Sari la conținut

accident pasajul MUNCII


sulta_00
 Share

Postări Recomandate

eu am fost de fata cand au urcat-o pe fata in ambulanta si el nu mi s-a parut deloc baut dar nici nu mi s-a parut a fi prea speriat de cele intamplate. eu sincer cred ca as fi fost in stare de soc sa vad cum persoana draga e bagata in spital din cauza mea... parerea mea sa nu mai dezvoltam discutia cu bautura ca poate nici nu era baut nimeni nu poate stii ce s-a intamplat decat el si politia.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sa ma opresc la fiecare tavalit ca sa ce??? daca acolo e deja militia si salvarea nu pot decat sa ii incurc pe cei care incearca sa faca ceva pentru victime. inafara de dirijatul traficului si stabilizarea victimei ar trebui sa mai inpinga si curiosii la o parte sau sa faca slalom cu targa printre ei in timp ce raspund la intrebari de genul... da cine-i vinovat, da ce s-a intamplat, da de ce nu l-ati prins pe ala cu masina...

 

e normal sa te opresti si sa acorzi primul ajutor daca nu e nimeni la fata locului da r sa te opresti doar ca e inplicat un conducator moto... e cum ar fi fost sa se opreasca vreo 50 de motociclisti asa doar de fitza, sa vada lumea ce potenti sunt astia domle... unde ar fi parcat, date noxe si zgomot s-ar fi produs si lista poate continua.

 

 

cat despre adormitul pe mobra... din pacate se intampla si nu e deloc greu, mi s-a intamplat la offroad unde te zgaltai de te gasesc toate alea, darmite pe sosea unde n-ai nici un stres dpdv al zdruncinaturilor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu zic ca nu trebuie sa aruncam cu pietre in bietul om ca a baut 1-2 beri. Ideea e ca daca ala cu masina "nu l-a vazut" si motociclistul nu ar fi baut baut si facea accident...cine era de vina?...sau nu se mai intampla nimic?

 

Insanatosire rapida fetei!

A zis cineva ca a vazut alcoolemia. 0.81 e enorm. Nici singur pe strada nu as crede sa ajungi acasa cu 0.81, si probabil 2000 de km cat avea el. Copil de k.kt

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator jojo_davidoff
A zis cineva ca a vazut alcoolemia. 0.81 e enorm. Nici singur pe strada nu as crede sa ajungi acasa cu 0.81, si probabil 2000 de km cat avea el. Copil de k.kt

confirm, 0.81 alcoolemina, am fost martor asistent, eu l'am ajutat pe militian la masurat si am dat cu subsemnatul. Ii cam sclipeau ochii baiatului si se misca putin cu incetinitorul, insa era foarte coerent si se vede ca era un baiat destept.....eram rocker si ei au niste principii cu alcoolul, in fine, nu judec, nu critic, pt ca tocmai azi am facut al2lea accident in 3 saptamani..so... Imi pare rau pt ei si le doresc insanatosire grabnica insa ....sa te urci chiar si cu o bere la ghidon....e inconstienta, prostie, teribilism si egoism.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acolo e o zona foarte proasta, aveti grija cand iesiti din pasaj pentru ca cei care vin pe sus fac de multe ori stanga fara sa se asigure temeinic. De fapt, e valabil pentru orice iesire din pasaj, asa ca incetiniti mult.

 

Acolo multi soferi care au drum spre Baba Novac fac stanga (apoi prima la dreapta) pentru a evita intersectia Mihai Bravu-Dristor-Baba Novac. Asa ca aveti mare grija la iesirea din pasaj!

Cat despre accident, "fiecare si-o face cu mana lui", zice o vorba...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

0.81 in aerul expirat reprezinta peste 1,6 in sange :P Enorm cum s-a mai zis,practic la un pas de coma alcoolica.

 

Cred ca exagerezi un pic...la cum se prezenta baiatul mai avea mult pana la coma alcoolica :rock: Eu unul nici nu mi-am dat seama ca bause decat dupa ce a declarat chiar el...vorbea coerent,mergea drept samd...

Nu stie nimeni nimic nou? Starea lor,etc...?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Oricat ai fi de obisnuit cu alcoolul, tot iti incetineste relexele. Alcoolul si condusul sunt o combinatie dezastruoasa.

Bine ca nu a fost ceva mai rau. Multa sanatate le doresc si data viitoare sa priveasca motociclismul cu mai multa responsabilitate!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...