csman Postat Martie 3, 2006 Share Postat Martie 3, 2006 trebuie omorat militzianu ala ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Martie 3, 2006 Share Postat Martie 3, 2006 (editat) eu am tv tunner, taman inregistrez. am prins de la inceput. au trecut vro 1 si un pic si are 1,8 giga, tre sa vad cum o comprim. cine e interesat intram pe un odc si va dau share. Editat Martie 3, 2006 de Sinner- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biker_boy_jr Postat Martie 3, 2006 Share Postat Martie 3, 2006 Nu am cuvinte sa ma exprim. nu cred ca exista cuvinte pentru asa ceva........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Martie 3, 2006 Share Postat Martie 3, 2006 E trist ca un asemenea caz trebuie sa fie dezbatut la OTV, inseamna ca toate celelalte cai normale s-au terminat. Imi pot inchipui disperarea si dezamagirea parintilor. E pentru prima oara ca ma uit la OTV. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Martie 3, 2006 Share Postat Martie 3, 2006 eu am tv tunner, taman inregistrez. am prins de la inceput. au trecut vro 1 si un pic si are 1,8 giga, tre sa vad cum o comprim. cine e interesat intram pe un odc si va dau share. In numele tuturor care vor dori filmul iti multumim.....cat despre caz pana acum dupa parerea mea este o SUPER musamalizare..dar care cu putin noroc nu va ramane asa....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Martie 3, 2006 Share Postat Martie 3, 2006 Atata timp cat (asa-zisul) politist avea antecedente violente si alte asemenea cu privire la motociclisti, nu pot sa nu cred ca si-a zis "ia sa-l fac eu pe asta, ce, e el asa smecher" Frica vecinilor de ala si toate fazele conduc la ideea ca e o musmalizare pe fatza a cazului. Prima data cand ma uit la OTV... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 3, 2006 Admin Share Postat Martie 3, 2006 ..Saracii parinti,ce oameni simpli si de bun simt! Ce golanie in tara asta.. Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Martie 3, 2006 Share Postat Martie 3, 2006 Hai ca usor usor incep sa se dea doate faptele pe fata.....taximetristul neconcludent.....mutarea masinii de la locu accidentului.......martorul de la reconstituire "flituit" de Politie.........musamalizare pe fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Martie 3, 2006 Share Postat Martie 3, 2006 Nu am apucat sa vad de la inceput... abia ce am vazut topiculsi am intrat pe OTV. Poate gresesc eu in a analiza ce vad, dar pana la urma se discuta chiar de o premeditare? Sunt dubii daca nu cumva a fost altceva decat accident? Avea militianul atitudini anti-moto care la momentul respectiv sa fi declansat o reactie mai mult sau mai putin constienta de "hai sa-i arat astuia ce poate sa pateasca"? Acum ca militianul scapa, asta chiar nu ma mira, suntem in tara in care Carmen Paunescu a scapat neatinsa dupa o tripla crima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biker_boy_jr Postat Martie 3, 2006 Share Postat Martie 3, 2006 Crede-ti ca se va lua o vreo masura dupa aceasta emisiune ??? se va face ceva? se va rezolva ceva ? ....ganditi-va in timp ce doriti sa raspunde-ti ca traiti in Romania .......plina de coruptie si de incredibilitati...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat Martie 3, 2006 Share Postat Martie 3, 2006 no comment , nu stiam ca exista asemenea specimene , sunt curios ce s-ar fi intamplat daca politistul ar fi fost pe motocicleta si ar fi intrat o conserva in el , cati ani ar fi fost inchis conservarul ? Coruptia si pilele isi spun cuvantul , in tara asta de (cuvant urat) daca nu ai spatele asigurat esti calcat in picioare si mort Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biker_boy_jr Postat Martie 3, 2006 Share Postat Martie 3, 2006 Coruptia si pilele isi spun cuvantul , in tara asta de (cuvant urat) daca nu ai spatele asigurat esti calcat in picioare si mort nu cred ca e vorba numai de "spate asigurat "......aici e vorba numai de coruptie si de leaderii acestei tari pe care tocmai unii din voi si paritii vostri si chiar parintii mei iau/ia-ti votat......e doar parerea mea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 3, 2006 Share Postat Martie 3, 2006 Dupa cum a si zis tatal ca politistu are pe cineva in spate pt. ca altfel nu imi explic cum de nu a patit nimic Dupa cum se vede familie inca este distrusa si este si normal sa fie pana nu se afla un rezultat final Saraca mama ea pare sa fie foarte afectata Sincer nu aj vrea sa trec prin ce au trecut si incredibil inca trec ei Oare se ajunge la un final??? Domne nu imi vine sa cred dar aceasta intrebare este pusa aproape de 2 ani....tztz Prima data cand ma uit la OTV... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Martie 3, 2006 Share Postat Martie 3, 2006 Crede-ti ca se va lua o vreo masura dupa aceasta emisiune ??? se va face ceva? se va rezolva ceva ? ....ganditi-va in timp ce doriti sa raspunde-ti ca traiti in Romania .......plina de coruptie si de incredibilitati...... Avand in vedere ca in seara asta s-a mediatizat destul de tare si s-au aruncat foarte multe cuvinte spre oficialitati .....comisari..procurori..etc....poate va vedea cineva de acolo de SUS si va lua masuri asupra acestui CRIMINAL........chiar daca Romania este tara tuturor posibilitatilor....poate de data asta macar va fi posibilitarea BUNA. AMIN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Martie 3, 2006 Share Postat Martie 3, 2006 asa ceva nue posibil a intrat un jegos care e sigur din partea politatiului si cum ca era normal sa sara pe Alex in curtea lui (Alex pretinul celui care a murit) sa il ia la bataie. etc etc cien vede emisiunea stiu despre ce vorbesc. sa sune unu dintre voi acolo sa lamureasca situatia pt k eu nu is in masura, nu am motor si nici nu stiu prea multe detalii despre accident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Martie 3, 2006 Share Postat Martie 3, 2006 Care este motociclistul prost care sustine politistu ....Stefan Burfete..?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biker_boy_jr Postat Martie 3, 2006 Share Postat Martie 3, 2006 mah....burfete ala a intrat degeaba..nu are habar ce s-a intamplat acolo......si experienta lui m-i se pare ca nu prea e...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Martie 3, 2006 Share Postat Martie 3, 2006 Cine e Stefan Burfete? ... isi bate joc de bietii parinti ... mai zice ca e si motociclist... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Martie 3, 2006 Share Postat Martie 3, 2006 sa sune careva acolo k e inadmisibil io il omor pe poponarul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Martie 3, 2006 Share Postat Martie 3, 2006 (cuvant jignitor) !! stefan burfete ! ai experienta ma ?pe motor? in germenia? da pe bicicleta ai mers ma? ne tii lectii de fizica? iti bati joc de noi ma? esti protejatul lu demirel? (cuvant urat) !! NU STII SA VORBESTI! SA PORTI O DISCUTIE ., TE BALBAI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Martie 3, 2006 Share Postat Martie 3, 2006 Stefan Burfete a intrat in direct doar ca martor de caracter dar oricum ...bate campii aiurea........si ne mai face si de ras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 3, 2006 Share Postat Martie 3, 2006 Cine DRACU e Stefan BURFETE?????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Martie 3, 2006 Share Postat Martie 3, 2006 CUVINT URAT ? DE CE MA CENZUREZI? ADMIN SAU CUM TI-O ZICE? TI-E RUSINE DE ADEVAR. IA UITA-TE PE OTV. CUVINT URIT ......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biker_boy_jr Postat Martie 3, 2006 Share Postat Martie 3, 2006 m-a plictisit ala cu experientele lui si prostiile care le zice ....doamne imi aduce aminte cum eram eu acum cateva luni cand aberam pe aici toate prostiile :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Martie 3, 2006 Share Postat Martie 3, 2006 CUVINT URAT ? DE CE MA CENZUREZI? ADMIN SAU CUM TI-O ZICE? TI-E RUSINE DE ADEVAR. IA UITA-TE PE OTV. CUVINT URIT ......... NU ADMINUL TE CENZUREAZA CI FORUMUL AUTOMAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate