PL&index=4 http://www.youtube.com/watch?v=tLXP3k3z8w8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlaviuSB Postat Iunie 2, 2009 Autor Share Postat Iunie 2, 2009 Eu inca sunt ragusit cat am strigat ca sa deliberam castigatoarea si mai aleas dupa. deci asteptam sa se inscrie cei care vor sa fie "membri" si bineinteles ca o asteptam si pe Violeta sa ne onoreze cu prezentza. in rest sper sa imi treaca sa pot vorbi din nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DimmU Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 contati pe mine .I'm in!! VIOLETA te iubim ca ,,,,,,,,ca tine nu gasim!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlaviuSB Postat Iunie 2, 2009 Autor Share Postat Iunie 2, 2009 contati pe mine .I'm in!! VIOLETA te iubim ca ,,,,,,,,ca tine nu gasim!!!!!!!!!!! corect !! uite in sfarsit mai avem un membru !! Violeta ??? esti din Hunedoara ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoiflorin Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 corect !! uite in sfarsit mai avem un membru !! Violeta ??? esti din Hunedoara ??? Dic cerbule te-ai indragostit ? Trebuia sa bei si tu ceva , dupa aia toate femeile erau cel putin cat Violeta ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Caly Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 Hai ca stiu ca aveti! In alta ordine de idei, fan-club ca fan-club, dar fetei ce-i dati? Io stiu ca poate o incalzeste asa pe dinauntru ca are fani, dar tre' si ceva palpabil. Demonstrati-va aprecierea! Flavius, nu-l asculta pe Florin, ca te apuci si tu sa musti oameni nevinovati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pHa_King Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 mi-au taiat astia de pe iutub filmuletul... nu mai e available, ca am violat termenii si conditiile etice... mama lor de gushteri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 trist... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stancu5 Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 mi-au taiat astia de pe iutub filmuletul... nu mai e available, ca am violat termenii si conditiile etice... mama lor de gushteri... pune-l si tu pe 220, pe altceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 mi-a mai ramas 2l de tiuca de cand am fost la gilau...cine imi poate da informatii despre violeta il fac mut de beat p.s-daca nu primesc nici o informatie in 24 ore termin singur tuica.. Care Violeta?!..dansa!!! RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HotRaider Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 Am auzit si eu despre aceasta prea frumoasa faptura. unde se gaseste ea? Cati munti, mari, vai, paduri trebuie sa cutreier pentru a o gasi! Pe principiul doar o vorba sa-ti mai spun. :naughty: vedutz nice timeing on the picture Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bl76 Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 mi-au taiat astia de pe iutub filmuletul... nu mai e available, ca am violat termenii si conditiile etice... mama lor de gushteri... Beyy violator de ... termeni si conditii de youtube ..., sa-ti fie rusine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pHa_King Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 (editat) problema cu filmuletzul a fost remediata de urjentza aici. Editat Iunie 4, 2009 de pHa_King Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pHa_King Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 pozele cele doo is facute de Chonty... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacul Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 Violeta rulez... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondini Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 HAI VIOLETA!!!! La asa faruri, cum sa nu aibe fani..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 ii cam dă laptele in foc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 ce disperati... nu ai mai vzut 2 OO toti cu telefoane-aparate foto.... ntz ntz ntz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOker Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 ce disperati... nu ai mai vzut 2 OO toti cu telefoane-aparate foto.... ntz ntz ntz. lasa mai mertan ca nu toti e onanisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 Faină muiere... Să ne trăiască Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rideordye Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 ) Cati oameni fericiti in poze ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 problema cu filmuletzul a fost remediata de urjentza aici. o gramanda de romani fericiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 Unde semnez? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihstar Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 si Craiova e fan VIOLeta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihutpanciu Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 Pentru fanii castigatoarei !!!! VIOLETA http://www.youtube.com/watch?v=cOxiGEiIya0...=PL&index=4 http://www.youtube.com/watch?v=tLXP3k3z8w8 zi bai nashpa cine sunt toti membrii cofondatori ai fun clubului... "mama tzitzi lapte!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate