mirceatrif Postat Octombrie 15, 2006 Share Postat Octombrie 15, 2006 Parerea mea este ca, dintre toate comunistele, MZ este motorul cel mai fiabil. Am o intrebare pentru posesorii de MZ ETZ 250- cat costa urmatoarele piese: - rotor + stator; - punte de diode; - releu de incarcare mecanic; Multumesc mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan_Dumitrescu Postat Octombrie 15, 2006 Share Postat Octombrie 15, 2006 Sunt si eu curios daca se mai gasesc piese de MZ ES 175, eventuale compatibilitati cu Dacia, Ij-uri sau alte fiare. Am dat de curand peste o oferta si suna relativ ok...problema e ca e de munca. Ziceti-mi si mie un scor de cat m-ar duce o restaurare decenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miki Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 Pt. preturi si piese de MZ ETZ, ETS, TS si altele sunati la 0722669946 sau 0744506624 (Okanyi Zoltan, Tg. Mures) Se comanda piesele prin telefon si ele ajung prin posta cu sistem ramburs. Baiatul e de incredere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 Salut E cineva din Timisoara care sa se priceapa la ETZ? Am o problema nasoala cu capacul de chiuloasa (daca e cazul o sa explic mai in detaliu) si cu treapta a treia de viteza (ba sare din viteza, ba intra iar). Eventual daca e cineva cu atelier, sa-l bag in service, ca oricum e cam frig pe afara. Numa bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Octombrie 18, 2006 Share Postat Octombrie 18, 2006 (editat) va salut din nou! Asta e un anunt cat se poate de serios. Dupa ce am cautat piese pe la prieteni si pe forum, nu am reusit sa gasesc urmatoarele pentru MZ ES175/250: Importanta mare: cric central+arc element cauciuc intre carburator si filtrul de aer de sub sa cablu kilometraj releu regulator pentru dinam(nu se potrivesc releele de dacia, ij sau orice altceva care are alternator) Importanta scazuta: scarita pilot(de pe partea cu pedaua de frana) carburator MZ ES175 capota aluminiu care mascheaza carburatorul portbagaj(se fixeaza in 2 puncte imediat in spatele seii) claxon moto 12V lacat ghidon lacate sei Inca nu am sunat la Zoltan dar din piesele foarte importante cred ca ma va putea ajuta doar cu un releu in cel mai bun caz. Rugamintea mea este sa ma ajutati cu niste piese daca le aveti pe aproape sau cu numere de telefon ale unor prieteni de-ai vostri care au asa ceva. Cel mai bine ar fi daca mi-ati putea trimite PM. Multumesc! Editat Octombrie 18, 2006 de Andrei_D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Octombrie 20, 2006 Share Postat Octombrie 20, 2006 am facut rost cam de tot ce aveam nevoie, mai putin portbagaj, lacat ghidon, lacat sei. De asemenea mai am nevoie pentru un prieten de doua sei de MZ RT 125/3. Este vorba de seile originale(in forma de inima).numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirceatrif Postat Octombrie 28, 2006 Share Postat Octombrie 28, 2006 Parerea mea este ca, dintre toate comunistele, MZ este motorul cel mai fiabil. Am o intrebare pentru posesorii de MZ ETZ 250- cat costa urmatoarele piese: - rotor + stator; - punte de diode; - releu de incarcare mecanic; Multumesc mult! Am aflat urmatoarele preturi: -rotor 190 RON; -stator 65 RON; -releu incarcare 70 RON; -punte de diode nu se mai gaseste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
indy Postat Noiembrie 30, 2006 Share Postat Noiembrie 30, 2006 am facut rost cam de tot ce aveam nevoie, mai putin portbagaj, lacat ghidon, lacat sei. De asemenea mai am nevoie pentru un prieten de doua sei de MZ RT 125/3. Este vorba de seile originale(in forma de inima).numai bine! portbagaj am eu.e putzin indoit in urma unui accident dar se face usor.0743324448 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Decembrie 3, 2006 Share Postat Decembrie 3, 2006 am gasit tot, mai putin seile de mz rt pentru prietenul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 salz...pey sh eu caut un mecanic in bucuresti....am un mzrt125/3 din 61 ..vreau sa-l pun pe roate...este cumva mecanicul din militari?,,,,,,, vreau sh eu un nr de tel ceva...dau o bere ...mc sh numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 am o prolema la etz-ul meu, ceva nu e in regula la contacte, adica cand pun pe contact, nu am scanteie nicicum, am desfacut-o si am legat direct firele si mere, nu stiti se poate cumva remedia problema ? sau trebe schimbat contactul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Februarie 2, 2007 Share Postat Februarie 2, 2007 Dac intereseaza pe cineva, am pus un manual excelent de ETZ pe http://www.tanga-moteurs.ro/service/ Se cheama MZ-ETZ_125-300_'81_a_'95_-_Service_Manual_Haynes.zip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirceatrif Postat Februarie 2, 2007 Share Postat Februarie 2, 2007 Dac intereseaza pe cineva, am pus un manual excelent de ETZ pe http://www.tanga-moteurs.ro/service/ Se cheama MZ-ETZ_125-300_'81_a_'95_-_Service_Manual_Haynes.zip Multumim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Februarie 3, 2007 Share Postat Februarie 3, 2007 (editat) Intrebare - pot scote ceva din "LUPUL" asta si dupa parerea voastra cam cat m-ar duce ? e de 250 din `61 @ SlipComunistu : Ti-am trimis un mesaj. Editat Februarie 3, 2007 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Februarie 5, 2007 Share Postat Februarie 5, 2007 Salut din nou...am facut-o in seara asta de oaie, adica am rupt suportul de instrumente de la ETZ-ul meu. Deci....daca are cineva si ma poate ajuta, am nevoie de asa ceva. Va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunu Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 bai,vreau un MZ 125 CC de prin 1960.Care aveti,care stiti,da-ti o veste.bunu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 (editat) Cumpar piese ETZ: - suport pentru ceasurile de bord, ala cu 2 ochiuri - aparatoare lant etz spate roata - Bazin lichid frana fata, din ala de plastic ce se infileteaza - maneta soc /index.php?showtopic=83529 Astept oferte! Editat Martie 6, 2007 de andrei_c Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 bai,vreau un MZ 125 CC de prin 1960.Care aveti,care stiti,da-ti o veste.bunu bunule tata, cam greu, si la cum te stiu, nu pui furca de jawa sau de minsk sau mai stiu eu ce, dar, nu stiu daca poti gasi asa ceva, si cu acte....rt-uri s-au dat, si sunt dupa parerea mea unele dintre cele mai frumoase moto clasice si mici...si eu vreau unu, si ma oftic ca atunci cand am avut ocazia l-am ratat...spor la cautari excelent topic...ma bucur ca l-ati descoperit...eu tot sunt de parere ca astfel de topicuri sa fie lipite sus, sa nu mai deschida toata lumea topicuri...topic cu manuale, cu comuniste separat(ca topicuri multe rau nu sunt legate de motor la cazul general),etc....cat am cautat eu topicul asta... multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirciu Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 Dac intereseaza pe cineva, am pus un manual excelent de ETZ pe http://www.tanga-moteurs.ro/service/ Se cheama MZ-ETZ_125-300_'81_a_'95_-_Service_Manual_Haynes.zip multumim pt manual!Norock si asfalt uscat! Multumim! ai reusit sa dezarhivezi manualul?Mie mi-a dat ceva eroare ,nu reusesc nicicum sa deshid manualul!Ceva sfaturi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mzrider Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 de vanzare: 0740581956 pret 550 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 de vanzare: 0740581956 pret 550 euro imi aduc aminte bine sau tot tu cereai mai demult 700E?daca da, pacat ca nu l-ai dat, pt ca e reconditionat impecabil si sincer, isi merita banii... bafta la vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mzrider Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 am cerut 700 da m-am hotarat sa il las la 500 deoarece i-a expirat asigurarea si verificarea si i-ar trebui un alt cauciuc pe fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 am cerut 700 da m-am hotarat sa il las la 500 deoarece i-a expirat asigurarea si verificarea si i-ar trebui un alt cauciuc pe fata hehe...asta da ieftinire mi-ar fi placut mie, dar nu am bani, si prefer sincer sa caut unu varza sa il aduc la starea la care l-ai adus tu, pt ca e un motor pe care sincer mi-l doresc.... de curiozitate, are ceva ne-original pe el? pt ca starea in care e, nu poate decat primi laude apropo...uite, daca mai ai chef sa muncesti putin pt el, iti dau un sfat...schimba furtunelul de benzina ca e hidos acolo asa, cu o tevisca de cupru spiralata...da mult mai bine sau, cum vrei... oricum, nu inteleg de ce nu s-a bagat lumea, mai ales ca are acte si arata cum arata(stim ca mz-urile sunt fiabile in exploatare si f bune ca motorizare 2t) succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 (editat) cunoaste cineva ce dimensiuni au simeringurile amortizoarelor fata/spate la mz es? am inteles ca cele de pe spate au dimensiuni diferite din cauza anilor de fabricatie(oare si cele de pe fata?); totusi ma intereseaza dimensiunile celor de pe fata si a celor de pe spate model vechi si nou. precizez ca amotizoarele mele fata/spate sunt model vechi. intreb fiindca vreau sa-mi iau simeringuri zilele astea iar amortizoarele o sa le desfac peste vreo 2 saptamani. multumesc - amortizor fata - amortizor spate Editat Martie 15, 2007 de Andrei_D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Martie 16, 2007 Share Postat Martie 16, 2007 intre timp am aflat ca pe spate simeringurile sunt de 19X10X6. Pe fata stie cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate